2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın hanımlar
Gece küçük odada sıpa ağlamaktan benide babasinida abisinide helak etti en son otelin koridirunda volta attık gözler küçüldü odaya geldik kucakta emdi pış pısladim yatağına koydum gözler yine açıldı ağlayarak bu gece saat 3 e kadar devam etti beynim zonkladi sabah saat 6 da uyandı şimdi yeniden uyudu
Atak kaç gün sürecek daha bsebse bsebse vallahi her atak bir öncekini aratir modda
Tatilde kötü olmuş canım yaa, bizim de aynıydı bu gece. En uzun uykumuz yarım saattir, kafam zonkluyor artık. Misafirlerimiz bgn gidecek bakalım ..

Ben de ona sasiriyorum cok yorulan bebek hareketten dolayi uyuyor uyuyakaliyor yeni hedefi tirmanmak bi yerlere tutunup kalkma cabasinda surekli kucagima bile alinca basamak cikar gibi yapip yukseliyor. Oyle bi yurekli baba da yok nasil uyitcam uyumuyo diyor kucagina alio 5dk onda da dik pozisyonda aliyor sagolsun sonra olmuyo diye geri bana pasliyor 😱 yine ben denicem bakalim artik ne yapalim soyle istikrarli sekilde
Kaynanan gelip duruyor sevmeye, alsin da uyutsun o zaman onun basina at 🤣

Aynı sorun bizde de var. 5.ayda tam bir meme delisi oldu. Öyle bir böğürüyorki meme dışında hiçbirşey sakinleştirmiyor. Yaptığın şeyler sadece anlık dikkatini dağıtıyor. Geçen doyurdum çıktım ablayı doktora götürdüm.
Ağlamaktan kendini morartmış sesi kesilmiş annem topuğunu sıkmış sesi çıksın diye.
Bana bırakma bir daha diyor annem işe başlayınca nasıl olacak acaba
Benim de sonradan oldu 1 1 buçuk ay önce başladı bir anda ben de şaşırdım. Oy kuzum ya kıyamam ona ben 😞 keşke bir çözümü olsa

Kaynanan gelip duruyor sevmeye, alsin da uyutsun o zaman onun basina at 🤣
Uyutamiyori bir kere denedi ayağına aldı yalandan. Ona kalsa hiç uyumasin hep sevsin zaten. Tüm gün kucahinda seviyor agladi mi hadi anneye diyor. Alt değiştir dedim de ben bilmiyorum ki ben g.tnu öpmeye geliyorum diyor

Aha kaynanamı anlatmışsın amsyoğ

Yoğurt yap muhallebi yap canım
Muhallebi yapiyorumda kuzum biraktim artik bu cocuk muhallebi yedigi gun 450 cc sut icti doktor maflor gaz damlasina tekrar baslatti bagirsaklar tam calismiyor galiba sut tuketimi cok az yogurt cok iatiyordum oda tutmuyor dediler bikere denemiatik baya oluyor koydumuz gibi süt cıktı maya yoktu markette bulsam tekrar denicem

Kizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini
Dönmekten uyumuyordu oğlumda kollarını battaniyeyle altına sarıyorum elimi üstüne koyuyorum bir süre hareketsiz kalıyor

Muhallebi yapiyorumda kuzum biraktim artik bu cocuk muhallebi yedigi gun 450 cc sut icti doktor maflor gaz damlasina tekrar baslatti bagirsaklar tam calismiyor galiba sut tuketimi cok az yogurt cok iatiyordum oda tutmuyor dediler bikere denemiatik baya oluyor koydumuz gibi süt cıktı maya yoktu markette bulsam tekrar denicem
Bazı erkek çocuklarının 1 yaşa kadar sürüyormuş gaz sorunu canım devam edin ilaca inşallah faydalı olur

Bende epey kisalttim canim belimdeydi omuzlarima kadar cikardim sirf dokuluyo muhabbetine ama dahada artti resemn
Vitamin eksikliğinden olabilir benim doktorum doğumdan sonra altı ay boyunca Demir ilacını ve regenesis diye bir vitamin ilacı var onu kullan dedi. İçinde omega saç için gerekli olan d-biotin de var. Demir çinko manganez iyot vs. Biotin içeren vitaminler şart şampuanla olacak şey değil emin ol. Yada biotin içeren gıdalar tüket.

