2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kalabalık da kolay tabi ay ben hala kıskanıyorum başkasindayken 😂 kız deme kız maşallah de sükret bebeğine uyku vs çok daha iyi bizden inan❤
Bende kiskaniyorum kiz onlarda gulmekten krizlere giriyo karnina agrilar giriyordut bir guluyor ama
Nefesi kesiliyor ben neyaparsam
Yapim kahkaha atmiyor beni seytan olarak goruyo galiba 😂😂 onlarin sakiz sesine bile guluyo ben amuda kalkiyom ses seda yok

Tek başına iyi cesaret 🙈 ayakta sallayarak uyuyorsa zorlanabilirsin 10 saat yaptık biz normalde dizimde hiç sallamadım ama sıkıldı en son dizimde uyutmuştum eşim de başka koltuğa geçti. Şimdiden iyi yolculuklar canım 🖐
Yok kuzum ayaktasallanmiuor genelde kucakta veya emerek uyuyor o yizden bi tik iyi bnmicin sagol kuzum

Yani demir ilacina birsey diyemem bizde 7. Ayda baslicaz ama devit 3 dogdugundan beri kullaniyoruz unuttum zamanlarda oluyor ama genelde duzenli vermeye calisiyorum onu ihmal etme canm cok onemli kemik yapisi icin falan
Gittim iyisi olsun diye ocean aldım bide, ama bi düzen oturtamadım bigün verip bigün vermeyi unutuyorum. En iyisi alarm kurayım ben

Bende kiskaniyorum kiz onlarda gulmekten krizlere giriyo karnina agrilar giriyordut bir guluyor ama
Nefesi kesiliyor ben neyaparsam
Yapim kahkaha atmiyor beni seytan olarak goruyo galiba 😂😂 onlarin sakiz sesine bile guluyo ben amuda kalkiyom ses seda yok
Bizimki de birtek bana kahkaha atıyor. Benimde hoşuma gidiyor. Eşimde kıskanıyor. Anneci olcak diyor. Etrafımdakilerde kızlar babacı olur diyor, görücez bakalım.

Kp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.
Ne 14ü bizim 30 gün var ama biz başladık darladılar beni yeminle 🙄

İnşallah yol boyunca uyur Ertuş da seni hiç üzmez annesi 😊

Evet canım oturtuyorum ben
Evet canım oturtuyorum
Oturmayi gectik neredeyse yuruyecek artik ayaklari bile basiyor. Desteksiz oturmaya baslayacagiz gibi yakinda
Evet ben günde 5dakika da Ikea Mama sandalyesi nde otururtuyorum artık
Kızım 3,5 aylık oldugundan beri kucakta hep oturma halinde 5 ay 5 günlük 5.ay kontrolunde Dr oturtmayın dedi ama çocuk gayet oturmaya müsait hatta desteksiz bile oturabiliyor 15 20 sn kadar neden öyle söyledi anlayamadım sizlere de danışmak istedim zaten öyle saatlerce oturtamayız kafam karıştı

Çok haklısın ben de öyle diyorum şükür altı aylık oluyor iki üç güne en önemli zamanda sadece anne sütüyle beslendi artık bırakırsa da kismet. Ama bu çocuk sonra ne içecek diye düşünüp üzülüyorum mama da almıyor çünkü e sadece yemek mi yiyecek daha küçücük süt çocuğu. Derdim anne sütü değil yani artık 🙂
Biberon alıyor mu seninki? İstahsizligi geçtiyse emmese de sıkıntı etme canım. Dediğin gibi bebeklerimiz büyüdü biz farkında değiliz hep mücadele içindeyiz tabiri caizse.
Yok cnim biberon almıyor ısırıp duruyor.valla canım bugün anladimki oğlumda kaşık fobisi oluşmuş kaşığı görür görmez ağzını kilitliyor,biraz meyve püresi yptim çocuğa yedirene kadar maymuna cevirdi beni yani anlayacagin öyle iştahlı bi bebek değil.mamayida çok acıkırsa 5-6 saat bisey içmezse sonra içiyor.
Valla tek dileğim hasta olmasınlar artık iştahı vs takmıyorum.

Kızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
Evet cnm hem kucakta hemde yastıkla koltukta oturtuyorum doktorumuzda destekli oturtabilirsin dedi 5 ay 10 günlükken..
Kp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.
Ne 14ü bizim 30 gün var ama biz başladık darladılar beni yeminle 🙄😊
Valla benide darladılarda bu kadar dayanabiliyorum işte eşimde duydu doktorun çilek yok dediğini ama kendi bildiğini okumuş birde danone yani hazır gıda ..
ahaa aynı benimki oglana ayran yogurt hazır sütlaç erik faha aklıma gelmeyen nice sey tattırmış o da iştahla istiyor bak sebdi diyor 😄
Meyve sebze azıcık veriyordu yine sabrediyordum.. sözde kendine danone almış içerde yerken çocuğa baksın diye yanına yatırıp çıktım mutfaktayken bir anda aklım başıma geldi koştum ama çocuğu yatırmış önüne dudaklarına sürüyor o da kaşık yaklaştıkça elini tutup ağzını açıyor😂 birde yaramazlık yaptık diye gülüyor😂
Cook ❤❤ yorulmadan sürekli çaba halinde az önce koltuğun yastigina tutunup kalkma çabalarında idi mesela ❤🙏 hakikaten yorucu ama şimdiden bir de uyku da bozuldu iyice hareket sayesinde işte. Rabbim hepsini korusun gözetsin bizlere bağışlasın hayatta ki en büyük mucize en güzel şeyler ❤🙏
Gerçekten mucizeler.. bizim bir arkadaşın bebeği sma hastası doğduğundan beri hareket edemiyor ..:( Rabbim evlatlarımızı korusun.. sağlıklı hayırlı ömürleri olsun..

Ya ataktan midir nedendir bilmiorum Çocugun gece uykulari bozuldu ya:( normalde en gec 20 de fln yatardi sora ara ara uyanirdi az bucuk da olsa dinlenirdim.simdi bi uyanirsa uyumuyor bi daha. Bu gece 5. Gun olacak kac defa kalktigimi sayamadigim. Bugun pirinc unu vereyim tok tutar uyutur dediler. 10 mama kasigi ya almistir ya almamistir 20.30 civari uyudu simdi yine uyandi ve benim sinirlerim harap bi halde. Neden boyle bozuldu bu cocugun gece uykulari bizim gibi olan var mi :(

Benşm
Evet cnm hem kucakta hemde yastıkla koltukta oturtuyorum doktorumuzda destekli oturtabilirsin dedi 5 ay 10 günlükken..

Valla benide darladılarda bu kadar dayanabiliyorum işte eşimde duydu doktorun çilek yok dediğini ama kendi bildiğini okumuş birde danone yani hazır gıda ..

Meyve sebze azıcık veriyordu yine sabrediyordum.. sözde kendine danone almış içerde yerken çocuğa baksın diye yanına yatırıp çıktım mutfaktayken bir anda aklım başıma geldi koştum ama çocuğu yatırmış önüne dudaklarına sürüyor o da kaşık yaklaştıkça elini tutup ağzını açıyor😂 birde yaramazlık yaptık diye gülüyor😂

Gerçekten mucizeler.. bizim bir arkadaşın bebeği sma hastası doğduğundan beri hareket edemiyor ..:KK43: Rabbim evlatlarımızı korusun.. sağlıklı hayırlı ömürleri olsun..
Herkes oturtuyor galiba bende az az başlıyım o zaman

