- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bende oyleyimKız ben şimdiden onunla konuşuyorum gören deli der bana o kadar konuşuyoruz, sabah bakkala ekmek almaya gittik ekmek rafına geçtim hangisini alalım annecim Çavdarlı mı olsun tahıllı mı olsun diyorum sonra tamam tahıllı olsun deyip kendim sorup kendim cevap veriyorumhatta evdeyken kucağımda tabak çanak yerleştiriyoruz yerlerini gösteriyorum bak annecim bardaklar buraya falan diye, hep onunla konuşuyorum bugün babamız yok beni üzme dedim tamam dedi galiba üzmedi saolsun
Ay ben kocamdan gizli bişey yapamam kız elim ayağıma dolaşırKocan yakalarsa
KizmazmiAy ben kocamdan gizli bişey yapamam kız elim ayağıma dolaşırgüneşe çaktırmam ama gece odamıza geçince kocama da anlatırım babası bilsin canım aa
Kızacaksa beni almasaydı bende babamın gözünde baldımKizmazmi
Kizlar kiymetlidir baldir babalarin gozdunde kiskanirlar
Benim annem sirf boyle yaptigindan bn ona hicbiseyimi anlatmazdimAy ben kocamdan gizli bişey yapamam kız elim ayağıma dolaşırgüneşe çaktırmam ama gece odamıza geçince kocama da anlatırım babası bilsin canım aa
AA nasıl anlıyordun ki annenin anlattığınıBenim annem sirf boyle yaptigindan bn ona hicbiseyimi anlatmazdimallahtan babam kati kurallari olan bi baba degildide bisey demiyordu adamcagiz malum bnm ergenlik surda 3 4 sene oncesi faln hersey cok net
büyüdükçe düzelir diyorlar ama yine kontrolde drunuza da bir sor bakalım farklı pozisyomda yatsa kafa büyüdükçe şekil de düzelir ama hep aynı pozisyonda zor sen aluştırmaya bak farklı pozisyonda yatırmayaAsla yatmaz oyle kafa yatbile ceviremiyor dumduz kafayi agiz burun yatiyor bu ezilen kafa duzelmez artik dimi
Ya babsmn imalarindan anliyodum sinra anlatınmu diyodum bnada yaln soyleyemiyordu babandan bisey saklayamam ben diyordu bende ondan da sakliyordummAA nasıl anlıyordun ki annenin anlattığını
En iyisini yapıyorsun amaKız ben şimdiden onunla konuşuyorum gören deli der bana o kadar konuşuyoruz, sabah bakkala ekmek almaya gittik ekmek rafına geçtim hangisini alalım annecim Çavdarlı mı olsun tahıllı mı olsun diyorum sonra tamam tahıllı olsun deyip kendim sorup kendim cevap veriyorumhatta evdeyken kucağımda tabak çanak yerleştiriyoruz yerlerini gösteriyorum bak annecim bardaklar buraya falan diye, hep onunla konuşuyorum bugün babamız yok beni üzme dedim tamam dedi galiba üzmedi saolsun
Ayni uzmani bende dinledim nursell in programi dimiEn iyisini yapıyorsun amaKelime hazneleri zeka seviyelerine denkmiş, ne kadar zeki olmasını istiyorsanız o kadar konuşun diyordu geçen bir uzman tv de
Yine atak geldi demek ki bizimkilere ya. Benimki de ayniUyumuyor uyumuyor araba ile turladik az önce eve girdik yatagina koyduk bu gün çok zorladı Allah yardımcımız olsun
Sabah uyandığında konuşmaya başlıyor akşam yatana kadar konuşuyor yemek yerken hatta wcde bile annecim nolur sus yarım saat sessiz duralım diyorum yok resmen migrenim tuttuEn iyisini yapıyorsun amaKelime hazneleri zeka seviyelerine denkmiş, ne kadar zeki olmasını istiyorsanız o kadar konuşun diyordu geçen bir uzman tv de
Benim eşimin alanı bilgisayar internet yazılım vs şey diyor sen demesen de ben onun nerede olduğunu kimle konuştuğunu ne konuştuğunu her şeyini bilirim diyor ki bilir de inanıyorum o yüzden saklayamam ki hatta belki o bana söylerYa babsmn imalarindan anliyodum sinra anlatınmu diyodum bnada yaln soyleyemiyordu babandan bisey saklayamam ben diyordu bende ondan da sakliyordummcok gıcık bi durum bnce bidaja dusn derim bu konuyu
