2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızım 3,5 aylık oldugundan beri kucakta hep oturma halinde 5 ay 5 günlük 5.ay kontrolunde Dr oturtmayın dedi ama çocuk gayet oturmaya müsait hatta desteksiz bile oturabiliyor 15 20 sn kadar neden öyle söyledi anlayamadım sizlere de danışmak istedim zaten öyle saatlerce oturtamayız kafam karıştı
Canim banada doktor destekli oturtabilirsin dedi 5.aydan beri mama sand gunde 15 dk fln oturuyor

Benimki babacı kızlardan sesini duyunca bile gülüyor aranmaya başlıyor.. baba nerde diyorum hemen dönüp bakıyor o bakana kadar bekliyor gözgöze gelince gülüveriyor.. ama en güzel kahkahalarını hep ben aldım değilse çatlardım kıskançlıktan😂
Bnmki herkese gulebiliyor ama bana yaptigu kahkahalar bambaska gozlerimle oba bakmam bile yetiyo resmen esim diyor bazen git cocuk nefessiz kalcsk bakma suna

Ya ataktan midir nedendir bilmiorum Çocugun gece uykulari bozuldu ya:KK43: normalde en gec 20 de fln yatardi sora ara ara uyanirdi az bucuk da olsa dinlenirdim.simdi bi uyanirsa uyumuyor bi daha. Bu gece 5. Gun olacak kac defa kalktigimi sayamadigim. Bugun pirinc unu vereyim tok tutar uyutur dediler. 10 mama kasigi ya almistir ya almamistir 20.30 civari uyudu simdi yine uyandi ve benim sinirlerim harap bi halde. Neden boyle bozuldu bu cocugun gece uykulari bizim gibi olan var mi :KK43:
bi süredir biz de öyleyiz dişi çıktı sonunda 2 gün daha az kalktı şimdi 2. çıkacak sanırım gündüz hiç uyumadı az evvel yatırdı babası zar zor gece defalarca uyanır muhtemelen sizin d3 diş olabilir

Bnmki herkese gulebiliyor ama bana yaptigu kahkahalar bambaska gozlerimle oba bakmam bile yetiyo resmen esim diyor bazen git cocuk nefessiz kalcsk bakma suna
Oğlanlar da anacı oluyor😂 benimkine okula gitmek iyi geldi ilk gün korktu herkes başına toplanınca ağlayacaktı sonraki bir kaç gün dikkatli dikkatli inceledi herkesi son günlerde gülücük saçıp birşeyler anlatıyordu😂😂 ama bana kahkaha atıyor sesi kısılıyor gülmekten tabii ben acayip hareketler yapıyorum karşısında deli olduğumuda düşünüyor olabilir😂😂

Ben oğlan anası oldugumdam yırtarım bana baktirmaz gelinler 🤣😄
Biliyormusun geçen akşam annemle telefonda konuşurken aynısını söyledi bana. Kardeşimin iki tane oğlu var. Bugün düşündüm dedi kardeşinin iki oğlu var ona fazla iş düşmez ama senin kızın var hiç bitmicek derdin diyor.

Ataklar sizinle hep ayni anda oluyordu canim kesin atak zamanindan o zaman :KK43: aynisi yaa uyaniksa kucaktan inmiyor,uyurken gozleri kapali bile mizil mizil gece ayagimda sallarken uyuyakaliyorum artik o derece biz de yarin 1 haftaligina annemin yazliga gidecegiz oturdum agladim napcaz orada bu mahvetcek bizi diye :KK43: sanko her yeni atak daha da zor oluyor gibi :KK57:
Sok denize yorulsun biraz.😉

Benimki babacı kızlardan sesini duyunca bile gülüyor aranmaya başlıyor.. baba nerde diyorum hemen dönüp bakıyor o bakana kadar bekliyor gözgöze gelince gülüveriyor.. ama en güzel kahkahalarını hep ben aldım değilse çatlardım kıskançlıktan😂
Kesinlikle bende çatlardım. Geçen akşam deneme yaptık bakalım kime gelecek diye eşime dedim çağır bakalım gelecek mi diye. Çağırdı çağırdı bizimkinde tık yok. Sonra dedim sen al bakalım ben çağırayım nasıl atlıyor üstüme bencillik belki ama insan bir mutlu oluyor ne yapayım.

Kesinlikle bende çatlardım. Geçen akşam deneme yaptık bakalım kime gelecek diye eşime dedim çağır bakalım gelecek mi diye. Çağırdı çağırdı bizimkinde tık yok. Sonra dedim sen al bakalım ben çağırayım nasıl atlıyor üstüme bencillik belki ama insan bir mutlu oluyor ne yapayım.
Yok cnm ne bencilliği😂 biz de yere yatırıp aynı anda çağırdık babaya dönüp bakmadı bile bana uzattı ellerini :KK6: :KK28: :KK76:

Canim banada doktor destekli oturtabilirsin dedi 5.aydan beri mama sand gunde 15 dk fln oturuyor
Benim kız 6 ayını bile geçti ama oturmayı sevmiyor gitti hemen atıyor kendini Ya yatacak ya da kucakta gezecek oturunca sinirlenip tükürmeye çalışıyor

