2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evde duramam kuzum ben çalıştığım için de alisik değilim hiç. Bazen emerken uyuyor koyuyorum arabasına bazen arabada ileri geri sallayarak. Normal arabaya geçtim ya portbebe şekline döndürüyorum yatarken iki seksen yatarak uyuyor zaten evde de max 30dk uyur araba da aynı

Günaydın hanımlar
Belki biliyorsunuz esimin hamileniken tayini çıkınca buraya tasinmistik karşı komşum cok iyi insanlar
Epeyi kaynaştık kimseyi tanımadığım bu şehirde kapısını caldigim tek kapı dün eşi Dr kendinde istifa Edip memleketleeine döneceklerini öğrendim çok uzuldum sanki elm ayağım boşaldı çok üzüldüm

Arabayı yatar pozisyonunda kullanmıyorsundur değil mi cnm Azra durmaz herhalde öyle.. yarı otururda falan uzun süre durabilirler mi artık acaba.. bende geçsem mi bilemedim..
Zaten gezerken oturur pozisyona etrafı izliyor kuzum bir yere oturduğunda kucağıma gelip oynuyor masa da uyurken de portbebe. Baktım pusette iki büklüm uyuyor ayaklar dışarıda rahat değil geçerim öbürüne dedim daha rahat artık çocuk

Herkes yapılır diyor. Benim paket de yarıda kalmıştı hamile kalınca. Doktor ok dediyse yaptır kuzum. Sadece emzirirken hormonlardan dolayı cilt hassas oldugundan acısı daha fazla olabilirmis diye duydum
Dr yapabilirsin dedi kuzum zaten mekan sahibi de hamile onun drda yapılabilir denir yine baslayayim o zaman

Üzüldüm kuzum ya ben de inşallah yerine gelecek kişi de öyle olur gönlüne göre olur inşallah yalnızlık çok zor gerçekten ben Forum üzerinden çok tatlı anneler ile tanıştım buluşuyoruz falan hatta birkaçı ile iyice yakınız evlere falan da gidiyoruz çok iyi geliyor hem de tecrübe öğreniyorum

Ne güzel yapmışsın keşke burda da öyle bir ortam olsa

Çok geçmiş olsun canım zor süreçten geçiyorsunuz diyetin çabuk sütüne yansır ve meleğin seni rahatça emer

Evet ben röntgen yüzünden emzirememiştim sonra ne gerek var MR isteselermiş dedi diğer doktor. Mr zararı yok
Bak işte emzirdiğini biliyorlar mr çekmiyor rontgene yonlendiriyorlar. Sonra sekiz saat emzireme çocuk aç kalsın. Benimki biberon da almıyor.

Canim resimleri gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl düzeldi mi kizariklar

Evine hoşgeldin canım maşallah yavruna

Selam❤❤ ben tabi yine gun boyu disardaydim sindi kv deyim. Bugun kizim surekli mizir mizir agliyor birsey mi var diyorum gulduruyorum biraz virakir birakmaz mizir mizir agliyor yine. Uyku da uyumadi. Biseyi mi var diye korkuyorum

Korkma bizim kuzular biraz haylaz canım dışarda bizimde hiç sıkıntımız yok

Merhaba bişi sorucam kızlar benim eşim günlük daireler bakıyor bu ıko gündür neden acaba düşün düşün kafayı yedım yardımcı olurmusunuz
Bende yazlik daire bakiyorum bazen. Ayni sehirde bakmiyorsa sorun yok bence. Ama esinize sorun bence zaten verdigi cevaptan maksadini anlarsiniz

Dr yapabilirsin dedi kuzum zaten mekan sahibi de hamile onun drda yapılabilir denir yine baslayayim o zaman
Tesadüfen geçen ben de lazere başlasam mı diyordum. Ama nerde yaptıracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Malum buraların da yabancısıyım Sen nerde yaptıracaksın lazeri kuzum? Bana hastanelerde yaptır falan diyenler oldu ama neresi yapıyor onu da bilmiyorum Heryerde de iyi olmuyor bir keresinde yaptırmıştım yıllar önce, tekrar çıktı kısa bir zaman sonra. Hiç etkili olmamıştı

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.

Çok geçmiş olsun canım

Bu karartma perdeyi takali oğlan gece zannediyor sabah sekiz bucukta uyandı emdi geri yattı. Sabah kalkınca geri yatmazdi biraz oynar öyle yatardı. Hala uyuyor. Psikolojisi bozuldu.
Nereden aldın canım bende mi alsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…