Moralini bozma canım. Doktor sütüm az diye motilium tablet günde 3 kez iç dedi. Bi haftadır sütüm bayağa arttı. Doktoruna sor bi yan etkisi yok. İlk zamanlardaki gibi göğüslerim süt dolu şimdi. Mide bulantısı ilaçları süt arttırıyormuş. Şimdiye kadar içtiğim humana promaltlar yediğim dere otları hiç böyle yapmadı. Bu cuma kontrole gidicem bakalım ne kadar aldıSütüm çok azaldı kızlardün bi doktora gittik günde 2-3 kez mama ver dedi. Gerek yok falan dedim ama napsam yaa? Regl oldum ondan mıdır gecer düzelir mi kafam çok karışık moralim çok bozuk
Olabilir hatırlamıyorum uzmanlar birbirine karışıyor artıkAyni uzmani bende dinledim nursell in programi dimi
Konuşacak bu kadar şeyi de nerden bulurlar ilginçSabah uyandığında konuşmaya başlıyor akşam yatana kadar konuşuyor yemek yerken hatta wcde bile annecim nolur sus yarım saat sessiz duralım diyorum yok resmen migrenim tuttu
Yaa harikaaakopmayalım tamamı bizde konuşuruz ayy bizim kız aşık olmuş falan diye anlatırım size gizli gizli
Bende iki kutu ictim, cocuk dr vermisti bende de artis olmustu.Moralini bozma canım. Doktor sütüm az diye motilium tablet günde 3 kez iç dedi. Bi haftadır sütüm bayağa arttı. Doktoruna sor bi yan etkisi yok. İlk zamanlardaki gibi göğüslerim süt dolu şimdi. Mide bulantısı ilaçları süt arttırıyormuş. Şimdiye kadar içtiğim humana promaltlar yediğim dere otları hiç böyle yapmadı. Bu cuma kontrole gidicem bakalım ne kadar aldı
Kızlar bugün çok tuhaf bir şey olduÖncesini anlatayım. 10 gün kadar öncesinde doktorumuz artık yoğurt vermeye başla demişti. Ben 10 gündür yoğurt veriyordum. Bugüne kadar bir sorun da olmadı. Çarşamba günü de kontrole gittiğimizde kilo alımı yine çok düşük olmuş, mamaya başlayalım dedi. Bu arada yoğurt yemeye başladığından beri kakası yemyeşil ve koyu kıvamlıydı ve sadece 2 kere yapmıştı 10 gün içinde. Doktora bunu da söyledim, önemli değil demişti. Bugün bebeğim keyifsiz uyandı sabah. Ikınıyordu sürekli ve huzursuzdu. Baktım çok az ve katı bir kaka tam yapamamış da zaten çok az poposunda kalmış öyle Ben bunu görünce yoğurdunun içine birkaç damla zeytinyağı katıp verdim. Çok yemek istemedi hatta baya az yedi. Ağzını sileyim derken ağız çevresinde ve çene boyun kulak arkası kısımlarında kızarıklık sanki sinek ısırıkları gibi nokta ve etrafı kırmızı kırmızı şeyler farkettim. Anneme gösterdim. Mama önlüğü taktın ya o tahriş etmiştir belki dedi. Zaten baktım 10 dk sonra geçti. Bu arada gün içinde bir daha kaka yapmaya çalıştı hep ıkındı ve çok ağladı Yine çok çok az ve çok katı vardı. Poposuna krem sürdük. Karnına masaj yaptık vs fayda etmedi. En son akşam mamasını verirken mamanın içine birkaç damla zeytinyağı damlattım. Güzel içiyordu. Son 20 cc filan kalmıştı ki içtiğinin hepsini birden kustu Sonra bir baktım ağız çevresi, boyun çene kulak arkası aynı şekilde kırmızı kırmızı Çok endişe ettim. Yine 15 dk kadar sonra geçti. Bu zamana kadar yoğurt da mama da verdim hiç sorun olmamıştı. İçine zeytinyağı eklediğimde böyle oldu. Hiç zeytinyağı alerjisi de duymadım. İnternetten de baktım göremedim öyle bir şey. Fikri olan var mı kızlar ya ben çok endişe ettim Ve kuzum hala kakasını yapamadı Yarın pazar. Doktorumuzla pazartesi görüşebilirim. Yarın bu sefer zeytinyağsız yoğurt ve mama deneyeceğim. Ama kaka olayını nasıl çözeriz bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?