İyi akşamlar kızlar, benim bebiş epeydir ayağıyla oynuyordu bugün soktu ilk kez ağzına 😁çoğu bebise göre geç keşfetti geç kalıyor benim kız
9 ocakli 5 ay 21 günlük. Sağa sola dönüyor ama yüzden arkaya dönmüyor. Pek yüzüstü yatiramiyoruz fazla ağladığı ve icidisina çıktığı için ondan mı acaba ? Daha bir buçuk ay önce dr dönmesi lazım bu ay demişti
Siz ne diyorsunuz

bi süredir biz de öyleyiz dişi çıktı sonunda 2 gün daha az kalktı şimdi 2. çıkacak sanırım gündüz hiç uyumadı az evvel yatırdı babası zar zor gece defalarca uyanır muhtemelen sizin d3 diş olabilir
Beyaz beyaz gorunmez mi ki dis sadece kasiyip duruyor :/
İyi akşamlar kızlar, benim bebiş epeydir ayağıyla oynuyordu bugün soktu ilk kez ağzına 😁çoğu bebise göre geç keşfetti geç kalıyor benim kız
9 ocakli 5 ay 21 günlük. Sağa sola dönüyor ama yüzden arkaya dönmüyor. Pek yüzüstü yatiramiyoruz fazla ağladığı ve icidisina çıktığı için ondan mı acaba ? Daha bir buçuk ay önce dr dönmesi lazım bu ay demişti
Siz ne diyorsunuz
Benimki de 9 ocak dogumlu canim.3-4 gundur agzina sokuyor ayagini:) donme isini de iki uc hafta once ben yokken bi geldim donmustu ondan sora bi daha hic gormesim saga sola donuyor dedigin gibi ama donmuyor. Yuz ustu durmayi hic sevmiyor zaten. Biz de cok az durdurabilioruz yuz ustu ama 8. Aya kadar normal diye biliorum ben. 8. Ay donmemisse detayli bir arastorma yapiorlar

Son düzenleme:
Beyaz

Benimki de 9 ocak dogumlu canim.3-4 gundur agzina sokuyor ayagini:) donme isini de iki uc hafta once ben yokken bi geldim donmustu ondan sora bi daha hic gormesim saga sola donuyor dedigin gibi ama donmuyor. Yuz ustu durmayi hic sevmiyor zaten. Biz de cok az durdurabilioruz yuz ustu ama 8. Aya kadar normal diye biliorum ben. 8. Ay donmemisse detayli bir arorma yapiorlar
Dün denize gittik ben yüzmeye gittigimde uyuyordu kumda sonra geldim yüzüstü dönmüş ağlıyor annem yanindaydi kendi döndü ben karışmadim dedi , donduysede ben görmedim yani 😄 8. Aysa döner hehralde ya o zamana Dr dönmesi gerek dediği için geç kaldık gibi düşündüm yoksa bebekler çok farklı büyüyor birbirinden gerçekten

Beyaz beyaz gorunmez mi ki dis sadece kasiyip duruyor :/

Benimki de 9 ocak dogumlu canim.3-4 gundur agzina sokuyor ayagini:) donme isini de iki uc hafta once ben yokken bi geldim donmustu ondan sora bi daha hic gormesim saga sola donuyor dedigin gibi ama donmuyor. Yuz ustu durmayi hic sevmiyor zaten. Biz de cok az durdurabilioruz yuz ustu ama 8. Aya kadar normal diye biliorum ben. 8. Ay donmemisse detayli bir arastorma yapiorlar
benimki de sürekli kaşıyordu bşrden çıktı canım evey beyaz belli olıuor ucu

Siz ne diyorsunuz
Benim ark bebeği 8 aylık ama dönmuyor hala dik oturuyor canı istemediği için donmuyor dedi Dr bir sıkıntı yok dedi kuzum. Hepsi kendine özel minişler öyle düşünme ❤

Ben oğlan anası oldugumdam yırtarım bana baktirmaz gelinler 🤣😄
Yok bacım baktırmazlar bu gelinler çok fena yaranamazsın🤣🤣🤣

Sözüm sizden dışarı tabiki💜

Oğluşum da oğluşum diye dolanan oğlan analarına sözüm Allahım sen onlardan koru aminnnn

Benim ark bebeği 8 aylık ama dönmuyor hala dik oturuyor canı istemediği için donmuyor dedi Dr bir sıkıntı yok dedi kuzum. Hepsi kendine özel minişler öyle düşünme ❤
D defne1453 ben çok takılmıyorum bunu yaptı şunu yapmadıya ilkinde tabi daha dikkat ediyordıum hangi ay ne var diye ama her çocuğun kendine özel bi gelişim süreci var benim oglan 1 aydır falan dönüyor ama benimkinin de aayakları dikkatini çekmiyor onun dışında herşeyi yakalamaya agza götürmeye calışıyor bizleri tanıyor yani tepki ve algılar acık o yüzden anın tadını çıkarıyorum bu sefer elbet hepsi vaktini bekliyordur

Back