2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohoh neguzel hayat sana guzel burda olsan cinnet gecirirsin sen 😂😂😂 dort duvar bide laf duyuyon 😂😂 dort dortluk hayat yasiyormusuz gibi 😂😂 kiz bende bugun gidim bari yuruyus mesafesinden biraz uzak avm 😂 aman olsun 😂 bizimki cok fenA ama uykusu geldimi uyutmadinMi zindan ediyor heryeri azrayı nasıl uyutuyorsun disarida ?
Evde duramam kuzum ben çalıştığım için de alisik değilim hiç. Bazen emerken uyuyor koyuyorum arabasına bazen arabada ileri geri sallayarak. Normal arabaya geçtim ya portbebe şekline döndürüyorum yatarken iki seksen yatarak uyuyor zaten evde de max 30dk uyur araba da aynı

Günaydın hanımlar ❤️
Belki biliyorsunuz esimin hamileniken tayini çıkınca buraya tasinmistik karşı komşum cok iyi insanlar
Epeyi kaynaştık kimseyi tanımadığım bu şehirde kapısını caldigim tek kapı dün eşi Dr kendinde istifa Edip memleketleeine döneceklerini öğrendim çok uzuldum sanki elm ayağım boşaldı çok üzüldüm

Arabayı yatar pozisyonunda kullanmıyorsundur değil mi cnm Azra durmaz herhalde öyle.. yarı otururda falan uzun süre durabilirler mi artık acaba.. bende geçsem mi bilemedim..
Zaten gezerken oturur pozisyona etrafı izliyor kuzum bir yere oturduğunda kucağıma gelip oynuyor masa da uyurken de portbebe. Baktım pusette iki büklüm uyuyor ayaklar dışarıda rahat değil geçerim öbürüne dedim daha rahat artık çocuk

Herkes yapılır diyor. Benim paket de yarıda kalmıştı hamile kalınca. Doktor ok dediyse yaptır kuzum. Sadece emzirirken hormonlardan dolayı cilt hassas oldugundan acısı daha fazla olabilirmis diye duydum
Dr yapabilirsin dedi kuzum zaten mekan sahibi de hamile onun drda yapılabilir denir yine baslayayim o zaman 🙂

Günaydın hanımlar ❤
Belki biliyorsunuz esimin hamileniken tayini çıkınca buraya tasinmistik karşı komşum cok iyi insanlar
Epeyi kaynaştık kimseyi tanımadığım bu şehirde kapısını caldigim tek kapı dün eşi Dr kendinde istifa Edip memleketleeine döneceklerini öğrendim çok uzuldum sanki elm ayağım boşaldı çok üzüldüm
Üzüldüm kuzum ya ben de inşallah yerine gelecek kişi de öyle olur 🙁 gönlüne göre olur inşallah yalnızlık çok zor gerçekten ben Forum üzerinden çok tatlı anneler ile tanıştım buluşuyoruz falan hatta birkaçı ile iyice yakınız evlere falan da gidiyoruz çok iyi geliyor hem de tecrübe öğreniyorum

Üzüldüm kuzum ya ben de inşallah yerine gelecek kişi de öyle olur 🙁 gönlüne göre olur inşallah yalnızlık çok zor gerçekten ben Forum üzerinden çok tatlı anneler ile tanıştım buluşuyoruz falan hatta birkaçı ile iyice yakınız evlere falan da gidiyoruz çok iyi geliyor hem de tecrübe öğreniyorum
Ne güzel yapmışsın keşke burda da öyle bir ortam olsa

Erken doğan bebeklerde demir takviyesi ikinci aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş zamaninda doğan ve anne sütüyle beslenen bebeklerde demir eksikliği pek görülmüyormuş.
Screenshot_2019-07-02-09-28-54-950_com.android.chrome.png

