2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
dun aksam oglumu dedesi aldi. esim, ben ve kizim aksam uzeri biraz hava almaya ciktik. yolda bowling oynama karar verdik. hem araba ile dolasmak, hem bowling ve baska eglence oyunlari oynamak stresimi cok atti.
arabada tanistigimiz donemlerde birbirimize gonderdigimiz romantik sarkilari actik :) cocuklardan kari-koca oldugumuzu unutuyoruz. kizim yanimizdaydi ama uyumlu bir bebek oldugu icin hic huysuzlanmadi. basbasa gibiydik, buda bize iyi geldi.
hem sizinle bu guzel animi paylasmak istedim, hemde eger imkaniniz varsa esinizle basbasa bir aktivite yapmanizi tavsiye etmek istedim.
oglum dogduktan sonra yaptigim en buyuk yanlis sadece ve sadece oglumu dusunuyor olmamdi. kocami unutmustum neredeyse-buda bizi birbirimizden o zamanlar cok uzaklastirmisti.
kizimin dogumundan sonra bunu yapmamaya gayret ettim.
cunku iyi bir aile olabilmek icin anne-babanin iliskisinin iyi olmasi gerektigini anladim.
sonuc olarak; anne-baba zamani icin firsat kollayalim :)

Bende yaptırmak istemiştim ama emzirme sonrası önerdiler tekrar çıkabiliyormuş. Ne kadar gerçek bilemiyorum tabi.
Dr um yaptirabilirsin 6 aydan sonra dedi. Bende 8aylikken yaptirmaya baslamayi dusunuyorum ama emin olamadim

dun aksam oglumu dedesi aldi. esim, ben ve kizim aksam uzeri biraz hava almaya ciktik. yolda bowling oynama karar verdik. hem araba ile dolasmak, hem bowling ve baska eglence oyunlari oynamak stresimi cok atti.
arabada tanistigimiz donemlerde birbirimize gonderdigimiz romantik sarkilari actik :) cocuklardan kari-koca oldugumuzu unutuyoruz. kizim yanimizdaydi ama uyumlu bir bebek oldugu icin hic huysuzlanmadi. basbasa gibiydik, buda bize iyi geldi.
hem sizinle bu guzel animi paylasmak istedim, hemde eger imkaniniz varsa esinizle basbasa bir aktivite yapmanizi tavsiye etmek istedim.
oglum dogduktan sonra yaptigim en buyuk yanlis sadece ve sadece oglumu dusunuyor olmamdi. kocami unutmustum neredeyse-buda bizi birbirimizden o zamanlar cok uzaklastirmisti.
cunku iyi bir aile olabilmek icin anne-babanin iliskisinin iyi olmasi gerektigini anladim.
Bu gece ruyamda esim kizimla tatile gitmisim, tiyatro bileti Aliyorduk, sonra bebek aklimiza gelip biletleri iade ettik ruyamda 😀😀

Antibiyotiği kaç gün kullanmıştın canım? Zelina da damla iyi geliyor demişti. O zaman neden antibiyotik veriyorlar ki doktorlar acaba
Birhafta demisti biz alti gun galan kullandik simdi biz ilk gittik grip diye aferin verdi sonra tekrar kontrole goturdum ben kulagini cekistiriyor diye baktı kulakta intihap ve bogazdada vardı oyuzden antibyotik ve damla verdi aslında ilk gittigimizde sadece aferin degil antibyotikte vermis olsaydi ne bogazda nede kulakta intap olmazdı hafif bogaz kızarıklı var demisti oyuzden aferin verdi oda iyice ilerledi yani sana demem antibyotikten falan korkma binevi iyide kısa surede geciyor heryere dagılmadan evet ilac kullanmasak daha iyi ama bogaz kulak idrar yolları vs enfeksiyonları antibyotik olmadanda ne yazıkki gecmiyor

Asya hanım su içmiyor canım bardak biberon alıştırma bardağı falan yok sevmedi tadını ne yapsam ki
Bak ya tadını falan da biliyor miniş bir de beğenmiyor:)) cnm yöntem olarak ne yapsan tadını beğenmezse çıkaracak yine.. bizimki de şurubun bir tanesini beğenmiyordu babası ağzına akıttıktan sonra burnunun hafif hafif sıkıp bıraktı nefes için yutkunurken yutuverdi.😂 dene istersen..

Çocuğu giydir Bebek arabasına köy oradan normal arabaya koy kısmı biraz usendiriyir ama devam 😂 bir dünya bebisli anne ark yaptım kendime çoğu arkadaşım benim çalışıyor çünkü 😂
Ohoh neguzel hayat sana guzel burda olsan cinnet gecirirsin sen 😂😂😂 dort duvar bide laf duyuyon 😂😂 dort dortluk hayat yasiyormusuz gibi 😂😂 kiz bende bugun gidim bari yuruyus mesafesinden biraz uzak avm 😂 aman olsun 😂 bizimki cok fenA ama uykusu geldimi uyutmadinMi zindan ediyor heryeri azrayı nasıl uyutuyorsun disarida ?

Disarda o da daha iyi duruyor ama evde daha zor ugrasmak o da etrafla ilgili kucuk hanim pusetten normal arabaya gectim 3gundur disa donuk oturuyor 1kere gik drmedi beni gormek istemedi oyle etraf 🙃 havalar guzelken gezmek daha iyi evim dr cok sicak bir de benim. Arava sagolsun yoksa bi yere kipirdayanan biraz merkez disi oturdugum yer 🙃
Arabayı yatar pozisyonunda kullanmıyorsundur değil mi cnm Azra durmaz herhalde öyle.. yarı otururda falan uzun süre durabilirler mi artık acaba.. bende geçsem mi bilemedim..

Bu gece ruyamda esim kizimla tatile gitmisim, tiyatro bileti Aliyorduk, sonra bebek aklimiza gelip biletleri iade ettik ruyamda 😀😀
Merhaba bişi sorucam kızlar benim eşim günlük daireler bakıyor bu ıko gündür neden acaba düşün düşün kafayı yedım yardımcı olurmusunuz

Ohh ne iyi yapmışsınız ❤ ben sinemaya gitmeyi öyle özledim ki. Haftada bir sinemaya giderdik, bi seneden fazladır gitmedik. Eşim de ben de cok severiz sinemayı. Bu yazdığın bana cesaret verdi. Bakayım güzel film varsa, oğlanı anneme bırakıp gitmeyi planlayayım :)

Çok doğru diyorsun eş olarak birbirimize ihtiyacımiz var yola eslerimizle çıktık Allah nasip ederse Yavru kuşlar yuvadan uçacak ve yine eslerimizle kalacağız ben eşimle başbaşa kalabilecegimiz her anı o olsun ben olayım değerlendiriyoruz

Back