2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
En güzeli bende sıyırmak istiyorum bazen ama sinirli kısmını yapamıyorum hiç hemen geçiyor sonra bir de kendime sinir oluyorum ama o da geçiyor:))
Aslinda senin huyun guzel
Tabi insanlar bunu kullanmazsa daha da guzel
Benim kocam da oyle hemen unutur ama soyle bir durum var ben unutmuyorum is b... ka sariyor😅

Günaydın hanımlar ❤️
Belki biliyorsunuz esimin hamileniken tayini çıkınca buraya tasinmistik karşı komşum cok iyi insanlar
Epeyi kaynaştık kimseyi tanımadığım bu şehirde kapısını caldigim tek kapı dün eşi Dr kendinde istifa Edip memleketleeine döneceklerini öğrendim çok uzuldum sanki elm ayağım boşaldı çok üzüldüm
Boslukta gibi olur insan ya
Zaten hep oyle olur 🙁

Benimki dokuzda uyuyor gece birde emip uyuyor birde gece beşte uyanıp emiyor. Çoğunluk böyle ama bazen sık sık uyanıyor. Bu gece uyandı mesela. Okadar saat aç kalır ya altı saat çok.

Benim kız mama ile devam 9 da uyur 12-1 gibi mama veriyorum uyanmaz gece 5 - 5.5 uyanır mama daha tok tutuyor galiba burada çoğu kişi saat başı uyanıyor emenlerde

Benim kız mama ile devam 9 da uyur 12-1 gibi mama veriyorum uyanmaz gece 5 - 5.5 uyanır mama daha tok tutuyor galiba burada çoğu kişi saat başı uyanıyor emenlerde
Belkide doymadiklarindan kalkiyorlar aylar büyüdü ve süt azaldı. Ben mama vermiyorum ama.

Benim kız da kulağını çok tutuyor Ya bende şüpheleniyorum götüreceğim kulağı için, nasıl anladı canım kulaktan nasıl muayene ediliyor çok geçmiş olsun şifa olsun ilaçları 🙏
Canım bir baktır bence de huzursuzluğu ondan olabilir. Doktorun ışıklı bir aleti var onunla bakıyor kulağına.

Birhafta demisti biz alti gun galan kullandik simdi biz ilk gittik grip diye aferin verdi sonra tekrar kontrole goturdum ben kulagini cekistiriyor diye baktı kulakta intihap ve bogazdada vardı oyuzden antibyotik ve damla verdi aslında ilk gittigimizde sadece aferin degil antibyotikte vermis olsaydi ne bogazda nede kulakta intap olmazdı hafif bogaz kızarıklı var demisti oyuzden aferin verdi oda iyice ilerledi yani sana demem antibyotikten falan korkma binevi iyide kısa surede geciyor heryere dagılmadan evet ilac kullanmasak daha iyi ama bogaz kulak idrar yolları vs enfeksiyonları antibyotik olmadanda ne yazıkki gecmiyor
Evet kuzum ya malesef öyle

Çok geçmiş olsun canım ilaçlar hemen geçirir inşallah. Ben de memlekette iken kulağını tutuyor diye gitmiştim bir şey çıkmadı şükür bıraktı artık yapmıyor
Geçmiş olsun canım
Gecmiş olsun. Hemencik iyileşsin yavrun inşallah
gecmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar.

Ben demiş olabilirim cnm benimki uyuyor hep.. ben geneli uyuyor zannediyordum.. ama çoğu sık uyanıyormuş bebişlerimizin.. benimkini pek baz almayın bu bebek gibi değil zaten değişik bir çocuk..:)

41 kere maşallah maşallah kuzuya ❤️

Bende yazlik daire bakiyorum bazen. Ayni sehirde bakmiyorsa sorun yok bence. Ama esinize sorun bence zaten verdigi cevaptan maksadini anlarsiniz
Aynı sehırde bakıyor evın yakınlarında bakmıstı dün ve otelı aramıştı bana ıse gıdecem mesaım var dedı bnde ınandım saat 6 da cıktı gece 11 de geldı sonra onun tlfnunu aldım baktım günlük daırelere bakmıs ve aramış

İyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.

Asya son iki gündür çıldırdı sanırım. Gündüz uykularımız neredeyse yok gibi akşam iyi uyurdu şimdi akşam da uykusundan kalkıyor meme istiyor 1 dk emmeden geri uyuyor. Dişlerine bakıyorum çıkma belirtisi yok kızarıklık morluk beyazlık vs. Başka derdi de yok gibi atak sürecindeyiz acaba ondan mı bilmiyorum. Başımın ağrısı ile çekilmez bir hale geldi. Ev iş Asya derken çok yoruldum sanırım. Hem Asya’da sıcakları sevmedi of off. Sürekli meme istiyor ama 2 dk olmadan bırakıyor gündüzleri göğüsümde süt var boşatmıyor bile. Ne olduysaa iki gündür oldu çok huysuz. Gündüz uykusu var fakat uyumamak için direniyor allahım bu bebekleri anlamamak ne kadar kötü.

Bugün ilk kez yoğurt verdim. Tadını hiç sevmedi halbuki baya tadı iyi ekşilik yoktu yoğurtta. Öğlen verdim akşam yatana kadar kesik kesik ağzından yoğurt parçaları geldi. Normal bir durum mu bilemiyorum. Yoğurt veren arkadaşlar siz nasıl veriyorsunuz acaba.

Ayrıca bebeğinizin idrarı yada bezi kokuyor mu kızlar. Asya’nın bezi kokuyor çiş yaptığında halbuki gün içerisinde çok bekletmiyorum tam dolmadan bezi çıkartıyorum. Acaba sıcaklardan dolayı mı yoksa başka sebebi mi var. Kullandığım bez Prima premium care sizde böyle bir sıkıntı varmı. Çişli bez sayılımız geçen aya göre azaldı terleme bağlıyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum 🤷‍♀️
Geçmiş olsun canım

Back