2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim🤤 4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
Aynen canım yanındaki koltuğu da alsaydın rahat ederdin onu pusetine ya da oto koltuğuna koyup cam kenarına oturturtun dışarıyı izlerdi uyuya kalırdı kucakta çok zor olur senin için

İyi pazarlar sevgili anneler....
Kızım ağlarken anneee der gibi ağlıyordu epeydir ama bugün net bir şekilde anne & baba dedi. Aylardır şarkı olarak söylerdim ona anne & babayı..... Bugün başladı hamd olsun... Durmuyor maaşallah. Anne baba deyip deyip duruyor. Babannesine gittik, şaşırdı Kadın

:KK9: :dua:
Masallah yavruna
Seninki erkenci kuşlardan heralde, emekleyende oydu degil mi

Tatlıyı çok severler o yüzden önce sebze verin diyorlar ya kuzum karpuz suyuna da bayılıyor mesela bebekler sen yine sebze ile başla bence 😀
ben büyük oğluma sebzeyşe basşadım bugüb düşündüm de yine yemiyor görümcem ger türlü yemek suyu tattırırmış oğlanları maşallah her şeyi yer iyi de yerler abartı olmadan geregi kadar yeseydi iyiydi yani bence bw ehin yiyip yememesi biraz yapısına biraz anne şansına kalmış ;)
Sağol canım kuzular nasıl artik yarı yaşlarına geliyor sayfa bebekleri
iyiler canım şükür büyük paşam alıştı gibi kardeşine küçük artık bizi tanıyor etrafa gülücük dagıtıyor en güzel zamanları bu ara gece uykumuz da gündüz uykumuz da yok ya 2. diş geliyor yada atak sanırım seninkiler nasıl ? aşı huzursuzluk yaptı mı ömer e yarım da bizim aşı günümüz

O 14 günüde kazasız belasız atlatsaydık 😂 eşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu :skandal: hemde çilekli:oha:
ahaa aynı benimki oglana ayran yogurt hazır sütlaç erik faha aklıma gelmeyen nice sey tattırmış o da iştahla istiyor bak sebdi diyor 😄

Ya sen böyle anlatıyorsun ya gözümde onun o kıpırdak halleri canlanıyor.. çok tatlı yaa😍 anneye yorucudur tabii inşallah yürüyünceye kadar biraz daha sakinleşir miniş:)
Cook ❤❤ yorulmadan sürekli çaba halinde az önce koltuğun yastigina tutunup kalkma çabalarında idi mesela ❤🙏 hakikaten yorucu ama şimdiden bir de uyku da bozuldu iyice hareket sayesinde işte. Rabbim hepsini korusun gözetsin bizlere bağışlasın hayatta ki en büyük mucize en güzel şeyler ❤🙏

Enerjileri de tukenmiyor hic bizimkide bir haftadir uyumuyor evde ablamlar vardi zor olmuyordu herkes gitti cocuk gozume batar oldu dur dedikce kuduruyo 😂😂
Kalabalık da kolay tabi ay ben hala kıskanıyorum başkasindayken 😂 kız deme kız maşallah de sükret bebeğine uyku vs çok daha iyi bizden inan❤

Arkadaşlarımla kahvaltıya gittik çok güzeldi Ya insan içine karışmayı özlemişim ❤❤ Benim bıdığın derdi vallahi Benimle başkaları olunca süt dökmüş kedi sus pus gülücükler saçtı herkese kucak kucak gezdi sabah 10 da bi gittik 3 ü geçiyordu eve geldik babam bıraktı aldı gıkı çıkmadı
Bu çocuk sokak istiyor 😀 Benimkine de adaa gidelim diyince yüzü gülüyor 😂

Kızım ağlarken anneee der gibi ağlıyordu epeydir ama bugün net bir şekilde anne & baba dedi. Aylardır şarkı olarak söylerdim ona anne & babayı..... Bugün başladı hamd olsun... Durmuyor maaşallah. Anne baba deyip deyip duruyor. Babannesine gittik, şaşırdı Kadın

Masallah ona kuzumm ❤ ben hiç demiyorum ya ben de diyeyim bari 😂

Kp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.
Ne 14ü bizim 30 gün var ama biz başladık darladılar beni yeminle 🙄

