• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şu ana dek kolay geçti canım. Hem öncesi açlık kısmı hem de sonrası. 25 dakikaya getirdiler odaya. Bi 45 dakika geçince de emzirdim. Geldiginde ayıktı zaten, orda ayıltıp getirmişler. Şu an sadece çişini yaparken anlık ağlıyor, canı acıyor belli. Bezini değişiyorum hemen rahatlıyor
Oh maşallah allah damatlığını da göstersin inşallah 🥰

2 ay sonra canım şimdilik kontrol ediliyor buyume miktarına bakılıyor bi öncekinde buyume çoktu korkmuştuk idrar deliğinden böbreklere girmemiz gerekiyor falan dediler aklım çıktı ama çok şükür geçiyor galiba 🤲🏻 İkisinde de annem uyuttu canım ben şimdi duştaydım güneş de oyun halısındaydı yorgundu hastaneden geldik ama uyumamıştı parmak emiyor benim kız uykusu gelince annemde parmağını çıkarıp emzik vermiş emziğimiz sadece beşikte duruyor gündüz vermiyorum ben emziğini verip beşiğine koymuş bi iki sallamış uyumuş hemen ben 3 saat sallasam uyumazdı 😂😂
Ay masallah bu emzik alanlar zTen cook sansli benimki almiyor onu da.. ay cok sevindim ins tamamen gecsin dr gunesimiz iyi olsun kiyamam ben ona ❤❤🙏

Dr hemen kan alınmasınıı istemiyorum dedi tabiki enfeksiyon ihtimali de var
İdrar örneğini veremedik ikidir idrar poşeti takıyorum kaka yapıyor sonuncuyu yapıştırdım
Tatilde mutlaka dokunmuştur bir yerlere
Umarım neden kaynaklandığı bulunur
Sadece memede duruyor
kuzum ya :( geçmiş olsun

Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzum ❤🙏 bu ara bu 6.hastaligi cok sık duyar oldum

Bizimde bugün 6.ay doktor kontrolü vardı. 7500 66.5 cm olmuşuz. Ek gıdaya meyvelerle başla dedi bana ama tamamen meyve başlamak bana hiç mantikli gelmediya. Ben sadece meyve verirsem sebzeleri reddetmezmi dedim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi. Birde yoğurt ver dedi. Kilosu iyi acele etmeye gerek yok dedi.
Masallah bebisine kuzum ❤❤🙏 ben de ilk kez duydum meyve başla diyeni genelde yoğurt sonra sebze diyorlar sen kafana göre hareket et bence

Gecen parklarda gordugum bi kadin vardi onunda bir kiz bir oglu var. Oglumla da arkadas oglu
Neyse 3. Yapacan mi diyor.
Heee yapacam dedim.
Yok ya ne yapmasi isteyerek yapmam dedim.(Allah a büyük demeyim )
Bence yaparsin ben sende o potansiyeli gordum diyor 🤣🤣🤣
Ordan kuduruk mu gorunuyorum ne 😅😅😅
Halbuki neyse ...
@zeLina

Niye yalan soyleyim bende senden üçüncü gelir diye düşünüyorum öyle bir his var 😄

Kizlar dun gece coooook uzun bi aradan sonra kuzenler olarak istemeden sonra disari ciktim hemde gece hemde bebem olmadan 🤣 ne sut biraktim ne bisey diiken ustunde uyandi uyanacak derken bi dk aklimdan cikmadi resmennn 🤣

Eminim iyi gelmiştir benimde böyle bir şeye ihtiyacim var annelik işte aklindan çıkmaz kuzun

Hoş buldum canım sağ olasın 💞
İnşaallah giden komşularının yerine yine seveceğin birileri gelsin. Alışınca ayrılması zordur gerçekten

Çok sağol canım inşallah cumlemiz iyi insanlara denk getirsin rabbim

Ay ben daraldim yaa😂 bu bir işaret 😂 benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs

