Ben anne iç güdüsüne inanırım anne benim çocuğum sağlıklı diyorsa sağlıklıdır doktor ne dese desin gerekirse doktoru değiştiririm kiloya takılan doktorları özellikle dinlemiyorum her bebek farklı camdan dışarı bakınca aynı boy kiloda insanlar göremiyorsak bebeklerde de göremeyiz sen ne hissediyorsan odur canım kendini strese sokmahaklısın fakat biz emme +mama olarak gidiyorduk sürekli kusuyordu ve egzama vardı şu 10 gündür tamemn geçtim ek gıdaya mamayı da kestik,ne.kusma kaldı nede egzama baya memnunum geçtiğim için.Şuan tek sıkıntımız kilo alımı,aslında doğum kilosunu ikiye katladık fakat doktor hala persentilde çok düşük falan deyip bizi strese sokuyor
Süper denk gelmiş başladım bende araştırmaya 4 no kilot bezden devam primaBende de 4 no var indirimden yakaladım 24 lüsü 14 liraydı almıştım, bayağı gözüme küçük göründü açınca ama çok güzel oturdu
Bende beceremeyeceğim sandım ama bi kaç taneden sonra alıştım güzel kavrıyor rahat hareket ediyorKülot bezi giydirmek zor olmuyor mu ya bantlı daha kolay geliyor benim elime
aslında bi kaç doktorla görüştük bir tanesi doğum kilosu na bakıp şimdi ki kilosunu ay a bölersek gayet iyi almış demişti.Bence de bi problem yok maşallah çok sakin bir bebek yer içer uyur gülücükler saçar bi sıkıntısı olsa böyle sakin olamazdı herhalde,eşim doktor götürün dedi biz doktor değiliz diyo o yüzden sıra bulabikirsek götürelim de şüphe kalmasın.Ben anne iç güdüsüne inanırım anne benim çocuğum sağlıklı diyorsa sağlıklıdır doktor ne dese desin gerekirse doktoru değiştiririm kiloya takılan doktorları özellikle dinlemiyorum her bebek farklı camdan dışarı bakınca aynı boy kiloda insanlar göremiyorsak bebeklerde de göremeyiz sen ne hissediyorsan odur canım kendini strese sokma
Maşallah minnağa siz en iyisini bilirsiniz herşey gönlünüzce olsunaslında bi kaç doktorla görüştük bir tanesi doğum kilosu na bakıp şimdi ki kilosunu ay a bölersek gayet iyi almış demişti.Bence de bi problem yok maşallah çok sakin bir bebek yer içer uyur gülücükler saçar bi sıkıntısı olsa böyle sakin olamazdı herhalde,eşim doktor götürün dedi biz doktor değiliz diyo o yüzden sıra bulabikirsek götürelim de şüphe kalmasın.
Yorumlariniz için de çok teşekkkür ederim
oo bys okdu pardum losyin sls icermzfn diye de suslemisler pakedu ama bu icindeki tanecikler cok ele geliylrdu sanki bileemedim ondanEvybabyi bilmiyorum da minies temizmiş...aaaa şokta mı bez çıkarmış
Massllah kuzucuga kizz tutuuuuAşı yaptırdık kızlar 3 tane bacaktan bi de ağızdan damla yaptı ağladı kuzucuğum ya2 ayda 1 kilo almış 7.880 gr olmuş, boyu da 68 cm olmuş bir daha 1 yaşta aşımız var aralarda boy kilo izlem
Maşallah ❤❤ oyy kıyamam ona benAşı yaptırdık kızlar 3 tane bacaktan bi de ağızdan damla yaptı ağladı kuzucuğum ya2 ayda 1 kilo almış 7.880 gr olmuş, boyu da 68 cm olmuş bir daha 1 yaşta aşımız var aralarda boy kilo izlem
canom şimdiden arastır bari komşuda falan güvenilir kimse yok mu ki anne kaynana oldu mu bakan kagan rahat oluyor ama beceremezse napıcan mecbur bakıcı arıyoruGünaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktanbugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım. Dün kv idik çocuğu 1sn bırakmıyor kucağından biak dediğimde de dibine koyup opup elliyor ben sistim artık çocuk da bunaldı mızirdanip agliyor ne dedin var diyor. Onu yesin bunu yesin ben de o yasak o yasak Diorum esimin abisine 1haftalikken tereyağ şeker ve mısir unu karışımı yapıp vermeye başlamid siz düşünün.. bu hafta da yine gelir kalırım diyor ben çağırımyorum kalkmaya kendi geliyor artık. Ama bir tane yardımı yok yemek bulaşık ev işi bende çocuğu da sadece seviyor altını değiştir dedim ben bilmem ki diyor ağladı mi bana veriyor sadece bir de ben ise başlayinca Bakarim diyor kesinlikle bakıcı yani başka yolu yok
ya diştir canım ta kulak enfeksiyonu bu ikisinde kulağı çekiştiriyorlarKızlar ya Lina kulağını tutup ağlıyor şimdi zorla uyudu iltihap falan mıdır acaba ..
Masallah kuzuyaAşı yaptırdık kızlar 3 tane bacaktan bi de ağızdan damla yaptı ağladı kuzucuğum ya2 ayda 1 kilo almış 7.880 gr olmuş, boyu da 68 cm olmuş bir daha 1 yaşta aşımız var aralarda boy kilo izlem
Diş yerleride sertleşmiş ama kulağını tutunca ben dişten değildir demiştim.. ondan o zaman arada elini de ağzına sokmaya çalışıyor çünkü..ya diştir canım ta kulak enfeksiyonu bu ikisinde kulağı çekiştiriyorlar
Dis sikintisi kulaga vuruyorDiş yerleride sertleşmiş ama kulağını tutunca ben dişten değildir demiştim.. ondan o zaman arada elini de ağzına sokmaya çalışıyor çünkü..
Sakın ve aglamadigi bi zaman kulaklarina arkasiba ortasina bastırbi yokla kuzum yine agliyosa vardir biseyKızlar ya Lina kulağını tutup ağlıyor şimdi zorla uyudu iltihap falan mıdır acaba ..
Ya bunu bilmiyordum işte dişten olabilir o zaman..Dis sikintisi kulaga vuruyor
Uyansın deneyeyim cnm sağol ne yapacağımı bilemedim boncuk boncuk dökülüverdi yaşlarSakın ve aglamadigi bi zaman kulaklarina arkasiba ortasina bastırbi yokla kuzum yine agliyosa vardir bisey
Masallah senin kuzuya daSelam kızlar,
6. ay doktor kontrolünden geldik 500gr almışız.
Gelişimimiz iyi.
Biz yarın tatile çıkacağız 1 hafta sonra sebze mamasından başlayacağız:)
Dis de olabilir kulakta da sorun olabilir göster kuzumKızlar ya Lina kulağını tutup ağlıyor şimdi zorla uyudu iltihap falan mıdır acaba ..
Ajanstan anlaşmayi düşünüyorum kuzum maalesef ben sitede otururum biçim blok 200 daire ama kımse kimseyi bilmezcanom şimdiden arastır bari komşuda falan güvenilir kimse yok mu ki anne kaynana oldu mu bakan kagan rahat oluyor ama beceremezse napıcan mecbur bakıcı arıyoru
Masallah❤❤ iyi tatiller ❤❤Selam kızlar,
6. ay doktor kontrolünden geldik 500gr almışız.
Gelişimimiz iyi.
Biz yarın tatile çıkacağız 1 hafta sonra sebze mamasından başlayacağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?