İnşallah yol boyunca uyur Ertuş da seni hiç üzmez annesi 😊

Evet canım oturtuyorum ben
Bi sabah uykusu denk geliyo insallahh guzel gecerr vlla yarin bildiricemm🤣🤣

Aynen canım yanındaki koltuğu da alsaydın rahat ederdin onu pusetine ya da oto koltuğuna koyup cam kenarına oturturtun dışarıyı izlerdi uyuya kalırdı kucakta çok zor olur senin için
Kuzum o zamn gidip gelmem cok pahalita patliyor ki ay sonu bidaha gidicem dugun var arabamizda henuz olnayinca mecburr

Aboow kaynim iki ay bizde kalacak ben evde ciplak ciplak geziyordum . Yemek bile yapamiyordum. Ne yapacagim ben. Esantiyon olarak kayinvalidede gelir. Tam cahil kesim herseyi benddn beklerler birde. 3. Dunya savasi bizde cikacak, bosanmaya kadar gider

Canim iki ay uzun süre yaz günü erkek olunca evde rahatça gezemez neden bu kadar kalıyor misafirlik 10 günden fazla olmaz benim kyvdelrde yillarca geldiler mi bir aydan az kalmazlardi canım çok sıkıldı Allah'tan iki saatlik uzaklıkta bir yere tayinimiz çıktı bir hafta kalıyorlar bence eşinle konuş bu konuda rahatsızlığını o konuşsun gerekirse

Kuzum o zamn gidip gelmem cok pahalita patliyor ki ay sonu bidaha gidicem dugun var arabamizda henuz olnayinca mecburr
İnşaallah otobüs boş olur arkalara doğru falan geçersiniz boş yerlere canım, haklısın valla her şey pahalı bu devirde, guzel geçer umarım çocuklar seviyorlar genelde yolu bol bol emzirirsin olmadı

ben büyük oğluma sebzeyşe basşadım bugüb düşündüm de yine yemiyor görümcem ger türlü yemek suyu tattırırmış oğlanları maşallah her şeyi yer iyi de yerler abartı olmadan geregi kadar yeseydi iyiydi yani bence bw ehin yiyip yememesi biraz yapısına biraz anne şansına kalmış :KK66:

iyiler canım şükür büyük paşam alıştı gibi kardeşine küçük artık bizi tanıyor etrafa gülücük dagıtıyor en güzel zamanları bu ara gece uykumuz da gündüz uykumuz da yok ya 2. diş geliyor yada atak sanırım seninkiler nasıl ? aşı huzursuzluk yaptı mı ömer e yarım da bizim aşı günümüz

Evet yemek yiyen çocuk annenin şansına

Bizim de üst dislerden sıkıntısı sanırım çok miziklaniyor canım ya mızır mızır asinin etkisi olmadı bize zaten huysuzdu aynen devam

İnşaallah otobüs boş olur arkalara doğru falan geçersiniz boş yerlere canım, haklısın valla her şey pahalı bu devirde, guzel geçer umarım çocuklar seviyorlar genelde yolu bol bol emzirirsin olmadı
Insallah artik gorucez bakalim emerkn duruyo allah'tan dayar dururm artik 🤣

Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm

Geç olur ama öğrenir bence başlaması gerek bence

Maşallah maşallah yavruna canım

Yarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim🤤 4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim

Tek başına iyi cesaret 🙈 ayakta sallayarak uyuyorsa zorlanabilirsin 10 saat yaptık biz normalde dizimde hiç sallamadım ama sıkıldı en son dizimde uyutmuştum eşim de başka koltuğa geçti. Şimdiden iyi yolculuklar canım 🖐️

Saç dökülme problemini ben de yaşıyorum. Halalles marka şampuan hakkında çok güzel yorumlar vardı almaya kesin karar vermiştim ki başka bir sitede bir kişi yorum yapmıştı. Sitelerine şampuanla ilgili yaptığı olumsuz mesajın kaldırıldığını da yazmıştı o kişi. Sonra olumlu yorumlara da pek inancım kalmadı.

Denemekte fayda var yinede 😊çoğunluk olumlu ise az olan olumsuz yorumları çok önemsemiyorum ben de. herkese aynı etki etmez ama dökülüyor saçlar durmadan 🙄

Back