2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çocuğu giydir Bebek arabasına köy oradan normal arabaya koy kısmı biraz usendiriyir ama devam 😂 bir dünya bebisli anne ark yaptım kendime çoğu arkadaşım benim çalışıyor çünkü 😂
Kuzu arabayı sen kullanıyorsun bebek oto koltuğunda arkada tek kalıyor dimi ben kullanamam oyle dedim bebek tek durmaz arkada diye yakın 5-10 dk lık meselelere çıktım sadece tekken

Disarda o da daha iyi duruyor ama evde daha zor ugrasmak o da etrafla ilgili kucuk hanim pusetten normal arabaya gectim 3gundur disa donuk oturuyor 1kere gik drmedi beni gormek istemedi oyle etraf 🙃 havalar guzelken gezmek daha iyi evim dr cok sicak bir de benim. Arava sagolsun yoksa bi yere kipirdayanan biraz merkez disi oturdugum yer 🙃
Cocuun asi oldu ondan olabilir miiii

Gittim önce ortopedi uzmanı bilemedi sonra beyin cerrahı fıtık dedi 2 tane varmış fizik tedaviye de gittim ancak egzersiz verdi o da çok işe yaramadı enzirdiğim için ilaç veremiyorlar öyle öyle hayatımın bi parçası oldu. Sen gittin mi?
Ben daha gidemedim. Emzirdigim için film röntgen falan çekerler istemiyorum şimdilik. Araştırdım doğum yapanlarda olabiliyormuş. Gecmezse gideceğim.

Geçmiş olsun cnm:KK43: bende normal mama veriyorum gece 120cc içiyor 6-7 saat uyuyor gündüzde genelde 3 saate 90-120 arası içiyor.. toplamda 700-800 arasıdır diye tahmin ediyorum.

Geçmiş olsun cnm bizimki de geçen p.tesi çok ağladı elini kulağına götürüyordu. Ondan önceki bir kaç gecede uykuya dalamamıştı mızırdayıp durmuştu. Dr.a götürtük kulağında ve boğazında kızarıklık var dedi antibiyotik kullandık biz. Birde kulağına damla verdi.. damla hemen geçirir ağrısını dedi..bize fayda etti şükür ertesi güne iyleşmişti..

İyi yolculuklar cnm.. sıkıştığın yerde daya memeyi ama ertuşum üzmez annesini😁 örümcek öyle bir şey cnm binmeyenler yürüyemiyor😂😂

Cnm bizimde azaldı çişler her bezde oluyor ama çok az oluyor.. çokta terlemiyor benimki aslında mama içerken kafası biraz terliyor sadece uyurken falan terlemiyor hiç suda içiyor ama günlük 30cc falandır. Biraz daha arttırayım bende suyu bari.. kokuda muhtemelen susuzluktandır..

Asya hanım su içmiyor canım bardak biberon alıştırma bardağı falan yok sevmedi tadını ne yapsam ki

Ben yogurdun icine kayisi seftali fln ezip koyuyorum canim. Daha istahli yiyor diye ama ben kayisiyi da seftaliyi de 2 gun denemistim onceainde

Boş yoğurdu sevmedi bende meyveli deneyeyim canım. Bide yoğurdu dolaptan çıkartınca ısınması için bekliyor musun

Pamuk Panda Pamuk Panda canim ben fincan buyuklugunde bi bardakla veriyorum geneldesu sisesinden bazende alistirma bardagi

Bugün şişeden verdim içerken çok baktı hatta verince heyecanlandı canım ama hepsini geri çıkarttı yutmadan z😂

matrush matrush kesinlikle haklisin yani acelesi ne bu buyuklerin zamani geldi mi her cocuk herseyi zaten yapacak bem de hic sevmem bu durumu masallah duyeyim biraz onde gibi mesela benimki bu iyi degil ki diyorum hattta bi iki aya baslayacak kosturmam coktan basladi pesinde geceleri desen uyku kalmadi yine hareketten. Dedim ya 1haftalik bebege seker tyagi misir unu kavurup yedirmis kv benim. Esimin abiside bizde ne var bisey opmus da vaermiosun dio. Asla bitmicek bunlar Pamuk Panda Pamuk Panda bende de ilk adim seyinden var kuzum yurutec asla dusunmuyorum buyuklere de soyledim zTen

Marka ne aldın canım yürüme arkadaşı için

Bebegine bagli ama ataktan bozulursa geri yerine gelir belki
Bende saatinde uyutuyorum ama bir gorsen uyumama direnislerini :KK43:

Canim su icmiyor kizin susuzluktandir buyuk ihtimal
Beslenmek istemiyor da diyorsun idrarda iltihap olma olasiligida yuksek cunku hem koku hem istahsizlik var
Benim kiz ben siseyle ictigimde cirpiniyor ver diye sende gozu onunde ic birseylerden sonra sana atilirsa oylr boyle ver suyu, farkli yontemler dene canim

Hayirli yolculuklar
Insallah rahat gecer, eger onlardan gelirse yanina engin bilgilerinden fsydalanirsin artik 🤣🤣🤣
6 aydir da onlar bakiyor ya
Allahtan bebegin tosun yoksa hic bas edemezsin ciliz olsa milletin dilinden

Tamam canım deneyim şekil şekil 😂

Canım resmen bizi anlatmışsın.. gece uykularımız çok güzeldi mahvoldu, en geç saat başı kalkıyor, dişi çıktı biraz da benden nezle geçti. Misafirler , yorgunluk uykusuzluk derken kendimi çok kötü hissediyorum, bitmeyen bi baş ağrısı 😞 kimsenin ne dediğini algılayamıyorum, birkaç kez tekrarlıyorlar . İnş toparlarız bian evvel
Yoğurdu ilk verdiğimde Kayra da sevmedi, ama şuan seviyor. Alışma süreci diye düşün, farklı bi tat sonuçta .. bizimde idrarda hafif koku vardı, bgn küçük bi pembelik de gördüm demekki susuz kalmış, ona dikkat edeceğim. Sen ne kadar su veriyorsun?

