• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohh siz wp dan da mi gorusuyosunuz ne hosss ❤❤ kalabaligi sevdi demek iyoce ❤
Evet cnim kalabalığı çok seviyor.normalde hiç bırakmaz bi iş yapayım sürekli kucakta gezdiriyorum yere biraktiğin an çığlığı basıyor. Dün beni baya yalancı çıkardı,kuzenindeydim ortam kalabalıktı ve bu çocuk 5 saat gıkı çıkmadan ortalığı süzdü gülümsedi hatta herkes maşallah dedi bu çocuk ne kadar uslu eve geldiğimiz gibi yine mız mız mız beynim yandiii😣😣😣😣

Evet cnim A anneveoglusu
Ile görüşüyoruz tif keşke evler8mzde yakın olsaydı gorusseyd8k çünkü buralarda pek arkadaşım yok.

Kızlar bebişlere amigurumi oyuncak ören var mı.. varsa hangi ipi kullandınız:))
Örmedim ama kartopu iplerin üzerinde amigurumi resimleri vardı örebiliyormusun becerikli hatun foto koyacam ben gordugumde cok begenmistim bi bak fikir olsun

Eklentiler

• 5D87F0E9-E73F-45C0-B429-197C3C15A040.png
    5D87F0E9-E73F-45C0-B429-197C3C15A040.png
    597,4 KB · Görüntüleme: 39
@matrush geçmiş olsun canım ❤
@Sevimlipanduf güzel haberlerle ile ❤
Z zeLina ben de çok tembelum Boga Burcu ozelligui ama kuzum için vermiyor kıpır kıpır😂😂dün beşikte kenarlara tutunup yükselmeyi de öğrendi ama şu an dizinin üstünde 😂 1sn bosdeğilim peşinde oradan oraya 😒

Hay maşallah Azra kuzuya
❤️

Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sanki 😱 Zoru başardı valla 🤗
T Turtleee
Biz whatsapp konusuyoruz iyiler çok şukur Alya kuzusuyla :) ismini hatirlayamadigim bir arlads vardı su Çocugun kilosunu boyunu cokca soyleyen onun yuzunden bir gitti tam gitti ne yazık ki. O kisi de kartanesini goturdu kendi de gitti enteresan bi sekilde:)

Kızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo

Bizimki oyle goz kapali agladimi emzik ver ses kesiliyor aglamadan uyanmadimi sırtimi bir donuyom uykumu alana kadar kendi oynuyo 😂😂 bugun sekizde ic gecirirere aglıyo gibiydi ilkkeZ oyle oldu ruyada aglıyodu galiba sessiz ama hık hık ses geliyordu hemen uyandirdim gec kaldın saat sekizi gecmis kalk dedim 😂😂 hep omu uyandıracak beni 😂😂
Bizim cocuk kendisi uyuyor aslında gunduzdr yavrum hep uyurken battaniye ortuyor herzaman yanina battaniye koyuyorum uzeri icin degil yuzunu ortsun diye karartan perdelerden alsak gunduzde uyur heralde diye dusunuyorum ama alırmiyiz orasi muallakta cok akıllı bi cocuk agladıgında. Birgün diye hikaye anlatmaya basliyorum aglamasida kesiliyor goz kırpmadan susa a kadar belli sure dinliyor uyku iyice bastirinca yuzunu ortuyor kafasını kasıyor bazen onda kendimizi goruyorum yan dönmesi yuzunu ortmesi elinle gozlerini kapatması biri konusurken gozunun icine bakması cocuk gibi degil buyuk biri gibi hareketleri var masallah diyim kuzuma

41 kere maşallah oglusuna 💙💙💙 bizde emzik yok almadı hiç karartma perde bende düşünüyorum

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
Biz de denize ilk kez bugün soktuk. Hava hafif esintiliydi 5 dk bile durmamistir cenesi titremeyr basladi Çünkü :D

Hicbi fikrim yok yarin gorecegiz asil keyif yapcak olan benim denizde de neyse🤣🤣
Bir havuz aldik 1.22lik 25-30 cm derinliginde kac kova su tasidim ben sayamadim 😂 okadar cok yani iki dk durmadı once bir mutlu oldu cirpina cirpina sonra sıkıldı aglamaya basladı oysa cesmeden akan suyu bagıra bagıra oynuyor eller ayaklar cırpınıyordu hadi neseniz bol olsun simdiden iyi eglenceler

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
Canım bizde 2 günlüğüne tatile gidiyoruz. Bugün doktora sordum denize sokabilirmiyim diye sokma dedi. Sadece ayaklarını sokmamı söyledi. Ağzına kaçma ihtimaline karşı. Benimde bi hevesim kursağımda kalmadı değil. Oturtmalı simitler var onlardan alayim diyorum bende.

Aaaa hiç aklıma gelmedi😂😂😂 kuzuyu neylen örmüşki😂
Örmedim ama kartopu iplerin üzerinde amigurumi resimleri vardı örebiliyormusun becerikli hatun foto koyacam ben gordugumde cok begenmistim bi bak fikir olsun
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki😂
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan😊

Karadenizli ya benmkii aşırı bağlı yanlış da yapılmış olsa ailesi herşey den üstündür önemlidir yani. Seninki objektif mis demek ki kabul etmiş ve uzaklaşmış. Benimki asla Görmez

Benim eşimde öyle Karadenizli olmasına bakma düşkün olan oluyor ilk yıllarda daha çoktu şimdilerde normale döndü

Hala anne ve babası onunla konuşmadan bir gün geçirmez oda öyle kızlarına bunkadar düşkün değiller kizlarida onlara

Back