• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben baştan beri okuyorum senin yazdıklarını işin çok zor gerçekten. Bizim gündüz uykuları pek düzgün değil ama gece idare eder en azından. Gece dinlenince günduz daha dinç olabiliyorum.
Ben zombiye döndüm eskiden 6 7saatbuyurdu gece simdi maksimum 2saate bi kalkiyoruz meme bagimliligindan oldu bence meemsiz de uyumuo hareketten zaten sabit durmuo hani besige koyayim aglasin birakayim desem o bile yok yani. Hayirlisi 🙏❤ insallah gundiz de duzene girer de komple rahatlarsib kuzum❤

Bizimki oyle goz kapali agladimi emzik ver ses kesiliyor aglamadan uyanmadimi sırtimi bir donuyom uykumu alana kadar kendi oynuyo 😂😂 bugun sekizde ic gecirirere aglıyo gibiydi ilkkeZ oyle oldu ruyada aglıyodu galiba sessiz ama hık hık ses geliyordu hemen uyandirdim gec kaldın saat sekizi gecmis kalk dedim 😂😂 hep omu uyandıracak beni 😂😂
Bizim cocuk kendisi uyuyor aslında gunduzdr yavrum hep uyurken battaniye ortuyor herzaman yanina battaniye koyuyorum uzeri icin degil yuzunu ortsun diye karartan perdelerden alsak gunduzde uyur heralde diye dusunuyorum ama alırmiyiz orasi muallakta cok akıllı bi cocuk agladıgında. Birgün diye hikaye anlatmaya basliyorum aglamasida kesiliyor goz kırpmadan susa a kadar belli sure dinliyor uyku iyice bastirinca yuzunu ortuyor kafasını kasıyor bazen onda kendimizi goruyorum yan dönmesi yuzunu ortmesi elinle gozlerini kapatması biri konusurken gozunun icine bakması cocuk gibi degil buyuk biri gibi hareketleri var masallah diyim kuzuma
Masallah 41kere kuzum insallah hic bozulmasin hep boyle devam etsin minis pasa ❤❤🙏🙏

Aynen öyle yapacağım halka da alacağım çıngırak topu da en azından sesi falan çıkar bir işe yarar😂 kahvaltıya gelince alırım onu senin oğlana da örerim😂

Kuzum ben netten alacağım diğer malzemelerle birlikte:) google amcaya dedim amigurumi ipi ver diye milyon tane çeşit çıkardı önüme bir tane vermedi😂😂
😂😂 bak hemende alıcı cıktı benimhalkaya 😂😂😂

Elinde oyuncak varsa idare ediyor bir süre ama sonra mızmızlanmaya başlıyor bi kaç dk mutfağa gittim döne döne masa vardı ucuna gelmiş tek dönüyordu artık tutabilene aşk olsun 😂eşime de dedim sakın yatak büyük diye bırakıp çıkma yere koy ağlasın önemli değil 🙈

Benimkide done döne yer değiştiriyor bıraktığım yerde bulamıyorum aman dikkat edin geçen ben yanildim bıraktım yataktan düştü şimdi hep yere koyuyorum

Evet cnim kalabalığı çok seviyor.normalde hiç bırakmaz bi iş yapayım sürekli kucakta gezdiriyorum yere biraktiğin an çığlığı basıyor. Dün beni baya yalancı çıkardı,kuzenindeydim ortam kalabalıktı ve bu çocuk 5 saat gıkı çıkmadan ortalığı süzdü gülümsedi hatta herkes maşallah dedi bu çocuk ne kadar uslu eve geldiğimiz gibi yine mız mız mız beynim yandiii😣😣😣😣

Evet cnim A anneveoglusu
Ile görüşüyoruz tif keşke evler8mzde yakın olsaydı gorusseyd8k çünkü buralarda pek arkadaşım yok.
Kanguru mi alsan acaba rahat edersin kuzum evde zaten bunlar bizi hep dusariya yalanci gosteriyor 😂😂 iyi yapmissimiz❤❤

Ben zombiye döndüm eskiden 6 7saatbuyurdu gece simdi maksimum 2saate bi kalkiyoruz meme bagimliligindan oldu bence meemsiz de uyumuo hareketten zaten sabit durmuo hani besige koyayim aglasin birakayim desem o bile yok yani. Hayirlisi 🙏❤ insallah gundiz de duzene girer de komple rahatlarsib kuzum❤
Azramizda seni yormaz artik insallah en azından gece uyusa sen daha cok gezersin 😂😂 😂❤️

