• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo

Canım ek gıda nedeniyle pişik olmuştur sıcak havada etkiler bez değiştirdinmi

Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın
İnşallah 6. Hastalık değildir

Klima varmıydi otelde o vurmuş olmasin

Aaaa hiç aklıma gelmedi😂😂😂 kuzuyu neylen örmüşki😂

Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki😂
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan😊
Dislikle basla biz halkasini aldık 😂😂 dolapta bekliyor 😂😂 taliplisi cikarsa orecek bi talip ariyorum

Bizimde bugün 6.ay doktor kontrolü vardı. 7500 66.5 cm olmuşuz. Ek gıdaya meyvelerle başla dedi bana ama tamamen meyve başlamak bana hiç mantikli gelmediya. Ben sadece meyve verirsem sebzeleri reddetmezmi dedim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi. Birde yoğurt ver dedi. Kilosu iyi acele etmeye gerek yok dedi.

Maşallah kızına canım ek gıda sureciniz sizinde güzel geçer inşallah

Cnim meyve püresi tek verdim onuda karışık olarak çeyrek kayısı aynı oranda muz birde armut.birazcikta anne sütüyle silindirdim sütun tadını alsın tiksinmesin diye

Canım bizde 2 günlüğüne tatile gidiyoruz. Bugün doktora sordum denize sokabilirmiyim diye sokma dedi. Sadece ayaklarını sokmamı söyledi. Ağzına kaçma ihtimaline karşı. Benimde bi hevesim kursağımda kalmadı değil. Oturtmalı simitler var onlardan alayim diyorum bende.
Onlardan var bende de beline kdr sokacagim agzina girme ihtimali olmasin diye sonucta zaten askeriyenin plajına girecegiz kimsecik olmaz ama deniz sonucta

Aaaa hiç aklıma gelmedi😂😂😂 kuzuyu neylen örmüşki😂

Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki😂
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan😊
Iste amugurumi ipi diyosunveriyolsr kuzum tek bildigim bu 🤣 ama sert oluyo bilgin olsun

Dislikle basla biz halkasini aldık 😂😂 dolapta bekliyor 😂😂 taliplisi cikarsa orecek bi talip ariyorum
Aynen öyle yapacağım halka da alacağım çıngırak topu da en azından sesi falan çıkar bir işe yarar😂 kahvaltıya gelince alırım onu senin oğlana da örerim😂
Iste amugurumi ipi diyosunveriyolsr kuzum tek bildigim bu 🤣 ama sert oluyo bilgin olsun
Kuzum ben netten alacağım diğer malzemelerle birlikte:) google amcaya dedim amigurumi ipi ver diye milyon tane çeşit çıkardı önüme bir tane vermedi😂😂

Cok teşekkür ederiz ❤
Başka bir hastaneye de götürdük orda da genel anestezi dediler canım. Aslında çok rahat geçti. Açlığa dayanabilmesi beni cok şaşırttı hiç huysuzlanmadı yavrum. Anestezi de az vermişler, sonrasında da sorun yaşamadık çok şükür

cok gecmis olsun. rahat gecmesine cok sevindim :KK200:

Vermez cnm o hareketi arttıkça beslenmesi de artar merak etme:) bugün bir arkadaştaydık bizden 20 gün küçük bir bebiş daha vardı onunda kilo alımı az. Ama çok hareketli bir bebek ve çok sağlıklı görünüyor maşallah. Biz arkadaşı teselli ederken bebeği olmayan bir arkadaşımız zaten belli bir süre sonra kilo vermeleri gerekmiyor mu hep alcaklar mı dedi😂
Yok kuzum beslenme aynı aksine ter ile kayip da fazla hayırlısı artık 🙏 çok şükür sağlıklı bizimlide çok fena costu babasi buna deli gömleği lazım diyor ama el ayak japaliyken de harekete devam sonuna dek faro etmio yani gormeniz lazim yarim saat yeterli😂

Cok teşekkür ederiz ❤
Başka bir hastaneye de götürdük orda da genel anestezi dediler canım. Aslında çok rahat geçti. Açlığa dayanabilmesi beni cok şaşırttı hiç huysuzlanmadı yavrum. Anestezi de az vermişler, sonrasında da sorun yaşamadık çok şükür

Çok şükür sizde sünnetli bebekler grubuna girdiniz

Back