• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok şükür cnim suanlik iyiyiz yavaştan ek gıdaya başladık meyve püresi veriyorum azardan.ama ilk çocuk kadar hevesli olunmuyor.
Sen nasılsın omer ataklarda ucuyor galiba..bizimki de artık anlamaya başladı sürekli kalabalık ortamlar kucakta gezmeler istiyor.ya benim kız tif oynatınca tif sıfırlandı bütün numaralarım silinmiş bi ara müsait olursan vatsaptan msj atarmisin çünkü seninde no gitmis
Ohh siz wp dan da mi gorusuyosunuz ne hosss ❤❤ kalabaligi sevdi demek iyoce ❤

Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..

Maşallah kuzuya :nazar: :nazar: kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))

Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..

Kol bizde karın üstünden sırt üstüne dönüşte sıkıntı oluyor korkuyorum kolu omuza bir şey olacak diye

Günaydın kızlar, ek gıdaya başladık ama alerjik olabilir diye yumurta hiç denememiştim annemlerin tavukları var taze taze yumurta geliyor her sabah pzt günü haşladım sarısının 4/1 ini yoğurda katıp yedirdim sorun olmadı, dün de yine sarısını bu kez zeytinyağında pişirdim bunun da yarısını elimle kopara kopara verdim ağzına ama dün akşam üzeri bi başladı kusması öyle boyle değil batırdık her yeri yarım yumurta yiyip sanki 10 yumurta yemiş kadar kustu yavrucuk 😭 bi daha uzun bi sure yumurta yok

Canım Nilufer_3457 Nilufer_3457 her yazdığına katılıyorum az yağda yumurta sarısı kavurmus olabilirsin ama bu ayda yumurta kızartma erken birde bir turta sarisini 8 parçaya bölüp bir parcasini vereceksin 8 gün sonra bu miktarı yavaş yavaş artirracaksin ben öyle biliyorum önceki oğlumdan
Usutmuste olabilir ayaklarına hep corap giydir sıcakta olsa şort askılı giydir ama çorabı eksik etme

Gezerken hic haftasonu demiyon seni seni 😂😂 biz 40 gune bi kırklaniyoruz sen yine cok cabuk dus alıyorsun 😂😂 israf okadarı 😂😂
Jaftaici 7de esim gelio yemek ye kalk topla saat 8. 15dk sonra cocuk uyutmaya basla 10da cocuk uyuyor bende yatiyorum zaten yatim saat 1saat araliklarla kalkiuor. Cocuk kalktiginda esim kucagina aldiginda ciglik cigkiga aglama devam illa meme ye gelcek oyle susuyor o yuzden aksamda banyoya cesaret edemiyorum 🙁 gezmezsem iynatcam yakinda gercekten az uyusa baska bisi istemem 🙏

Cocuk uyaninca agliyormu sizide kaldiriyormu yoksa kendi halinde mi oluyor besbuvuktan bu zamana kadar naptiniz

Hemde nasil kaldirma öyle bir ağlıyor ki sanıyorsun Allah korusun başına bir hal geldi

gozler kapali deli gibi ağlıyor

Kizlar sordum mu hatirlamiyorum sorduysam affola 😂 ayaga basmasi sikinti mi su an ?

Jaftaici 7de esim gelio yemek ye kalk topla saat 8. 15dk sonra cocuk uyutmaya basla 10da cocuk uyuyor bende yatiyorum zaten yatim saat 1saat araliklarla kalkiuor. Cocuk kalktiginda esim kucagina aldiginda ciglik cigkiga aglama devam illa meme ye gelcek oyle susuyor o yuzden aksamda banyoya cesaret edemiyorum 🙁 gezmezsem iynatcam yakinda gercekten az uyusa baska bisi istemem 🙏
Haklisin benim oyle dedime bakma bende giremiyorum dusa falan gunduz uykusu yok artik bugun hep uyanikti deli gibi uyku var ama uyumak istemiyor yada iki dk uyaniyor bana on dk yetecek ama okadar bile uyumuyor cok sukurki yediden sonra uyudu simdi evi supurdum wc lavabo temizledim kuruyan kiyafetleri katliyorum dusa yine vakit kalmadı aksam olsa diye bekliyorum seninki gecesi gunduzude yok valla cok zormus baskasinda severken evi cocukla doldurmak isterdim simdi sokaktaki cocuk sesine tahammulum yok herkese bagiriyorum ses yapmayin diye 😂 mahallede hep kurt dogurup dogurup sokaga salmislar 😂baslarinda cobanligi ben yapiyom aksama kadar dur cüş diyom 😂😂

