• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kahvaltı ya davetliyim kalktim geldim 😂 evi topladım ama dağınıklık sevmem
Aferim 😂 sabahtır ben uyuttum o kalktı bir koltuk supurene kadar uckere ben uyuttum o uyandi enson supurge orta yerde halen daha kahvaltı oldugu yerde duruyor bir mızırdadı anlatamam wc bile gondermedi twrs donmus aglaya aglaua kosa kosa cıktim 😂😂😂

Yok artık 🤣 çalışıyor olduğum için yapamıyorum işte, bakıcı ellerinde büyüyor bebelerim. Anneler burda olsaydı en azından daha cesur davranabilirdim
Sende haklısın el baksın diyede cok dogurma 😂😂 ben kendim baktim halde ikinci dusunemiyorum suanlık en ideali 2 galiba fazlası bana cok gelecek 😂

Bizde sabah bir tur kalktık babamızı yolladık işe geri yattık şimdi kalkıyoruz tekrar:)) analı kızlı tembeliz biz😂
Bizimki kendi gidiyor tek takılıyor bu aralar 😂 kapı cat dedi dedim bizim amele ise gidiyor yengeleri altın alacak cok calısması lazım 😂😂😂😂

Oho ben gorene kadar aksam olmuş sormadan cık gel 😂😂 birdakine ben her daveti severim hep derim yemekteyiz masasında olmak isterim üc ögün dort dortluk bir masada 😂😂
Neyse başka sefere artık😂😂 biz babamız giderken uyanık oluyoruz genelde ama her zaman kahvaltı olmuyor kızımın kahvaltı saatine denk geliyor öncelik onun oluyor😂 o da garibim bulduğunu yiyip gidiyor😂

Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..

Maşallah kuzuya :nazar: :nazar: kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))

Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..
Var canım evet popoluyuz biraz hiç bana çekmemiş.

Gider onlar daha annesi..bunun dişi var emeklemesi var yürümesi var..:))) birden fit oluverir sen bu zamanlarının tadını çıkar:))
Dişlerimiz geldi canım. Isırıyor kaç gündür göğüs ağrisından ölüyorum. Daha hepsi çıkınca ne olcak bilmiyorum. Doktora dedim bugün ısırıyor diye. İnşallah üstler hemen gelmez o zaman çok fena dedi. Benim kilodan şikayetim yok ben zayıflığımı çok sevmiyorum zaten.

Benimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.
Ya birileri gelsede bu kadar kalabalık yeme içme olunca daha da zor zaten aksam uyutma çabası ile geçiyor benim 8de başlayıp kaça kadar devam ederse uyusa bile yarim saate uyanıp meme istiyor sürekli hani en azından uyusa güzel neyse bugun her uyutmada 1saate yakın uğraştım sonuç 30dk da uyandı ne birşey yapabiliyorum ne dinlenebiliyor um ben de

Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..

Maşallah kuzuya :nazar: :nazar: kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))

Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..
Dusa girebilmek haftasonu eşim varken sadece benim 🙁

Anaaa sende mi 😅😅
Neyden hissiyat aldin boyle ya 🤦‍♀️🤦‍♀️

bsebse bsebse benden önce yazmış çok anaç bir yapin var banada diyorlar " sen eğer rabbim çok bekletmese idi üçüncüyü yapardın" diye 😍 eğer Ömer 35-38 yaş aralığında doğmuş olsa idi kesin yapardım

Back