2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar, evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Artık bir çocuğum olmasını çok istiyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bir süreç yaşarız, sağlıkla kucağımıza alırız. :emir_bebek:

2016 sonunda dış gebelik geçirmiştim. 3 ay önce de 11. haftada düşük yaptım. 3. hamileliğim bu. Endişeliyim, korkuyorum, hakkımda hayırlısı olsun diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Umarım benim gibi stresten mahfolan başkası yoktur. :deli:
Amin canım , tabi ki zor ama çok kafaya takmamaya çalış, inş bu sefer hayırlısıyla kucağına almak nasip olur

Merhaba kızlar, evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Artık bir çocuğum olmasını çok istiyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bir süreç yaşarız, sağlıkla kucağımıza alırız. :emir_bebek:

2016 sonunda dış gebelik geçirmiştim. 3 ay önce de 11. haftada düşük yaptım. 3. hamileliğim bu. Endişeliyim, korkuyorum, hakkımda hayırlısı olsun diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Umarım benim gibi stresten mahfolan başkası yoktur. :deli:
Canm allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına alirsin:))

Moralim cok bozuk hastaneden aradılar trombosit değerim olması gerekenin 2 katından fazlaymış bu benim ve bebek için tehlikeli bir durummuş şimdi doktoru bekliyorum ayrıntılar için dua edin lütfen banada bebeğimede birşey olmasın hepinizden dua istiyorum

Moralim cok bozuk hastaneden aradılar trombosit değerim olması gerekenin 2 katından fazlaymış bu benim ve bebek için tehlikeli bir durummuş şimdi doktoru bekliyorum ayrıntılar için dua edin lütfen banada bebeğimede birşey olmasın hepinizden dua istiyorum
Canim uzulme lutfen ins bir sey olmayacak ikinize de. Demir in ne durumda acaba? Sıkı doktor kontrolunde her sey iyi olacak insallah.

Canım seni ağustos annelerinden hatırlıyorum, Allah bu defa tamamına erdirsin inşallah. Allah yardımcın olsun, umarım içini ferahlatacak haberler alırsın.

Lütfen güzel düşün güzel olsun. Allahin izniyle her şey güzel olacak

dualarım seninle canım... Allah gönlünden geçirdiğin iyi duaların karşılığını sana versin..

Kızlar çok kötü bi baş agrım var kaç gündür sadece sağ taraf ve sağ gözüm ağrıyor. Ilaç almadm daha bi fikriniz var mi
Aile hekimi gebelikte parol kullanabilirsin demişti sizce napim

İyi düşünelim iyi olsun dualarımız seninle ve meleğinle olsun

Çok şükür canım darısı basimiza
Amin canım İnşâAllah ❤️
Çok sevindim kese kaç mm miş biliyor musun?
Canım sormadım kaç olması gerekiyor acaba ama normal dedi mâşâAllah
Gözün aydın canım benimmm :halay:
Sağol canım❤️

Keseleri gören arkadaşlar hayırlı olsun darısı başlarımiza :spor:
Amin İnşâAllah herkese göstersin sağlıkla❤️

Onu düzenlerler canım nolur stres yapma iyi olacak İnşâAllah kan sulandırıcı mı yaptı acaba?

Çok şükür canım
İnşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsınız
Amin hepimiz İnşâAllah ❤️
Kızlar çok kötü bi baş agrım var kaç gündür sadece sağ taraf ve sağ gözüm ağrıyor. Ilaç almadm daha bi fikriniz var mi
Aile hekimi gebelikte parol kullanabilirsin demişti sizce napim
Tatlım o tek taraflı baş ağrısı çok kötü ilaçla falan geçmiyor sen bilirsin yine de sıkıca bişeyle sıktır başını iyi geliyor

Kızlar şimdi geldim eve doktor bu trombositlerin bu denli yüksek olmasının 2 nedeni var dedi ya kendiliğinden oldu yada ciddi bir hastalığın habercisi dedi perinatolog ve hematoloji takibini açtı hayırlısı kızçelerim allah hepinizden razı olsun

X