- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ya ben cocugu her tuttugumda biyerleri kıylıyo gibi kütürtüler geliyor normal birseymiki deli gibi atıyor aglıyor biyerlerini bisey yapacam diye korkuyorum hepAy evet kafasina gozune vuruyo birde sonraa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben cocugu her tuttugumda biyerleri kıylıyo gibi kütürtüler geliyor normal birseymiki deli gibi atıyor aglıyor biyerlerini bisey yapacam diye korkuyorum hepAy evet kafasina gozune vuruyo birde sonraa![]()
Masallah allahtan calismasan 5-6 calıssan bu rakam yirmiye cıkacak sanırsamAma çok tatlılar demiiiii?? Kardeşlik çok özel bi duygu. Eğer çalışmıyor olsam 5-6 sene sonra 3. Yü yapardım kesin![]()
Oho ben gorene kadar aksam olmuş sormadan cık gelKahvaltı davetlerini çok severim bende:)) T tanem-tane20 bitirmediysen bende sana gelem mi:))
AferimKahvaltı ya davetliyim kalktim geldimevi topladım ama dağınıklık sevmem
Yok artıkMasallah allahtan calismasan 5-6 calıssan bu rakam yirmiye cıkacak sanırsam![]()
Sende haklısın el baksın diyede cok dogurmaYok artıkçalışıyor olduğum için yapamıyorum işte, bakıcı ellerinde büyüyor bebelerim. Anneler burda olsaydı en azından daha cesur davranabilirdim
Bizimki kendi gidiyor tek takılıyor bu aralarBizde sabah bir tur kalktık babamızı yolladık işe geri yattık şimdi kalkıyoruz tekrar:)) analı kızlı tembeliz biz![]()
Neyse başka sefere artıkOho ben gorene kadar aksam olmuş sormadan cık gelbirdakine ben her daveti severim hep derim yemekteyiz masasında olmak isterim üc ögün dort dortluk bir masada
![]()
Var canım evet popoluyuz biraz hiç bana çekmemiş.Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..
Maşallah kuzuya![]()
kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))
Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..
Gider onlar daha annesi..bunun dişi var emeklemesi var yürümesi var..:))) birden fit oluverir sen bu zamanlarının tadını çıkar:))Var canım evet popoluyuz biraz hiç bana çekmemiş.
Dişlerimiz geldi canım. Isırıyor kaç gündür göğüs ağrisından ölüyorum. Daha hepsi çıkınca ne olcak bilmiyorum. Doktora dedim bugün ısırıyor diye. İnşallah üstler hemen gelmez o zaman çok fena dedi. Benim kilodan şikayetim yok ben zayıflığımı çok sevmiyorum zaten.Gider onlar daha annesi..bunun dişi var emeklemesi var yürümesi var..:))) birden fit oluverir sen bu zamanlarının tadını çıkar:))
Kuzm d vit veriyosan bi sorun olcagini dusunmuyorum amaYa ben cocugu her tuttugumda biyerleri kıylıyo gibi kütürtüler geliyor normal birseymiki deli gibi atıyor aglıyor biyerlerini bisey yapacam diye korkuyorum hep
Hakkinizda hayırlısı olsun canımBiz de eşimle konuştuk. 3 kez tercih yapılabiliyor. Birincisinde yakın anadolu liselerini yazacağız olmazsa uzakları diğer tercihlerde yazarız dedik. Hayırlısı olsun inşallah
Ctesi kuzum ya valla benziyor çok birbirine bizimkiler hareketi uykusu karajteri vsNe zaman gelecekler seni öyle iyi anlıyorum ki![]()
Ya birileri gelsede bu kadar kalabalık yeme içme olunca daha da zor zaten aksam uyutma çabası ile geçiyor benim 8de başlayıp kaça kadar devam ederse uyusa bile yarim saate uyanıp meme istiyor sürekli hani en azından uyusa güzel neyse bugun her uyutmada 1saate yakın uğraştım sonuç 30dk da uyandı ne birşey yapabiliyorum ne dinlenebiliyor um ben deBenimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.
Anac bir hava yayiyorsunAnaaa sende mi
Neyden hissiyat aldin boyle ya![]()
Dusa girebilmek haftasonu eşim varken sadece benimTekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..
Maşallah kuzuya![]()
kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))
Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..
Benimki de kucak istiyor, ya da abisi onla ilgilensin istiyor hep ☺
Veriyorum bir kac haftalikken basladık ufak tefek unutmalar olsada ikinci sisiyi bitiriyorum birde multi taps vermistim biraz sonra koyde unutunca devit 3 devam ettikKuzm d vit veriyosan bi sorun olcagini dusunmuyorum ama
Anaaa sende mi
Neyden hissiyat aldin boyle ya![]()