Geçmiş olsun canım doktor 100 ml geçme dedi fakat benim kız hiç içmiyor oysaki ben ve eşim severiz su içmeyi. Baş ağrısı beni çok kötü vurdu geçmiyor bir türlü kafamda bomba var sanki 😢 canım bide yoğurdu dolaptan çıkınca kaç dk sonra veriyorsun

Dün gece bizim oğlanın tüm vücudu aniden kızardı apar topar çocuk acile gittik. Döküntü olmuş dedi doktor. Bi şurup verdi. Yatmadan içirdik, sabah geçmişti. Dışarda kahvaltı yapmıştık, bi beğenmedim yeri zaten, mecbur kalıp girdik. Sosis salam yumurta falan yedim kesin onlar bozuktu, çünkü hamileyken de doğumdan sonra da hep yedim bir şey olmamıştı. Bir daha emzirirken dikkat edicem nerede ne yediğime 😐

Geçmiş olsun canım

Aynı benimki de öyle kafası hep yukarıda kalkmak istiyor dimdik durabiliyor desteksiz bile oturuyor neden öyle söyledi anlayamadım herkes 5.ayda başlamış oturtmaya bende kısa kısa oturtuyorum artık

Aman her doktor farklı söylüyor canım hangisi kafana yatıyorsa onu yap ☺️

Çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir.

Bir de aşırı ağlamaları oluyor
[/QUOTE]

Aşırı ağlaması yok sürekli mız mız canım hatta çişini yaparken baktım bir yanma yada tepki olmadı. Ben çok terlediği ve sıcaklar geldiği için koktuğunu düşündüm doktorumuz Bursa’da burda sağlık ocağı falan idrar tahlili yapıyormu ki acaba

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.

Geçmiş olsun canım

Ben de gizliden çektim dalmış iyice ayağına😂bazen de video çekerken foto yakalıyorum. Sen de yakalarsın inşallah 😍

Yaa yakından göremedim resmi ama hayal edebiliyorum çok tatlı 🧿 maşallah. Benim kız ağzına götürmüyor hiç 😮

Asya hanım su içmiyor canım bardak biberon alıştırma bardağı falan yok sevmedi tadını ne yapsam ki

Boş yoğurdu sevmedi bende meyveli deneyeyim canım. Bide yoğurdu dolaptan çıkartınca ısınması için bekliyor musun

Bugün şişeden verdim içerken çok baktı hatta verince heyecanlandı canım ama hepsini geri çıkarttı yutmadan z😂

Geçmiş olsun canım doktor 100 ml geçme dedi fakat benim kız hiç içmiyor oysaki ben ve eşim severiz su içmeyi. Baş ağrısı beni çok kötü vurdu geçmiyor bir türlü kafamda bomba var sanki 😢 canım bide yoğurdu dolaptan çıkınca kaç dk sonra veriyorsun

Geçmiş olsun canım

Aman her doktor farklı söylüyor canım hangisi kafana yatıyorsa onu yap ☺

Aşırı ağlaması yok sürekli mız mız canım hatta çişini yaparken baktım bir yanma yada tepki olmadı. Ben çok terlediği ve sıcaklar geldiği için koktuğunu düşündüm doktorumuz Bursa’da burda sağlık ocağı falan idrar tahlili yapıyormu ki acaba
[/QUOTE]
Canım dk tutmuyorum açıkçası, tadına bakıyorum ılıyınca veriyorum. 2 yemek kaşığı kadar yaklaşık. Ama 10 dk yeterlidir bence, az olunca ılıması kolay oluyor

Canım dk tutmuyorum açıkçası, tadına bakıyorum ılıyınca veriyorum. 2 yemek kaşığı kadar yaklaşık. Ama 10 dk yeterlidir bence, az olunca ılıması kolay oluyor
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım. Yarın bide iyice ılıtıp deneyeyim ❤️

Ben daha gidemedim. Emzirdigim için film röntgen falan çekerler istemiyorum şimdilik. Araştırdım doğum yapanlarda olabiliyormuş. Gecmezse gideceğim.
Evet ben röntgen yüzünden emzirememiştim sonra ne gerek var MR isteselermiş dedi diğer doktor. Mr zararı yok

Kuzu arabayı sen kullanıyorsun bebek oto koltuğunda arkada tek kalıyor dimi ben kullanamam oyle dedim bebek tek durmaz arkada diye yakın 5-10 dk lık meselelere çıktım sadece tekken
Aynen kuzum uyku vakti ise teldeki ninni muzihini banhir bangir aciorum arabada. Yoksa yabanci club muzik dinlioruz son ses sevio kiizim da anasi gibi. Ben 2bucuk aylik olunca attim arkaya valla kuzum eve kapali kalamam doe 😱😊

Geçmiş olsun canım

Aman her doktor farklı söylüyor canım hangisi kafana yatıyorsa onu yap ☺️

[/QUOTE]

Hımm olabilir canım. Kusma da olmuştu bizde. Sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum ama kızdan idrar almak zor oluyor altını açık tutmuştum hem kontrol ettim yapınca boşaltmıştım

Back