Sağol canım. Birkaç gün önce kabak vereyim dedim. İrmikle haşlayıp verdim besleyici olsun diye. Aynı şekilde alerjik döküntüler oldu :KK43: Doktora gittik yine. Çünkü çiş sayısı o kadar azaldı ki bezleri kupkuruydu. Beni de emmiyordu doğru dürüst. Süt mü azaldı, red mi ediyor bir türlü anlayamadım. Doktorumuz hemen rapor çıkartıp alerjik mama başlattı. Aptamil Pregomin As. Ayrıca ben de süt ürünleri diyetine girdim. Tüm süt ve süt ürünleri, tereyağ, dana eti, paketli gıdalar hepsi yasak. Bunları kestikten ancak 15 gün sonra sütün temizlenir dedi. 3 ay kadar katı diyet sonrası yavaş yavaş açmayı deneyeceğiz dedi. Bu alerjik mamaların tadı o kadar kötü ki. Doktor da yazarken söyledi. İçine vanilya katıp veren var, çok zorda kalıp pekmez katanlar var. Mümkünse vanilya ile kabul ettir. Ne yap et almasını sağla, başka yolu yok dedi. Aldık mamayı. Anlatamam o kadar kötü bir kokusu var ki :KK43: Mamayı yaptım. Eşim de ben de tadına baktık. Anneme de tattırdım. Ya bu tadı anlatamam gerçekten çok kötü :KK43: Neden bu mamaya aroma veremiyorlar onu da anlamadım da, bütün kullanan annelerin derdi bunun tadı ve kabul etmeyen, ısrarla içmeyen çok bebek var. O kadar üzüldüm ki kendim tahammül edemediğim bir şeyi çocuğuma vermeye. Ama mecburen verdim. Kuzum ilk başta aç olduğu için 50 cc kadar içti hızlı hızlı anlamadan. Sonra tadını alınca diliyle ittirdi. İçmedi. Vanilya kattım, pekmez kattım içmedi. Çok üzüldüm ağladım kuzumu zorlamak hiç hoşuma gitmedi. Sonra az az 30 cc kadar yapıp verdim içti. Bir süre sonra 60 cc yaptım 40 kadar içti filan derken biraz alıştı sanırım. Ama hala düzenli değil. Arada beni de emiyor ama çoğunlukla geceleri uyku arası. Gündüz çok zorlanıyorum emzirirken, almıyor bir türlü :KK43: Mama ile beslenen minişlerin anneleri günde toplam kaç cc içiyorlar ve tek seferde kaç cc içiyorlar? Bunları hala bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin. Bu sıkıntılarımız da hemencik sona ersin, benim kuzum da diğer kuzular da çok çabuk iyileşsin amin :dua:

Çok geçmiş olsun canım zor süreçten geçiyorsunuz diyetin çabuk sütüne yansır ve meleğin seni rahatça emer

Evet ben röntgen yüzünden emzirememiştim sonra ne gerek var MR isteselermiş dedi diğer doktor. Mr zararı yok
Bak işte emzirdiğini biliyorlar mr çekmiyor rontgene yonlendiriyorlar. Sonra sekiz saat emzireme çocuk aç kalsın. Benimki biberon da almıyor.

Yarasın paşaya sevsin yesin inşallah her şeyi.
Yoğurt tattirinca bir şey oldu mu canım?
Alerjik anlamda yani.
Oğlumun dün kollarının üst kısmı kizardi kabardi böcek ısırır ya hani nokta nokta öyle. Ama çok fazla. Annemlerdeyiz evleri bahçeli ağaçlı. Sinek mi ısırdı alerjik tepki mi verdi anlayamadım. Yoğurt tattirali on günü geçti. Mamayı da üç haftadır arada veriyorum. Tepki olsa şimdiye kadar olurdu değil mi. Bir de ciltte tepki nasıl olur hiç fikrim yok.

Canim resimleri gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl düzeldi mi kizariklar

Ben de 1 aylık memleket turundan eve dönüyorum eşimin sınavları vardı dün geldi annemlerdeydik dönüyoruz bugün otobüsle. Maşallah hiç üzmedi bu kez uyuyor şimdi inene kadar da uyur inşallah 🙈annemlerde de kvlerde de alıştık kucağa hiç inmedi kucaktan bakalım nasıl olacak şimdiden sonra. 2 haftadır babasını görmedi kızım dün utandı şapşik😂 sonra da bi sırnaşmalar ❤en çok sevindiğim aldığı 700 gr la eve dönüyoruz 😂

Evine hoşgeldin canım maşallah yavruna

Selam❤❤ ben tabi yine gun boyu disardaydim sindi kv deyim. Bugun kizim surekli mizir mizir agliyor birsey mi var diyorum gulduruyorum biraz virakir birakmaz mizir mizir agliyor yine. Uyku da uyumadi. Biseyi mi var diye korkuyorum🙁

Korkma bizim kuzular biraz haylaz canım dışarda bizimde hiç sıkıntımız yok

Merhaba bişi sorucam kızlar benim eşim günlük daireler bakıyor bu ıko gündür neden acaba düşün düşün kafayı yedım yardımcı olurmusunuz
Bende yazlik daire bakiyorum bazen. Ayni sehirde bakmiyorsa sorun yok bence. Ama esinize sorun bence zaten verdigi cevaptan maksadini anlarsiniz

Dr yapabilirsin dedi kuzum zaten mekan sahibi de hamile onun drda yapılabilir denir yine baslayayim o zaman 🙂
Tesadüfen geçen ben de lazere başlasam mı diyordum. Ama nerde yaptıracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Malum buraların da yabancısıyım 😑 Sen nerde yaptıracaksın lazeri kuzum? Bana hastanelerde yaptır falan diyenler oldu ama neresi yapıyor onu da bilmiyorum 😂 Heryerde de iyi olmuyor bir keresinde yaptırmıştım yıllar önce, tekrar çıktı kısa bir zaman sonra. Hiç etkili olmamıştı 😒😒

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.

Çok geçmiş olsun canım

Bu karartma perdeyi takali oğlan gece zannediyor sabah sekiz bucukta uyandı emdi geri yattı. Sabah kalkınca geri yatmazdi biraz oynar öyle yatardı. Hala uyuyor. Psikolojisi bozuldu. 😂😂😂
Nereden aldın canım bende mi alsam.

Back