çok şükür cnim suanlik iyiyiz yavaştan ek gıdaya başladık meyve püresi veriyorum azardan.ama ilk çocuk kadar hevesli olunmuyor.
Sen nasılsın omer ataklarda ucuyor galiba..bizimki de artık anlamaya başladı sürekli kalabalık ortamlar kucakta gezmeler istiyor.ya benim kız tif oynatınca tif sıfırlandı bütün numaralarım silinmiş bi ara müsait olursan vatsaptan msj atarmisin çünkü seninde no gitmis

Maşallah Yusuf pasama yarasın yedikleri 💙

Ben uykusuz ve yorgunum. Ömer formunda uykusuz ve mızır mızır aglak ilgi hep onun üzerinde olacak
Oda da tek birakamiyorum abisi yemek yapana kadar oyalarsa aksama yemek oluyor

Yusuf paşayı götürdün mu kontrole sonra

Dişlerimiz geldi canım. Isırıyor kaç gündür göğüs ağrisından ölüyorum. Daha hepsi çıkınca ne olcak bilmiyorum. Doktora dedim bugün ısırıyor diye. İnşallah üstler hemen gelmez o zaman çok fena dedi. Benim kilodan şikayetim yok ben zayıflığımı çok sevmiyorum zaten.

Sende mi meme zedesin benimkide iki alt dişi ile kaç kere ısırdı hatırlamıyorum

Benim eşimde öyle Karadenizli olmasına bakma düşkün olan oluyor ilk yıllarda daha çoktu şimdilerde normale döndü

Hala anne ve babası onunla konuşmadan bir gün geçirmez oda öyle kızlarına bunkadar düşkün değiller kizlarida onlara
Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye

Ctesi kuzum ya valla benziyor çok birbirine bizimkiler hareketi uykusu karajteri vs

Gecen I ISIK27 S Sevimlipanduf a gel bunlar birbirine çok benziyor baş göz edelim dedi çok güldüm

Gel bizde senle bu uykusuz prens ve prensesi beşik kertmesi yapalım bak babaları ailelere düşkün ikiside emzik almaz boy kilo alımları bile çok yakın birbirleri ile 😄

Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye

Ve bir ortak özellik daha eslerimiz evin ennkucuk çocukları 😁
Benimki de rotasyonla göreve atandıktan sonra ilk yıllarda annemi babam icin acaba gittiğimiz yerde kiralık ev mi tutsak bize yakın olsalar diyordu eğer ben de o ışığı görseydi her tayin olduğumuz yere anne ve babasını da getirecekti
şu an Yozgat'ta olmamızın nedeni de ailesi yıllarca ailemden uzak görev yaptım sende ailenden uzak görev yaptın gel bu sefer memleketlere yaklaşalım dedi ama gel gör ki Akdeniz çevresini istemedi orası kalabalık ve sıcak olur diye iç Anadolu'da memleketine yakın yerler yazdı Yozgat'ta bunlardan biriydi şu an kendisi de çok pişman ama iş işten geçti
vee son bomba kyvdenin kontrol zamanı geldi gelecek hafta bize geliyorlarmis izne çıkmadan sabır taşımı olmaz inşallah bende

Ohh siz wp dan da mi gorusuyosunuz ne hosss ❤❤ kalabaligi sevdi demek iyoce ❤

Evet canim ilk Yusuf doğduğunda enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldıklarında görüştük ama biz yıllardır forumdan birbirimizi tanıyoruz
Halada arada araşır mesajlaşırız
❤️💙

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak

Ben bu yıl sokmayacagim sanırım geçen termale de sokmadim denizde su yutar diye korkuyorum
Şimdiden size iyi eğlenceler canım dikkat et üşümesin kuzu

Gecen I ISIK27 S Sevimlipanduf a gel bunlar birbirine çok benziyor baş göz edelim dedi çok güldüm

Gel bizde senle bu uykusuz prens ve prensesi beşik kertmesi yapalım bak babaları ailelere düşkün ikiside emzik almaz boy kilo alımları bile çok yakın birbirleri ile 😄
Olur bence de 24 saatin 18saatinde hayati yaşarlar doyasıya zaten hareket lilerde😂😂

Back