2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 hafta önce kayınbabamın bi akrabası eşimi aradı o sırada biz akşam yemeği yiyorduk. Bi saate gelelim mi tebriğe dediler. Ben de tabi ki olmaz bi saat önceden haber mi verilir ne ikram var ne bişey ev de pis dedim. Neyse dün aradık salı mı çarşamba mı gelmek istersiniz dedik çarşamba dediler. Bugün aramışlar eşimi bu akşam gelelim demişler. Dün de 15 kişi ağırladım ve pestilim çıktı ev de dağınık. Neyse hadi gelsinler yetiştiririm dedim, yılda bi kere kesilen elektriğin bugün kesileceği tuttu. Şimdi ben ne yapayım a dostlar 😂
Ay ben daraldim yaa😂 bu bir işaret 😂 benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs

Canım bende geçmek istiyorum ama puseti arabada otokoltuğu olarak da kullandığım için geçemedim henüz. Sen naptın oto kpltuğu aldın mı
Yok oto koltugu almadim kuzum puset arabada orada oturuyor. Kilosu zaten cok yuksek degil ya oto koltugu icin kucuk kalir dite dusunuyorum bide arabayi degistirmek istiyoruz arka baya kucuk koltuklar rahat bisey alalim diye

Bizim kilomuz normalin biraz altında. Ebe bana da 6. Ayı bekle dedi ama ben tadımlara başladım. Bir çay kaşığı vererek 3 gün kuralını uyguluyorum. Bugün 4. Günümüz kabaktan sonra bugün patates tattı oğlum.
Ne kadar ki kilo ? Bizimde cok yuksek degil ama bende bekliyorum 6yi doldurmasini

Ay ben daraldim yaa😂 bu bir işaret 😂 benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs
Esini camdan asagi salla ayaklarından 🤣
Cok mülayim bi kizin varmis gibi neyine güvenmiş acep🤔
Ben kizimin yaninda o pis kokulu seyi icirmezdim
Gecen piknige gittik, az ilerimizde oturan adamlar gittiler hala pislikleri kokuyordu bulunduklari yerde 😖😖

Ben de işaret olduğunu düşünüyordum ki elektrk geldi😂😂ya akşam oturmasını o yüzden hiç istemem meyve çerez meze içki. İçki için buz yetiştirme derdi var bide işin yoksa uğraş dur. İçene ayrı içmeyene ayrı servis 😩 kolay gelsin o da zor 🙁

Söyle eşine yardım etsin sana cnm.. sadece hazırlıkta değil ama serviste falanda boş oturmasın😂

Ates yapmıyor diye duydum ben. 32 cm bide 36 cm var bende 32 alayım bari. Teşekkür ederim.
Atesi duymadim hic kuzum menejit olduk sonrasinda da ates olmadi oyle bizde. Ama iki gundur sicak biraz 37 37.1oldu biraz da miz miz olunca acaba dis agrilari mi basladi diye dusundum hatta umarik coo surmez eger oyleyse de

Esini camdan asagi salla ayaklarından 🤣
Cok mülayim bi kizin varmis gibi neyine güvenmiş acep🤔
Ben kizimin yaninda o pis kokulu seyi icirmezdim
Gecen piknige gittik, az ilerimizde oturan adamlar gittiler hala pislikleri kokuyordu bulunduklari yerde 😖😖
Bizim zaten balkonda olcak herkes zTen yemek masamda balkonda benim evime o kadar kisi sigmaz bile aslinda nasil olcak bilmouorum bende. Bu kadar memeci ve mizmiz hareketli bi cocuk saniye ayrilamiyorum basindan. Valla kendi hizmet etcek gibi duruyor benin zor cunku. Arklarinda cocuklari var ama onlarin filipinli bakicilari var zTen devamli onlar rahat ki cocuklar gelir mi bilmem

Ben de işaret olduğunu düşünüyordum ki elektrk geldi😂😂ya akşam oturmasını o yüzden hiç istemem meyve çerez meze içki. İçki için buz yetiştirme derdi var bide işin yoksa uğraş dur. İçene ayrı içmeyene ayrı servis 😩 kolay gelsin o da zor 🙁
Buz isini hic dusunmemistim desem 😂of valla ya bilemiyorum ne olcak bende 😞

Bizim zaten balkonda olcak herkes zTen yemek masamda balkonda benim evime o kadar kisi sigmaz bile aslinda nasil olcak bilmouorum bende. Bu kadar memeci ve mizmiz hareketli bi cocuk saniye ayrilamiyorum basindan. Valla kendi hizmet etcek gibi duruyor benin zor cunku. Arklarinda cocuklari var ama onlarin filipinli bakicilari var zTen devamli onlar rahat ki cocuklar gelir mi bilmem
Bir geceliğine filipinliyi ödünç iste😂

Doktora gittim çocuğun sağını solunu delmeyelim simdi sen ver demiri sekizinci ayda ölçüm yaparız dedi. Bu aylarda koruma amaçlı veriliyor, bu aylarda demir depoları boşalıyor dedi. Bioga ver dedi. Probiyotik iyi gelir dedi. Bugün de kakasını yaptı sert biraz koyu renk. Öyle çok da yapmadı normal. Koku yoktu yaptığını da anlamadım beklemiş bezinde.

Yok oto koltugu almadim kuzum puset arabada orada oturuyor. Kilosu zaten cok yuksek degil ya oto koltugu icin kucuk kalir dite dusunuyorum bide arabayi degistirmek istiyoruz arka baya kucuk koltuklar rahat bisey alalim diye
Anladım canım, bizim oto koltuğu için de güzelce oturur pozisyona geçmesi lazım oyüzden erteliyorum. Rekaro almıştık biz, pek konforlu değil ama çok güvenli bi koltuk
8-9 ayda anca oturturum ona

Back