Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gityigim yer 4mevsim yapiliyor makine ile yaz bitmesini beklemeye gerek yok misal6 aydan sonra geçeyim bende o zaman cnm şimdilik sığıyor gibi
Ben hiç başlamadın sanmıştım cnm başladıktan sonra o jilet olayı zor oluyor gerçekten..bende yaz bitiminde kalanlar için gideyim diyorum..
Benimki yanimda da uyumuyorDün gec 2,30 a kadar süründük bizde yat kalk yat kalk kafam sepet gibi oldu yanıma aldım artık 2,30 dan sonra![]()
Benimki de uyumazdı aslında yanımda açtım memeyi eme eme yattığı yerden oyle uyudu çok yorulmuştum sabah 5.30 da da geri kalktıkBenimki yanimda da uyumuyor![]()
NeerrdeeeeUyanmışmi peki. Emzirip ciktiysan üç saat garanti![]()
Benimde oyle kuzum valla ugras ugras gunduz 30dkda uyanir gece saat basi 2saatte bi aglayip uyaniyorBenimki de uyumazdı aslında yanımda açtım memeyi eme eme yattığı yerden oyle uyudu çok yorulmuştum sabah 5.30 da da geri kalktıkbenim artık uykudan yana umudum yok
Emzik alsa biraz kendini sakinlestirir ama onuda almiyor seninki heralde degil miBenimde oyle kuzum valla ugras ugras gunduz 30dkda uyanir gece saat basi 2saatte bi aglayip uyaniyor
Amin insallahAhh kıyamam sana ya..inşallah yakın zamanda senin cimcimenin de düzene girer uykusu..
![]()
Kuzum bugün baktım sönmüş tamamen geçmemiş ama daha iyi sağolasın
O yat kalklar zaten insani bitiriyor. Kesintisiz uykusuz kalsak daha iyiDün gec 2,30 a kadar süründük bizde yat kalk yat kalk kafam sepet gibi oldu yanıma aldım artık 2,30 dan sonra![]()
Olsun yetişmişsinyaNeerrdeeee1buck saate dondum girdikten 15 dk sonra agladii
havamiz degisti olsun 1bucuk saatte iyii
![]()
Yesillik biryere mi girdiniz canimKuzum bugün baktım sönmüş tamamen geçmemiş ama daha iyi sağolasın![]()
Kizz anan vereydi eline kabak falan kemirirdi sen gelene kadarNeerrdeeee1buck saate dondum girdikten 15 dk sonra agladii
havamiz degisti olsun 1bucuk saatte iyii
![]()
Fenaa9 mu
Bizim gece 12de basliyor artik gerisi Allah ne verdiyse
Yok kuzum ya nerede valla bir emzik almadi inatçı kız kaç tane denedimEmzik alsa biraz kendini sakinlestirir ama onuda almiyor seninki heralde degil mi
Olur belkiFenaaOkudunmu demir vitamini eksikliginde huysuzluk olmuyormuş. Olmasın.
İyi çok şükür geçsin de neyden acaba sinek mi dediğin gibi başka mi acabaKuzum bugün baktım sönmüş tamamen geçmemiş ama daha iyi sağolasın![]()
Bende kestim vermiyorum, bugün doktora gideceğim. Verdiğim günden beri daha kakasını yapmadı. Yedi gün oldu. Kaka yapmadı ama huysuzluguda yok, yapmayada çalışmıyor, ıkınma falanda yok. Zeytinyağı mı versem az daha.Olur belki
Cunku biz 4. Ayinda baslamadik demire
Dr 6. Ayda bakalim kana oyle baslayalim dedi
Ama soyle birsey de var. Dogdugundan beri cins bu bücür ya![]()
Cnm o zaman inşallah 3. De rahat edersin diyorumAmin insallah
Abisinin uykusundan da cok cektim. Kizimda umudum vardi. Bu da ondan beter cikti![]()
Zeytinyağı verebilirsinBende kestim vermiyorum, bugün doktora gideceğim. Verdiğim günden beri daha kakasını yapmadı. Yedi gün oldu. Kaka yapmadı ama huysuzluguda yok, yapmayada çalışmıyor, ıkınma falanda yok. Zeytinyağı mı versem az daha.