Ben napcam acaba zTen ciroz kiz iyice zivanadan cikti hareket olayinda almak degil bundan sonra vermesek iyi dicem yani😲
Vermez cnm o hareketi arttıkça beslenmesi de artar merak etme:) bugün bir arkadaştaydık bizden 20 gün küçük bir bebiş daha vardı onunda kilo alımı az. Ama çok hareketli bir bebek ve çok sağlıklı görünüyor maşallah. Biz arkadaşı teselli ederken bebeği olmayan bir arkadaşımız zaten belli bir süre sonra kilo vermeleri gerekmiyor mu hep alcaklar mı dedi😂

Ya birileri gelsede bu kadar kalabalık yeme içme olunca daha da zor zaten aksam uyutma çabası ile geçiyor benim 8de başlayıp kaça kadar devam ederse uyusa bile yarim saate uyanıp meme istiyor sürekli hani en azından uyusa güzel neyse bugun her uyutmada 1saate yakın uğraştım sonuç 30dk da uyandı ne birşey yapabiliyorum ne dinlenebiliyor um ben de
Ben baştan beri okuyorum senin yazdıklarını işin çok zor gerçekten. Bizim gündüz uykuları pek düzgün değil ama gece idare eder en azından. Gece dinlenince günduz daha dinç olabiliyorum.

Hemde nasil kaldirma öyle bir ağlıyor ki sanıyorsun Allah korusun başına bir hal geldi

gozler kapali deli gibi ağlıyor
Bizimki oyle goz kapali agladimi emzik ver ses kesiliyor aglamadan uyanmadimi sırtimi bir donuyom uykumu alana kadar kendi oynuyo 😂😂 bugun sekizde ic gecirirere aglıyo gibiydi ilkkeZ oyle oldu ruyada aglıyodu galiba sessiz ama hık hık ses geliyordu hemen uyandirdim gec kaldın saat sekizi gecmis kalk dedim 😂😂 hep omu uyandıracak beni 😂😂
Bizim cocuk kendisi uyuyor aslında gunduzdr yavrum hep uyurken battaniye ortuyor herzaman yanina battaniye koyuyorum uzeri icin degil yuzunu ortsun diye karartan perdelerden alsak gunduzde uyur heralde diye dusunuyorum ama alırmiyiz orasi muallakta cok akıllı bi cocuk agladıgında. Birgün diye hikaye anlatmaya basliyorum aglamasida kesiliyor goz kırpmadan susa a kadar belli sure dinliyor uyku iyice bastirinca yuzunu ortuyor kafasını kasıyor bazen onda kendimizi goruyorum yan dönmesi yuzunu ortmesi elinle gozlerini kapatması biri konusurken gozunun icine bakması cocuk gibi degil buyuk biri gibi hareketleri var masallah diyim kuzuma

Kizlar sordum mu hatirlamiyorum sorduysam affola 😂 ayaga basmasi sikinti mi su an ?
Ben doktora sordum cnm az az bastırabilirsin dedi bende bazen bastırıyorum ilk zamanlar ne yapacağını bilemiyordu da şimdi minik minik adım atıyor:)) bide ilk başlarda parmak uçlarına basıyordu ayağı yere değince garip geliyordu galiba gıdıklanıyordu, şimdi tam basıyor:)

Back