Hayırlı olsun Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canımKızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canımKızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
Olur mu2 3 cocuklu anneler.... benim kizim bana cok tatli geliyor. Ikinciyi yapsam bu kadar tatlisi olamazmis gibi geliyor. Her hareketi her hali dunyalar guzeli gibi resmen tapiyorum kizima. Sizler ikinciyi ucuncuyu dogurdugunuzda da ayni seyleri hissettiniz mi ? Bu duygu artIyor mu azaliyor mu yoksa cocugun kendini sevdirmesi ilede mi alakali ?
İnşaallah inşaallah dua edin bana sabır dileyin bol bolBir de doktor baksin bakalim insallah cozulur hemen![]()
sadece 2 kez çıktım birinde sitenin bahçesine indimdigerinde evin yakınındaki markete gittim uzak mesafede büyük yoruldum ben bebek arabasına binecem diyor cesaret edemiyorum ama araba kullanabilsem daha cok çıkardım belki benim küçükte acıkmışsa imkanı yok durmaz ne arabads ne kucakta yıkar ortalığı
Ben çıkıyorum canım, araları 4 yaş. İlk zamanlar büyüğüm biraz sıkıntı çıkarıyordu, onu bırak benimle oyna vs gibi istekleri oluyordu çıkmadan kuralları anlatıp taahhüt alıp ☺ Öyle çıkmaya başladım. Küçük pusette de arabada da duruyor genelde acıkınca üçümüz emzirme odasına geçiyoruz avmdeysek büyüğün eline bişey vermem gerekebiliyor oyalayacak. Parkta falan daha rahat oluyor.
bebek arabası ile zor oluyor. büyük koşunca ona yetişmek zor, arabanın girmeyeceği yerlere girince zor. ben ikisiyle çıkacaksam küçüğü kanguruya takıyorum. büyük koşunca ben de peşinden zıp zıp modunda takılıyorum.
Sağolun kızlar.Cikiyorum ama kısa süreli . Daha bir saati bulmadı.
Aynı böyle düşünüyordum ama 2.doğana kadarmış bu düşünce. Duygu da farklılık olmuyor2 3 cocuklu anneler.... benim kizim bana cok tatli geliyor. Ikinciyi yapsam bu kadar tatlisi olamazmis gibi geliyor. Her hareketi her hali dunyalar guzeli gibi resmen tapiyorum kizima. Sizler ikinciyi ucuncuyu dogurdugunuzda da ayni seyleri hissettiniz mi ? Bu duygu artIyor mu azaliyor mu yoksa cocugun kendini sevdirmesi ilede mi alakali ?
Bugün git doktora neden belkiyorsun belki gerçekten biryeri ağrıyordur canımKızlar resmen tükendim güneş ağlıyor ben ağlıyorum boyle huysuzluk görmedim dayanamıyorum artık dün eşim öğlen geldi işten bana yardım etmek için ama bugun Tekirdağ’a gitti gece de orada kalacak enerjimi bitirmemeliyim yarın öğlene kadarpzt günü aşımız var sonra annemlere gideceğiz çarş günü annemlerin oradan randevu aldım götüreceğim bi baksınlar neresinde derdi var bu çocuğun
![]()
Randevu bulamadım canım, acilde nöbetçi doktor oluyor ama bişey yapmadan gönderiyor o yüzden gitmedim,Bugün git doktora neden belkiyorsun belki gerçekten biryeri ağrıyordur canım
Bizim burda gittigimiz ozel hastanede haftasonu ve haftaici nobetci cocuk doktoru oluyor canm belki vardir sizin bulundugunuz yerde de baska hastaneye sordun muRandevu bulamadım canım, acilde nöbetçi doktor oluyor ama bişey yapmadan gönderiyor o yüzden gitmedim,
Var canım buradakinde de acilde, ama 2 kez gittik şimdiye kadar bişey yapmadan gönderdi o yüzden gitmedim ama dur bakalım akşama gene zaptedemezsem götürürümBizim burda gittigimiz ozel hastanede haftasonu ve haftaici nobetci cocuk doktoru oluyor canm belki vardir sizin bulundugunuz yerde de baska hastaneye sordun mu
Peki beslenmesi nasıl hep mi ağlıyorVar canım buradakinde de acilde, ama 2 kez gittik şimdiye kadar bişey yapmadan gönderdi o yüzden gitmedim ama dur bakalım akşama gene zaptedemezsem götürürüm
Naçizane önerim bir hekimi seçip onunla devam et canım bebeği ve aileyi tanıyıp değerlendirmesi çok farklı oluyor.Randevu bulamadım canım, acilde nöbetçi doktor oluyor ama bişey yapmadan gönderiyor o yüzden gitmedim,
