- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aynen canım yanındaki koltuğu da alsaydın rahat ederdin onu pusetine ya da oto koltuğuna koyup cam kenarına oturturtun dışarıyı izlerdi uyuya kalırdı kucakta çok zor olur senin içinYarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
Masallah yavrunaİyi pazarlar sevgili anneler....
Kızım ağlarken anneee der gibi ağlıyordu epeydir ama bugün net bir şekilde anne & baba dedi. Aylardır şarkı olarak söylerdim ona anne & babayı..... Bugün başladı hamd olsun... Durmuyor maaşallah. Anne baba deyip deyip duruyor. Babannesine gittik, şaşırdı Kadın
ben büyük oğluma sebzeyşe basşadım bugüb düşündüm de yine yemiyor görümcem ger türlü yemek suyu tattırırmış oğlanları maşallah her şeyi yer iyi de yerler abartı olmadan geregi kadar yeseydi iyiydi yani bence bw ehin yiyip yememesi biraz yapısına biraz anne şansına kalmışTatlıyı çok severler o yüzden önce sebze verin diyorlar ya kuzum karpuz suyuna da bayılıyor mesela bebekler sen yine sebze ile başla bence
iyiler canım şükür büyük paşam alıştı gibi kardeşine küçük artık bizi tanıyor etrafa gülücük dagıtıyor en güzel zamanları bu ara gece uykumuz da gündüz uykumuz da yok ya 2. diş geliyor yada atak sanırım seninkiler nasıl ? aşı huzursuzluk yaptı mı ömer e yarım da bizim aşı günümüzSağol canım kuzular nasıl artik yarı yaşlarına geliyor sayfa bebekleri
ahaa aynı benimki oglana ayran yogurt hazır sütlaç erik faha aklıma gelmeyen nice sey tattırmış o da iştahla istiyor bak sebdi diyorO 14 günüde kazasız belasız atlatsaydıkeşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu hemde çilekli
Cook ❤❤ yorulmadan sürekli çaba halinde az önce koltuğun yastigina tutunup kalkma çabalarında idi mesela ❤Ya sen böyle anlatıyorsun ya gözümde onun o kıpırdak halleri canlanıyor.. çok tatlı yaaanneye yorucudur tabii inşallah yürüyünceye kadar biraz daha sakinleşir miniş:)
Evet ben günde 5dakika da Ikea Mama sandalyesi nde otururtuyorum artıkKızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
Kalabalık da kolay tabi ay ben hala kıskanıyorum başkasindaykenEnerjileri de tukenmiyor hic bizimkide bir haftadir uyumuyor evde ablamlar vardi zor olmuyordu herkes gitti cocuk gozume batar oldu dur dedikce kuduruyo
Bu çocuk sokak istiyorArkadaşlarımla kahvaltıya gittik çok güzeldi Ya insan içine karışmayı özlemişim ❤❤ Benim bıdığın derdi vallahi Benimle başkaları olunca süt dökmüş kedi sus pus gülücükler saçtı herkese kucak kucak gezdi sabah 10 da bi gittik 3 ü geçiyordu eve geldik babam bıraktı aldı gıkı çıkmadı
Masallah ona kuzumm ❤ ben hiç demiyorum ya ben de diyeyim bariİyi pazarlar sevgili anneler....
Kızım ağlarken anneee der gibi ağlıyordu epeydir ama bugün net bir şekilde anne & baba dedi. Aylardır şarkı olarak söylerdim ona anne & babayı..... Bugün başladı hamd olsun... Durmuyor maaşallah. Anne baba deyip deyip duruyor. Babannesine gittik, şaşırdı Kadın
Pahalı pahali biletler annnacimKeske yanindaki koltuguda alsaydi niz delicesareti var sende okadar uzun yolu tek basa helal olsun
Bi sabah uykusu denk geliyo insallahh guzel gecerr vlla yarin bildiricemmKp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.
Ne 14ü bizim 30 gün var ama biz başladık darladılar beni yeminle
İnşallah yol boyunca uyur Ertuş da seni hiç üzmez annesi
Evet canım oturtuyorum ben
Kuzum o zamn gidip gelmem cok pahalita patliyor ki ay sonu bidaha gidicem dugun var arabamizda henuz olnayinca mecburrAynen canım yanındaki koltuğu da alsaydın rahat ederdin onu pusetine ya da oto koltuğuna koyup cam kenarına oturturtun dışarıyı izlerdi uyuya kalırdı kucakta çok zor olur senin için
Aboow kaynim iki ay bizde kalacak ben evde ciplak ciplak geziyordum . Yemek bile yapamiyordum. Ne yapacagim ben. Esantiyon olarak kayinvalidede gelir. Tam cahil kesim herseyi benddn beklerler birde. 3. Dunya savasi bizde cikacak, bosanmaya kadar gider
İnşaallah otobüs boş olur arkalara doğru falan geçersiniz boş yerlere canım, haklısın valla her şey pahalı bu devirde, guzel geçer umarım çocuklar seviyorlar genelde yolu bol bol emzirirsin olmadıKuzum o zamn gidip gelmem cok pahalita patliyor ki ay sonu bidaha gidicem dugun var arabamizda henuz olnayinca mecburr
ben büyük oğluma sebzeyşe basşadım bugüb düşündüm de yine yemiyor görümcem ger türlü yemek suyu tattırırmış oğlanları maşallah her şeyi yer iyi de yerler abartı olmadan geregi kadar yeseydi iyiydi yani bence bw ehin yiyip yememesi biraz yapısına biraz anne şansına kalmış
iyiler canım şükür büyük paşam alıştı gibi kardeşine küçük artık bizi tanıyor etrafa gülücük dagıtıyor en güzel zamanları bu ara gece uykumuz da gündüz uykumuz da yok ya 2. diş geliyor yada atak sanırım seninkiler nasıl ? aşı huzursuzluk yaptı mı ömer e yarım da bizim aşı günümüz
Insallah artik gorucez bakalim emerkn duruyo allah'tan dayar dururm artikİnşaallah otobüs boş olur arkalara doğru falan geçersiniz boş yerlere canım, haklısın valla her şey pahalı bu devirde, guzel geçer umarım çocuklar seviyorlar genelde yolu bol bol emzirirsin olmadı
Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm
İyi pazarlar sevgili anneler....
Yarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
Saç dökülme problemini ben de yaşıyorum. Halalles marka şampuan hakkında çok güzel yorumlar vardı almaya kesin karar vermiştim ki başka bir sitede bir kişi yorum yapmıştı. Sitelerine şampuanla ilgili yaptığı olumsuz mesajın kaldırıldığını da yazmıştı o kişi. Sonra olumlu yorumlara da pek inancım kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?