2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uc saat mi ??
Hani nerde o 3 saat 😑😑

evet ya o 3 saat uyuyan bebekler nerede

neden bize uğramamış hiç

burada bir arkadaş yazdı 6-7 saat uyuyor bütün gece diye soracaktım atladım gerçekten bir Bebek 6-7 uyanmadan uyuyabiliyor mu Ben iki oğlumda da böyle bir şey yaşamadığım için bana bir hayal gibi geliyor

Zeytinyağı verebilirsin
Ek gida başlamadı sanirim sizde, kendin birseyler yeyip icip sutten aldirabilirsin
Onun sonu fena ama sana deyim, artik yatak döşek görünmez kakadan 🤣🤣
Verdim ama tekrar vereyim diyorum. Ben kuru kayısı yedim. Balkabağı yesem aslında iyi olacak. Yapsinda bakalım zaten gazı kötü kötü kokmaya başladı 😂😂

Gecen parklarda gordugum bi kadin vardi onunda bir kiz bir oglu var. Oglumla da arkadas oglu
Neyse 3. Yapacan mi diyor.
Heee yapacam dedim.
Yok ya ne yapmasi isteyerek yapmam dedim.(Allah a büyük demeyim )
Bence yaparsin ben sende o potansiyeli gordum diyor 🤣🤣🤣
Ordan kuduruk mu gorunuyorum ne 😅😅😅
Halbuki neyse ...
Z zeLina

neden bize uğramamış hiç

burada bir arkadaş yazdı 6-7 saat uyuyor bütün gece diye soracaktım atladım gerçekten bir Bebek 6-7 uyanmadan uyuyabiliyor mu Ben iki oğlumda da böyle bir şey yaşamadığım için bana bir hayal gibi geliyor
Benimki dokuzda uyuyor gece birde emip uyuyor birde gece beşte uyanıp emiyor. Çoğunluk böyle ama bazen sık sık uyanıyor. Bu gece uyandı mesela. Okadar saat aç kalır ya altı saat çok.

Benimki dokuzda uyuyor gece birde emip uyuyor birde gece beşte uyanıp emiyor. Çoğunluk böyle ama bazen sık sık uyanıyor. Bu gece uyandı mesela. Okadar saat aç kalır ya altı saat çok.
6. Ay gelisimine bakmıştım da bundan sonra gece uykusunda 8 10 saat bile uynmadan durabilir yaziyordu 😳
Ahhh keske 🤲

neden bize uğramamış hiç

Benim 2 kez oldu 🤣 bi arkadasa bakıpcikicam dedi herhalde yanlismaya oldu🤣

Gecen parklarda gordugum bi kadin vardi onunda bir kiz bir oglu var. Oglumla da arkadas oglu
Neyse 3. Yapacan mi diyor.
Heee yapacam dedim.
Yok ya ne yapmasi isteyerek yapmam dedim.(Allah a büyük demeyim )
Bence yaparsin ben sende o potansiyeli gordum diyor 🤣🤣🤣
Ordan kuduruk mu gorunuyorum ne 😅😅😅
Halbuki neyse ...
Z zeLina
Cnm belki çok anaç görmüştür seni ondan öyle demiştir..😂😂 bende kızdırayım diye demiştim ama kız kuduruk musun yoksa😂😂

neden bize uğramamış hiç

Ben demiş olabilirim cnm benimki uyuyor hep.. ben geneli uyuyor zannediyordum.. ama çoğu sık uyanıyormuş bebişlerimizin.. benimkini pek baz almayın bu bebek gibi değil zaten değişik bir çocuk..:)

Ben demiş olabilirim cnm benimki uyuyor hep.. ben geneli uyuyor zannediyordum.. ama çoğu sık uyanıyormuş bebişlerimizin.. benimkini pek baz almayın bu bebek gibi değil zaten değişik bir çocuk..:)
Bak masallah kizina
Sen bu gazla ikinciyi de yap
Ama o da bizimkiler gibi olursa
Oyle bir süprizle karsilasma insallah 😂

Yok yaa 😅
Cok sinirli biriyim aslinda ama eglenceli de olabiliyorum
Biraz siyirigim sanirim
En güzeli bende sıyırmak istiyorum bazen ama sinirli kısmını yapamıyorum hiç hemen geçiyor sonra bir de kendime sinir oluyorum ama o da geçiyor:))

Bak masallah kizina
Sen bu gazla ikinciyi de yap
Ama o da bizimkiler gibi olursa
Oyle bir süprizle karsilasma insallah 😂
Herkes aynısını diyor da ben gaza gelmiyorum çünkü başıma geleceği tahmin edebiliyorum bunun acısınıda o çıkartır muhtemelen:)) bu biraz daha büysünde inşallah kardeşi olsun istiyorum..kardeş candır:))

Back