Geçmiş olsun canım biran önce atların inşallahCnim bizim idrar kulturundede üreme çıktığı için yarış verdi doktorumuz.şuan hastanedeyiz inşa çabuk geçer.güya erkek çocuklarında idrar yolu enfeks olmazmış pehh
Çok geçmiş olsun canım, yatış yapmissinz hesabın kapalı görünüyor nasıl oldunuz acabaSlm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Ben şu veriyorum artık canım arada , emzirmeyi de çok şık emiyor benim kızım gece ise üç kere falan kalkiyorKızlar merhabalar uzun zamandır yazamıyodum benim kız biraz yaramaz,doğduğundan beri tek başıma bakıyorum zorladı biraz açıkcası. Önce kusmalar, kusmasın diye saatlerce kucakta tutmalar tam yeni yattığı sıra yeniden beslenme saati gelmesi, sonra gaz sancıları, sonra ilgi açlığı sürekli oyun ve ilgi istemesi, uykuya dalamamalar derken 5 aylık oldu şükür, ama hala yenidoğan sanıyor kendini herhalde gece 3 saate uyanıyor beslenmek içinsizlerkaç saatte besliyorsunuz normalmi bu benim kızın durumu acaba? Birde en merak ettiğim şey biz hala sadrce anne sütü devam ediyoruz ek gıdaya geçmedik ama malum havalar sıcak acaba su ihtiyacını süt karşılıyormudur su vermem gerekiyor mu ki şu an kendi doktorumuza götüremiyorum şehir dışındayım sizler napıyorsunuz bu konuda en azından şimdilik fikir olır gidene kadar
Gunaydin kizlar, ise git gel yaptigima pek bakamiyorum buraya. Ne kdr cok sayfa birikmis:) Bizim ki yeni atagina girdi sanirim 2-3 haftalik uykuya guzel gecisli gunlerin ardindan yine basladik mizmizlanma,uyumamaz surekli aglamalara7.50 de kalkti simdi uyudu arada gecen surede mahvoldun tabi
5.ay kontrolumuz oldu.500 gr almis, 4-5 cm uzamis bizimki. dr umuz ek gidayla ilgili 3 gun kuralinin onemli oldugunu ama şu ayda şu verilmeli, bu ayda bu verilmeli durumunun son arastirmalarla kaldirildigini soyledi. Mesela yumurtanin sarisinin ceyregini 3 gun tattirip takip edecekmisiz. Et de ayni sekilde. Ornegin mercimek corbasi yap dedi 3 gun sora icine kuzu eti kat dedi. Ille sadece sebze yiyecek diye bisi yok dedi. Ama seker,tuz,salca, bal 1 yasina kadar kesinlikle yasak. Ama diyelim ev yapimi recel var cay kasiginin ucuyla tattircakmisim. Yapilan son arastirmalar bu sekilde annelerimizin tarzi yapilan ek gida surecinden gecen cocuklarda alerjik yapi daha az goruldugu ortaya cikti dedi. Simdilik ek gida 2 ara ogun seklindeymis sora cogaltacakmisiz. Bizim doktorun tarzi farkli sizinle de paylasmak istedim:)
Kızlar resmen tükendim güneş ağlıyor ben ağlıyorum boyle huysuzluk görmedim dayanamıyorum artık dün eşim öğlen geldi işten bana yardım etmek için ama bugun Tekirdağ’a gitti gece de orada kalacak enerjimi bitirmemeliyim yarın öğlene kadarpzt günü aşımız var sonra annemlere gideceğiz çarş günü annemlerin oradan randevu aldım götüreceğim bi baksınlar neresinde derdi var bu çocuğun
![]()
Emiyor canım sorun yok onda, hatta ek gıda da veriyorum Elmalı yoğurt vereceğim şimdi yiyor yemesinde sorun yok, evet doktor olarak haklısın sürekli aynı doktor olsa tabi daha iyi olur ama yaşadığım yer hastane açısından kısıtlı imkanlara sahip şimdi doktorumuzdan randevu almaya kalksam özel hastane olmasına rağmen en az 2 hafta sonraya alabilirim, bizim kızın böbreklerinde büyüklük var doğuştan 2 ayda bir kontrole gidiyoruz büyüklüğün artışına bakıyorlar annemlerin orada çocuk cerrahına gidiyoruz o da tanıyor artık bizi aslındaPeki beslenmesi nasıl hep mi ağlıyor
İdrar yolu enf gibi birşey olmasın
Eşimin zamanı yok ki, ben annemlere gideceğim bana da güneşe de değişiklik olur temmuz 20 sinde Eskişehir turumuz var tatilden sayılırsa işte 6 günlüğüne oraya gideceğizMaşallah canım. Zor oluyordur ev iş bebekben bir buçuk aydır çalışıyorum yarım gün o bile yoruyor. Bebeğine kim bakıyor. Bilgiler için teşekkürler.
Canım hay allah neden böyle oldu ki çok stres yaptın allah yardımcın olsun. Eşinle bi koşa tatil yapsanız Güneş de gelse değişiklik iyi olur