2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecti artik sanirim yaaa keratin biotin serumlari var direk birde onlara mi baksam icsem vitamin fayda edermi ki artikin 🤣🤣🤣 bu arada hayirli olsin kavunla kafadan dalmissiniz bi seferde cok yemis pasa kavunda alerjik bi meyve bi sikinti oldumu 🤣🤣
Teşekkür ederim canım 😀 Kuzum bıçakla küçük dilimler kesiliyorya onlardan yedi ben elimle tuttum o emdi. Dişlerini de karşıdi rahatladi. Bir sıkıntı olmadı a,c, kalsiyum, beta-karoten varmış göz sağlığı içinde faydaliymiş. 6. aydan itibaren verilebilir diyorlar.

Bizim torunlara da muhtemelen eşim bakacak😂 şimdiden çocuğa büyüyünce bana eniklerinden (!) vereceksin sen yokken onları seveceğim diyor.. cins köpek yetiştiriyoruz sanki üreyince yavrularını besleyeceğiz😂😂
Bakmak ile sevmek olayını bir ayırsalar level atlayacaklar 😂😂
Ağlayınca sen sana gelir top

Ben okurken de dağ başıydı 2-3 bina dışında hiçbir şey yoktu şimdi tam kampüs olmuş diyorlar :)
Bir ara hepsini oraya taşımayı düşünüyorlardı.. bizde bir kere kütüphanesine gitmiştik terkedilmiş köy gibiydi:) kendi kampüsümüze dönünce çimlerimizi öpecektik nerdeyse 😂
Bakmak ile sevmek olayını bir ayırsalar level atlayacaklar 😂😂
Ağlayınca sen sana gelir top
Ben biliyorum başıma geleceği zaten😁 ağlamasına gerek yok kendi sevmesi bitince başlar bu acıktı galiba, uykusu mu geldi acaba, yok yok seni istiyor gibi😂

Yatağa koyduğunda ne kadar süre pış pışlıyorsun canım, ilk zamanlar o süre 1 saati bulabiliyor ağlayacak gibi olduğunda kucakta sakinleştirip tekrar koyabilirsin ya da
Kucağında ninni söyleyerek yavaş yavaş gezdirmeyi deneyebilirsiniz belki gerçi çok hareketli diyorsun. Benimki de çok hareketsiz ya kafamı kurcalamaya başladı bu durum.
Yatakta durmuyor kuzum pispis yapamıyorsun dönüyor gidiyor ilerliyor yatak kenarina aşılıyor korumalıklari çekiyor sürekli hareket halinde ne kadar sakinleştirip koysam da koyar koymaz hareket.. Maşallah sakin bir bebek demek seninki ❤ daha kolay çok daha kolay ben benimkin in yurudugu anı düşünemiyorum böyle devam ederse

O 14 günüde kazasız belasız atlatsaydık 😂 eşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu :skandal: hemde çilekli:oha:
Benim de babaanr amca ve anane ile aynı şekil durum 😂 ben o yüzden arkanı donmuyorum 😂

Bende uzuluyorum heryedime bakiyor

niye oyle yapiyorki bizimki kitaptan okumasam kendim anlatsam bile hic hareket etmeden pür dikkat dinliyor bizimkide asiri hareketli uyurken bile ayak oynar oyun delisi ama konustuu susup dinliyor seninki buyumuste laf soz dinlemez olmus
Durmuyor kuzu dogdugundsn beri hareketli oldu hep valla ben de anlamadım

Bir ara hepsini oraya taşımayı düşünüyorlardı.. bizde bir kere kütüphanesine gitmiştik terkedilmiş köy gibiydi:) kendi kampüsümüze dönünce çimlerimizi öpecektik nerdeyse 😂

Ben biliyorum başıma geleceği zaten😁 ağlamasına gerek yok kendi sevmesi bitince başlar bu acıktı galiba, uykusu mu geldi acaba, yok yok seni istiyor gibi😂
Bi arkadaşım demişti, kampüsten inip arkama baktığımda mordordan inmiş gibi hissediyorum diye🤣 terkedilmiş köy benzetmesi de çok yerinde oldu 👍🏻

Yatakta durmuyor kuzum pispis yapamıyorsun dönüyor gidiyor ilerliyor yatak kenarina aşılıyor korumalıklari çekiyor sürekli hareket halinde ne kadar sakinleştirip koysam da koyar koymaz hareket.. Maşallah sakin bir bebek demek seninki ❤ daha kolay çok daha kolay ben benimkin in yurudugu anı düşünemiyorum böyle devam ederse
Ya sen böyle anlatıyorsun ya gözümde onun o kıpırdak halleri canlanıyor.. çok tatlı yaa😍 anneye yorucudur tabii inşallah yürüyünceye kadar biraz daha sakinleşir miniş:)

Teşekkür ederim canım 😀 Kuzum bıçakla küçük dilimler kesiliyorya onlardan yedi ben elimle tuttum o emdi. Dişlerini de karşıdi rahatladi. Bir sıkıntı olmadı a,c, kalsiyum, beta-karoten varmış göz sağlığı içinde faydaliymiş. 6. aydan itibaren verilebilir diyorlar.
Daya gitsin o zamn 🤣 bizdaha aldığımız kavunlar salata gibi ciktigi icin kavunun tadina varamadik 🤣

O 14 günüde kazasız belasız atlatsaydık 😂 eşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu :skandal: hemde çilekli:oha:
Kp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.
Ne 14ü bizim 30 gün var ama biz başladık darladılar beni yeminle 🙄
Yarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim🤤 4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
İnşallah yol boyunca uyur Ertuş da seni hiç üzmez annesi 😊
Kızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
Evet canım oturtuyorum ben

Migros’ta Prima bezler de indirim var kızlar, 4 no aktif bebe 22 tanesi 16.90 5 no yoktu burada çok almadım 4 no 1 ay yetecek kadar aldım ben

Arkadaşlarımla kahvaltıya gittik çok güzeldi Ya insan içine karışmayı özlemişim ❤️❤️ Benim bıdığın derdi vallahi Benimle başkaları olunca süt dökmüş kedi sus pus gülücükler saçtı herkese kucak kucak gezdi sabah 10 da bi gittik 3 ü geçiyordu eve geldik babam bıraktı aldı gıkı çıkmadı

İyi pazarlar sevgili anneler....
Kızım ağlarken anneee der gibi ağlıyordu epeydir ama bugün net bir şekilde anne & baba dedi. Aylardır şarkı olarak söylerdim ona anne & babayı..... Bugün başladı hamd olsun... Durmuyor maaşallah. Anne baba deyip deyip duruyor. Babannesine gittik, şaşırdı Kadın

:KK9: :dua:

Back