- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Kızlar ben regl oldum ama oyle böyle değil bu saatte çarşaf alez ne varsa değiştirecek kadar oldum hiç farketmedim 3 saat kesintisiz uyumuşuz ortalık batmış ama o 3 saat bana yetmiş, regl olacağımdan belki de huysuzluğu bu kadar bu kız matrush demişti ya sanırım oyle oldu, 2 haftadır diyetteyim tatlı vs ağzıma sürmedim kahvaltıya reçel bile getirmiyorum dün zaptedemedim kendimi bir dilim ekmeğe Nutella sürdüm resmen koklaya koklaya yedim kesmedi üzerine Elmalı kurabiye yedim bunlarda belirtileriydi sanırım
Ondan olabilir canım. Ben de regl olmadan birkaç gün öncesinden benimki çok huysuzlandı, reglin ilk 2 günü yine oyleydi. Dun kendine geldi biraz. He bu arada ben de abur cubur, nutella, hamurişi falan bunlari kesmiştin son birkaç haftadır. Ondan mı yoksa reglden mi bilmiyorum ama sütün tadı değişmiş. Burda arkadaşlar süt azalabilir de demişlerdi, azaldı cidden. Eskiden çok şekerliydi, regl olduğum ilk gün baktığımda çok hafif şekerlimsi tat geliyordu. Ben de irmik helvası yaptım yedim, tadı kıvamı yerine geldi sütün. Biraz daha düzgün emmeye başladı, huysuzluğu da azaldı. Benimkinin huysuzluğu süte bağlıymış yani sen de bi bak istersen