Bebek büyüdükçe misafir çağırmak bana öyle bir zor geliyor ki nasil hallettin mi

en azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yok 😁alışk değilim

canım bu biraz oğluna baglı yapabilek mi ayrı arkadas ortamı diyelim ki kötü oldu kendini fark edip sıyrılabilecek mi size yakın küçük bir ilde fen lisesi daha iyi olabilir hem küç0k yerlerde çocuklat daha masum hem okumanın kıymeti var nitelikli ve iyi ise fen lisesi olması daha mantıklı ama dersen bulundugun yerde fen lisesi ayarında iyi anadolu liseleri var orası da iyi olur hakkınızda hayırlısı

İster alışık ol ister ama inan zor uykusuz bebek büyütmek Allah yardımcımız olsun

Canım benim bu küçük oğlumda 40 ı çıkınca uyumaya başlamıştı, 5 saat uyuyup, uyanıp emip 3 saat daha uyuyordu, rüya gibiydi, ta ki ben mal anlatıp da nazar edene kadar 🙈😁 şuan nezle mi diş mi nazar mı bilmem 3 haftadır uykuya hasretim, başım dönüyor artık 😭

41 kere maşallah maşallah yavruna inşallah tekrar eski düzenine döner tez zamanda

Bebek büyüdükçe misafir çağırmak bana öyle bir zor geliyor ki nasil hallettin mi
Valla hiç bir şeyi yapmadım yok çocuk uyumuyor zaten Bensiz durmuyor aşırı hareketu ayrı peşinde koş dur bırakıp da birşey de yapamiyorum bunaldım valla. Su an bana aşiri yuk gelmeleri hizmeti hele sonrası temizliği 😣🙁

Yaa, Allah kolaylık versin. Çok zor sürekli uyanan bebek. Ilk 3 ay 2 saatte bir uyanıyorduk. Çok şükür düzen tutturduk, benim kızım da gece yattığında kesintisiz 6 bazen 7/8 saat uyuyor. Allah nazarlardan sakınsın, bütün bebeklere boool boool uyku versin 🤗🤗

Maşallah maşallah maşallah yavruna amin inşallah bizim kuzularda uzun uykulara dalar miss gibi

Valla hiç bir şeyi yapmadım yok çocuk uyumuyor zaten Bensiz durmuyor aşırı hareketu ayrı peşinde koş dur bırakıp da birşey de yapamiyorum bunaldım valla. Su an bana aşiri yuk gelmeleri hizmeti hele sonrası temizliği 😣🙁
Ne zaman gelecekler seni öyle iyi anlıyorum ki 😟😕

Benimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.

A anneveoglusu komşun gidecekmiş üzülme iyi insanlar uzaktada olsalar dostlukları devam eder. Ayrılık mutlaka olacaktı zaten. Rabbim iyilerle karşılaştırsin

haklısın zaten sonradan düşününce o kiracı Ben kiracı o tayinci ben tayinci illaki Birgün ayrılacaktık sanırım burada arkadaş çevresi kuramamış olmam çevremin olmaması beni bunaltıyor geldim 1 ay çalıştım sonra izne ayrıldım iş arkadaşlarından bir çevre edinemedim tek komşumun da gidiyor olması beni sanırım etkiledi Ama şimdi daha iyiyim teşekkür ederim canım

Benimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.
Sen hangi şehirdesin canım hazır bir şeyler al kadın aliyor musun arada

kadın aldığının ertesi günü çağır arkadaşlarını İnan tek olmak psikoloji daha kötü benim çağıracağım keşke arkadaşım olsa

Sen hangi şehirdesin canım hazır bir şeyler al kadın aliyor musun arada

kadın aldığının ertesi günü çağır arkadaşlarını İnan tek olmak psikoloji daha kötü benim çağıracağım keşke arkadaşım olsa
Ben İzmirdeyim. Temizlik işini halledebiliyorum sıkıntı olmuyorda insanlar gelip gittikten sonraki dağınıklık bitiriyor beni.

Back