Ya ataktan midir nedendir bilmiorum Çocugun gece uykulari bozuldu ya:KK43: normalde en gec 20 de fln yatardi sora ara ara uyanirdi az bucuk da olsa dinlenirdim.simdi bi uyanirsa uyumuyor bi daha. Bu gece 5. Gun olacak kac defa kalktigimi sayamadigim. Bugun pirinc unu vereyim tok tutar uyutur dediler. 10 mama kasigi ya almistir ya almamistir 20.30 civari uyudu simdi yine uyandi ve benim sinirlerim harap bi halde. Neden boyle bozuldu bu cocugun gece uykulari bizim gibi olan var mi :KK43:
Benim oğlan on gündür sapitti ama son üç gündür level atladi aynı senin anlattığım gibi yatağına koyuyorum 15 dj sonra ağlama alıyorum pış pıslıyorum daha yatağa koymadan ağlama devamlı kucakta uyuma isteği yada ayakta sallanma
Gece kaç defa kalkıyorum artık sayıyorum bile dün günü birlik otele gittik termale oda benim üzerime geldi neyine senin otele gitmek diye soylendim şuan ayağımda sallanıyor uykusu tilki uykusu ver aglamaya başladı oyyyy oyyyy🙁😪

Kizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini

Kekin ilacı olsa kendine sürer hesabı sana yazılan cevapları okudum atak bitsin deneyeceğim amâ pek ümitli değilim

Kızlar ben hiç Demir ilacı vermedim, dvit de ihmal ediyorum. Bi sıkıntı olur mu ki? 6 ay kontrolünde tahlil yaptırıp vereyim diyorum

Canım bizim Dr altıncı aya kadar depolar yeterli bebekler için demişti demire

Valla ben de torun bakmam dedim eşime kızlar seni çağırır mecbur bakıcan diyor😂😂
Ben bakmazsam kv eline kalırlar ona içim hiç el vermez🤣🤣🤣🤣

Ben oğlan anası oldugumdam yırtarım bana baktirmaz gelinler 🤣😄

Yatakta durmuyor kuzum pispis yapamıyorsun dönüyor gidiyor ilerliyor yatak kenarina aşılıyor korumalıklari çekiyor sürekli hareket halinde ne kadar sakinleştirip koysam da koyar koymaz hareket.. Maşallah sakin bir bebek demek seninki ❤ daha kolay çok daha kolay ben benimkin in yurudugu anı düşünemiyorum böyle devam ederse

Aynı Ömer'i anlatıyorsun eller ayaklar oynuyor devamlı

Benim oğlan on gündür sapitti ama son üç gündür level atladi aynı senin anlattığım gibi yatağına koyuyorum 15 dj sonra ağlama alıyorum pış pıslıyorum daha yatağa koymadan ağlama devamlı kucakta uyuma isteği yada ayakta sallanma
Gece kaç defa kalkıyorum artık sayıyorum bile dün günü birlik otele gittik termale oda benim üzerime geldi neyine senin otele gitmek diye soylendim şuan ayağımda sallanıyor uykusu tilki uykusu ver aglamaya başladı oyyyy oyyyy🙁😪
Ataklar sizinle hep ayni anda oluyordu canim kesin atak zamanindan o zaman :( aynisi yaa uyaniksa kucaktan inmiyor,uyurken gozleri kapali bile mizil mizil gece ayagimda sallarken uyuyakaliyorum artik o derece biz de yarin 1 haftaligina annemin yazliga gidecegiz oturdum agladim napcaz orada bu mahvetcek bizi diye :( sanko her yeni atak daha da zor oluyor gibi :KK57:

Bizimki de birtek bana kahkaha atıyor. Benimde hoşuma gidiyor. Eşimde kıskanıyor. Anneci olcak diyor. Etrafımdakilerde kızlar babacı olur diyor, görücez bakalım.
Benimki babacı kızlardan sesini duyunca bile gülüyor aranmaya başlıyor.. baba nerde diyorum hemen dönüp bakıyor o bakana kadar bekliyor gözgöze gelince gülüveriyor.. ama en güzel kahkahalarını hep ben aldım değilse çatlardım kıskançlıktan😂

Back