2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecen bir tv prog izledimbir sacin dokulme oykusu 3 ay oncesine dayanirmis 3 ay oncr kokten kopar ve 3 ay sonra anca dusermis helalles diye bi yer var orda ki kadinlar cok memnun kullananlar ama benim sacim kalmadi banyo yaparkenbile dugum dugum dokuluyor asiri

O programı bende izledim bayan bir prof anlattı kadının ne güzel saçları vardı dimi benimde dökülüyor çok

Kızlar ben hiç Demir ilacı vermedim, dvit de ihmal ediyorum. Bi sıkıntı olur mu ki? 6 ay kontrolünde tahlil yaptırıp vereyim diyorum
Bende vermiyorum hala dr 6. Ayda bakarz oyle baslariz demisti
D vit. Gunluk vermeye çalışıyorum.

Kızlar dün misafirliğe gittik kavun koydular ben yiyorum benimki ağzıma bakıp duruyor bende acıdım ağzına bir sureyim dedim bu bir saldırdı elimi tutuyor çekmeyeyim diye emip duruyor. Dört tane dilimin yarısını yedi eme eme dişlerini de karşıdi. Valla ek gıdaya başladı 😂😂😂 sebze vermeden meyveyle basladiya hemde tatlı kavunla :KK64:
Bende uzuluyorum heryedime bakiyor
Kizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini
niye oyle yapiyorki bizimki kitaptan okumasam kendim anlatsam bile hic hareket etmeden pür dikkat dinliyor bizimkide asiri hareketli uyurken bile ayak oynar oyun delisi ama konustuu susup dinliyor seninki buyumuste laf soz dinlemez olmus

Kızlar ben hiç Demir ilacı vermedim, dvit de ihmal ediyorum. Bi sıkıntı olur mu ki? 6 ay kontrolünde tahlil yaptırıp vereyim diyorum
Yani demir ilacina birsey diyemem bizde 7. Ayda baslicaz ama devit 3 dogdugundan beri kullaniyoruz unuttum zamanlarda oluyor ama genelde duzenli vermeye calisiyorum onu ihmal etme canm cok onemli kemik yapisi icin falan

Vitamin eksikliğinden olabilir benim doktorum doğumdan sonra altı ay boyunca Demir ilacını ve regenesis diye bir vitamin ilacı var onu kullan dedi. İçinde omega saç için gerekli olan d-biotin de var. Demir çinko manganez iyot vs. Biotin içeren vitaminler şart şampuanla olacak şey değil emin ol. Yada biotin içeren gıdalar tüket.
Bnada verdi ama kullandinmi diye sorr bide 🤣

hayir ben hic demir damlasi kullanmadim. oglumun 1 yas kontrolunde pediatri cocuk hastanesinde anemi testi yaptirmamizi soyledi. degerleri normal cikti. suan 2 yasinda hala kullanmiyorum. anemi belirtileri cocuklarda nasil oluyor bilgim yok. belki degerleri dusmuste olabilir ama 2 yas kontrolunde bundan hic bahsetmedi doktor. burada rutin bir sey degil sonuc olarak :)
Canım çok teşekkür ederim. Burada önüne gelene dört ayken kullanın diyorlar. Sekizinci ayda ölçüm yapiyorlarmiş, öncesinde de önlem amaçlı kullandiriyorlarmiş. Bende ölçtürüp kullanmak istiyorum. Bir yaşında da ölçtürüp ona göre kullanırım diyorum.

Tatil nasıldı diyenlere bi tek kızım tatil yaptı diye cevap veriyordum ben de :) büyüsünler kendilerini kurtarsınlar da torun falan bakmam ben dünyayı gezicem yeminle :)
Valla ben de torun bakmam dedim eşime kızlar seni çağırır mecbur bakıcan diyor😂😂
Ben bakmazsam kv eline kalırlar ona içim hiç el vermez🤣🤣🤣🤣

Canım çok teşekkür ederim. Burada önüne gelene dört ayken kullanın diyorlar. Sekizinci ayda ölçüm yapiyorlarmiş, öncesinde de önlem amaçlı kullandiriyorlarmiş. Bende ölçtürüp kullanmak istiyorum. Bir yaşında da ölçtürüp ona göre kullanırım diyorum.
Bizim doktorumuz 4. ayda ölçüm yaptırdı değeri onu 1 ay daha idare eder dedi. Bebeklere dokunabilen bir vitamin dedi.
5.ayda başlattı.
Mamalara demir ilavesi varmış ilk kızım hiç demir almadı mesela
Ama anne sütü alanlarda durum farklıymış

Kızlar dün misafirliğe gittik kavun koydular ben yiyorum benimki ağzıma bakıp duruyor bende acıdım ağzına bir sureyim dedim bu bir saldırdı elimi tutuyor çekmeyeyim diye emip duruyor. Dört tane dilimin yarısını yedi eme eme dişlerini de karşıdi. Valla ek gıdaya başladı 😂😂😂 sebze vermeden meyveyle basladiya hemde tatlı kavunla :KK64:
Canım bize dr kavun yok dedi kabızlık yaparmış

Tatil nasıldı diyenlere bi tek kızım tatil yaptı diye cevap veriyordum ben de :) büyüsünler kendilerini kurtarsınlar da torun falan bakmam ben dünyayı gezicem yeminle :)
Valla ben de torun bakmam dedim eşime kızlar seni çağırır mecbur bakıcan diyor😂😂
Ben bakmazsam kv eline kalırlar ona içim hiç el vermez🤣🤣🤣🤣
Bizim torunlara da muhtemelen eşim bakacak😂 şimdiden çocuğa büyüyünce bana eniklerinden (!) vereceksin sen yokken onları seveceğim diyor.. cins köpek yetiştiriyoruz sanki üreyince yavrularını besleyeceğiz😂😂

Back