2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
En güzeli bende sıyırmak istiyorum bazen ama sinirli kısmını yapamıyorum hiç hemen geçiyor sonra bir de kendime sinir oluyorum ama o da geçiyor:))
Aslinda senin huyun guzel
Tabi insanlar bunu kullanmazsa daha da guzel
Benim kocam da oyle hemen unutur ama soyle bir durum var ben unutmuyorum is b... ka sariyor

Boslukta gibi olur insan ya
Zaten hep oyle olur

Benimki dokuzda uyuyor gece birde emip uyuyor birde gece beşte uyanıp emiyor. Çoğunluk böyle ama bazen sık sık uyanıyor. Bu gece uyandı mesela. Okadar saat aç kalır ya altı saat çok.

Benim kız mama ile devam 9 da uyur 12-1 gibi mama veriyorum uyanmaz gece 5 - 5.5 uyanır mama daha tok tutuyor galiba burada çoğu kişi saat başı uyanıyor emenlerde

Benim kız mama ile devam 9 da uyur 12-1 gibi mama veriyorum uyanmaz gece 5 - 5.5 uyanır mama daha tok tutuyor galiba burada çoğu kişi saat başı uyanıyor emenlerde
Belkide doymadiklarindan kalkiyorlar aylar büyüdü ve süt azaldı. Ben mama vermiyorum ama.

Benim kız da kulağını çok tutuyor Ya bende şüpheleniyorum götüreceğim kulağı için, nasıl anladı canım kulaktan nasıl muayene ediliyor çok geçmiş olsun şifa olsun ilaçları
Canım bir baktır bence de huzursuzluğu ondan olabilir. Doktorun ışıklı bir aleti var onunla bakıyor kulağına.

Evet kuzum ya malesef öyle

Çok geçmiş olsun canım ilaçlar hemen geçirir inşallah. Ben de memlekette iken kulağını tutuyor diye gitmiştim bir şey çıkmadı şükür bıraktı artık yapmıyor
Geçmiş olsun canım
Gecmiş olsun. Hemencik iyileşsin yavrun inşallah
gecmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar.

Ben demiş olabilirim cnm benimki uyuyor hep.. ben geneli uyuyor zannediyordum.. ama çoğu sık uyanıyormuş bebişlerimizin.. benimkini pek baz almayın bu bebek gibi değil zaten değişik bir çocuk..:)

41 kere maşallah maşallah kuzuya

Bende yazlik daire bakiyorum bazen. Ayni sehirde bakmiyorsa sorun yok bence. Ama esinize sorun bence zaten verdigi cevaptan maksadini anlarsiniz
Aynı sehırde bakıyor evın yakınlarında bakmıstı dün ve otelı aramıştı bana ıse gıdecem mesaım var dedı bnde ınandım saat 6 da cıktı gece 11 de geldı sonra onun tlfnunu aldım baktım günlük daırelere bakmıs ve aramış

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…