Teşekkür ederim canımGecti artik sanirim yaaa keratin biotin serumlari var direk birde onlara mi baksam icsem vitamin fayda edermi ki artikinbu arada hayirli olsin kavunla kafadan dalmissiniz bi seferde cok yemis pasa kavunda alerjik bi meyve bi sikinti oldumu
Bakmak ile sevmek olayını bir ayırsalar level atlayacaklarBizim torunlara da muhtemelen eşim bakacakşimdiden çocuğa büyüyünce bana eniklerinden (!) vereceksin sen yokken onları seveceğim diyor.. cins köpek yetiştiriyoruz sanki üreyince yavrularını besleyeceğiz
Bir ara hepsini oraya taşımayı düşünüyorlardı.. bizde bir kere kütüphanesine gitmiştik terkedilmiş köy gibiydi:) kendi kampüsümüze dönünce çimlerimizi öpecektik nerdeyseBen okurken de dağ başıydı 2-3 bina dışında hiçbir şey yoktu şimdi tam kampüs olmuş diyorlar :)
Ben biliyorum başıma geleceği zatenBakmak ile sevmek olayını bir ayırsalar level atlayacaklar
Ağlayınca sen sana gelir top
Yatakta durmuyor kuzum pispis yapamıyorsun dönüyor gidiyor ilerliyor yatak kenarina aşılıyor korumalıklari çekiyor sürekli hareket halinde ne kadar sakinleştirip koysam da koyar koymaz hareket.. Maşallah sakin bir bebek demek seninki ❤ daha kolay çok daha kolay ben benimkin in yurudugu anı düşünemiyorum böyle devam ederseYatağa koyduğunda ne kadar süre pış pışlıyorsun canım, ilk zamanlar o süre 1 saati bulabiliyor ağlayacak gibi olduğunda kucakta sakinleştirip tekrar koyabilirsin ya da
Kucağında ninni söyleyerek yavaş yavaş gezdirmeyi deneyebilirsiniz belki gerçi çok hareketli diyorsun. Benimki de çok hareketsiz ya kafamı kurcalamaya başladı bu durum.
Benim de babaanr amca ve anane ile aynı şekil durumO 14 günüde kazasız belasız atlatsaydıkeşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu hemde çilekli
Durmuyor kuzu dogdugundsn beri hareketli oldu hep valla ben de anlamadımBende uzuluyorum heryedime bakiyor
niye oyle yapiyorki bizimki kitaptan okumasam kendim anlatsam bile hic hareket etmeden pür dikkat dinliyor bizimkide asiri hareketli uyurken bile ayak oynar oyun delisi ama konustuu susup dinliyor seninki buyumuste laf soz dinlemez olmus
Bi arkadaşım demişti, kampüsten inip arkama baktığımda mordordan inmiş gibi hissediyorum diyeBir ara hepsini oraya taşımayı düşünüyorlardı.. bizde bir kere kütüphanesine gitmiştik terkedilmiş köy gibiydi:) kendi kampüsümüze dönünce çimlerimizi öpecektik nerdeyse
Ben biliyorum başıma geleceği zatenağlamasına gerek yok kendi sevmesi bitince başlar bu acıktı galiba, uykusu mu geldi acaba, yok yok seni istiyor gibi
Ya sen böyle anlatıyorsun ya gözümde onun o kıpırdak halleri canlanıyor.. çok tatlı yaaYatakta durmuyor kuzum pispis yapamıyorsun dönüyor gidiyor ilerliyor yatak kenarina aşılıyor korumalıklari çekiyor sürekli hareket halinde ne kadar sakinleştirip koysam da koyar koymaz hareket.. Maşallah sakin bir bebek demek seninki ❤ daha kolay çok daha kolay ben benimkin in yurudugu anı düşünemiyorum böyle devam ederse
Daya gitsin o zamnTeşekkür ederim canımKuzum bıçakla küçük dilimler kesiliyorya onlardan yedi ben elimle tuttum o emdi. Dişlerini de karşıdi rahatladi. Bir sıkıntı olmadı a,c, kalsiyum, beta-karoten varmış göz sağlığı içinde faydaliymiş. 6. aydan itibaren verilebilir diyorlar.
Enerjileri de tukenmiyor hic bizimkide bir haftadir uyumuyor evde ablamlar vardi zor olmuyordu herkes gitti cocuk gozume batar oldu dur dedikce kuduruyoDurmuyor kuzu dogdugundsn beri hareketli oldu hep valla ben de anlamadım
Keske yanindaki koltuguda alsaydi niz delicesareti var sende okadar uzun yolu tek basa helal olsunYarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
Kp bizim oğlana çilek vermiş çilek bir yaşına kadar yasak vermeyin diyorum dalga geçiyor kaale almıyorlar.O 14 günüde kazasız belasız atlatsaydıkeşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu hemde çilekli
İnşallah yol boyunca uyur Ertuş da seni hiç üzmez annesiYarin bebisle ilk kez ve tek otobus yolculugu yapacagim4bucuk saat kadar umarım yanima kimse oturmaz benimkide uslu durur 1 hafta annemde olacagim
Evet canım oturtuyorum benKızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
Evet canım oturtuyorumKızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
Oturmayi gectik neredeyse yuruyecek artik ayaklari bile basiyor. Desteksiz oturmaya baslayacagiz gibi yakindaKızlar bebeklerinizi destekli oturuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?