Kızlar dün misafirliğe gittik kavun koydular ben yiyorum benimki ağzıma bakıp duruyor bende acıdım ağzına bir sureyim dedim bu bir saldırdı elimi tutuyor çekmeyeyim diye emip duruyor. Dört tane dilimin yarısını yedi eme eme dişlerini de karşıdi. Valla ek gıdaya başladı 😂😂😂 sebze vermeden meyveyle basladiya hemde tatlı kavunla :KK64:

Kızlar dün misafirliğe gittik kavun koydular ben yiyorum benimki ağzıma bakıp duruyor bende acıdım ağzına bir sureyim dedim bu bir saldırdı elimi tutuyor çekmeyeyim diye emip duruyor. Dört tane dilimin yarısını yedi eme eme dişlerini de karşıdi. Valla ek gıdaya başladı 😂😂😂 sebze vermeden meyveyle basladiya hemde tatlı kavunla :KK64:
Tatlıyı çok severler o yüzden önce sebze verin diyorlar ya kuzum karpuz suyuna da bayılıyor mesela bebekler sen yine sebze ile başla bence 😀

Tatlıyı çok severler o yüzden önce sebze verin diyorlar ya kuzum karpuz suyuna da bayılıyor mesela bebekler sen yine sebze ile başla bence 😀
Aslında hiç başlamaya niyetim yoktu altı ay dolsun dedim. Bakarsın 6 ay dolana kadar unutur tadını daha üç haftamiz var 😀

Büyük kızım eğleniyor en azından:)
Ben ve eşim için tatil olmadı bu başka birşey oldu:)
Biz de 6 aylık olduk eve dönersek sebzeden başlayacağız umarım yer
Tatil nasıldı diyenlere bi tek kızım tatil yaptı diye cevap veriyordum ben de :) büyüsünler kendilerini kurtarsınlar da torun falan bakmam ben dünyayı gezicem yeminle :)

Kizlar ya memede uyutmayi nasil keserim ? Uykusundan 20dk once emzirdim yataga koydum kitap okuyayim sakinlessin dedim ama ordan oraya donuyor ordan oraya durmadan. Kitabi gordu parmakliklardan kitaba uzanmaya calisiyor falan yok 1sn durmuyor cocuk sabit ki uyusun.. artik yoruldugumda esim veya arada geldiginde annem uyutsun istiyorum memeyi kesmek lazim hele ben isteyken zaten nasil uyur bu cocuk ayakta sallama denedim orada da durmuyor oturuyor saga sola atiyor kendini
Yatağa koyduğunda ne kadar süre pış pışlıyorsun canım, ilk zamanlar o süre 1 saati bulabiliyor ağlayacak gibi olduğunda kucakta sakinleştirip tekrar koyabilirsin ya da
Kucağında ninni söyleyerek yavaş yavaş gezdirmeyi deneyebilirsiniz belki gerçi çok hareketli diyorsun. Benimki de çok hareketsiz ya kafamı kurcalamaya başladı bu durum.

P Puddingmuf size hemşire demir damlası verdimi. Yurt dışındasinya orada da rutin mi. Kızlar verdigimden beri dört gündür kaka yapmadı. Gidip ölçtüreyim öyle vereyim diyorum.

hayir ben hic demir damlasi kullanmadim. oglumun 1 yas kontrolunde pediatri cocuk hastanesinde anemi testi yaptirmamizi soyledi. degerleri normal cikti. suan 2 yasinda hala kullanmiyorum. anemi belirtileri cocuklarda nasil oluyor bilgim yok. belki degerleri dusmuste olabilir ama 2 yas kontrolunde bundan hic bahsetmedi doktor. burada rutin bir sey degil sonuc olarak :)

Baslamayan nadir kisilerdeniz muhtemel bende bekliyorum benimde 14gunum kaldi😂 olabilir bencede unutur
O 14 günüde kazasız belasız atlatsaydık 😂 eşim birşey yerken resmen çocuğun başında bekçi gibi bekliyorum arkamı döndüğüm an çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırıveriyor.. en son dudağına danone değdiriyordu :skandal: hemde çilekli:oha:

Back