• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bnde ondan oldugunu dusnmuyorum sonucta blw dede bu tarz vrriliyor pişirilerek bnce sicaklardan olmus olabilir ama bna halam hala diyi dunde emiyorsa bosver ek gidayi ogun olarak daha verme halam diyip duruyor bnde hic ustelemiyorum zaten 3 gun 3 gun gidiyoruz hala
hani sen 180gun dolunca ek gıda verecektin😂😂😂😂😂😂😂

Ben İzmirdeyim. Temizlik işini halledebiliyorum sıkıntı olmuyorda insanlar gelip gittikten sonraki dağınıklık bitiriyor beni.
çok güzel bir kentte yaşıyorsun alsancak'ta gittiğinde Benim için de şöyle bir insan oldu mu

haklısın zaten sonradan düşününce o kiracı Ben kiracı o tayinci ben tayinci illaki Birgün ayrılacaktık sanırım burada arkadaş çevresi kuramamış olmam çevremin olmaması beni bunaltıyor geldim 1 ay çalıştım sonra izne ayrıldım iş arkadaşlarından bir çevre edinemedim tek komşumun da gidiyor olması beni sanırım etkiledi Ama şimdi daha iyiyim teşekkür ederim canım
Azıcık bi ortam olsa çok güzel arkadaşlıklar kuracağına eminim, seni kaçırmazlar 😉

Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz
Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..
Bizimde bugün 6.ay doktor kontrolü vardı. 7500 66.5 cm olmuşuz. Ek gıdaya meyvelerle başla dedi bana ama tamamen meyve başlamak bana hiç mantikli gelmediya. Ben sadece meyve verirsem sebzeleri reddetmezmi dedim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi. Birde yoğurt ver dedi. Kilosu iyi acele etmeye gerek yok dedi.
Maşallah kuzuya :nazar: :nazar: kesin ısırmalık bacaklar vardır onda:)))
Merhaba hanımlar
zaman nasıl akıyor anlamıyorum
oglan çok hareketlendi odada tek kaldimi başlıyor ağlamaya

sizler nasılsınız
Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..

İnşallah canım sağol ❤ içim parcalanıyor ameliyathane falan ne bileyim. En azından görmeyecek diyorum
Genel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksın 😑 gece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak
Canım neden baska dr düşünmedin açlığa nasıl dayansin o bebek
Ben olsam baska dr bulurdum biz anestezi almadan hallettik 4 aylık iken
Nasıl geçti süreç şimdiden geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah Allah damat olduğu günleri de göstersin inşallah

Canım neden baska dr düşünmedin açlığa nasıl dayansin o bebek
Ben olsam baska dr bulurdum biz anestezi almadan hallettik 4 aylık iken
Nasıl geçti süreç şimdiden geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah Allah damat olduğu günleri de göstersin inşallah

Cok teşekkür ederiz ❤
Başka bir hastaneye de götürdük orda da genel anestezi dediler canım. Aslında çok rahat geçti. Açlığa dayanabilmesi beni cok şaşırttı hiç huysuzlanmadı yavrum. Anestezi de az vermişler, sonrasında da sorun yaşamadık çok şükür

Merhaba hanımlar
zaman nasıl akıyor anlamıyorum
oglan çok hareketlendi odada tek kaldimi başlıyor ağlamaya

sizler nasılsınız

Elinde oyuncak varsa idare ediyor bir süre ama sonra mızmızlanmaya başlıyor bi kaç dk mutfağa gittim döne döne masa vardı ucuna gelmiş tek dönüyordu artık tutabilene aşk olsun 😂eşime de dedim sakın yatak büyük diye bırakıp çıkma yere koy ağlasın önemli değil 🙈

Naber canım nasılsın
çok şükür cnim suanlik iyiyiz yavaştan ek gıdaya başladık meyve püresi veriyorum azardan.ama ilk çocuk kadar hevesli olunmuyor.
Sen nasılsın omer ataklarda ucuyor galiba..bizimki de artık anlamaya başladı sürekli kalabalık ortamlar kucakta gezmeler istiyor.ya benim kız tif oynatınca tif sıfırlandı bütün numaralarım silinmiş bi ara müsait olursan vatsaptan msj atarmisin çünkü seninde no gitmis

Back