2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ondan olabilir canım. Ben de regl olmadan birkaç gün öncesinden benimki çok huysuzlandı, reglin ilk 2 günü yine oyleydi. Dun kendine geldi biraz. He bu arada ben de abur cubur, nutella, hamurişi falan bunlari kesmiştin son birkaç haftadır. Ondan mı yoksa reglden mi bilmiyorum ama sütün tadı değişmiş. Burda arkadaşlar süt azalabilir de demişlerdi, azaldı cidden. Eskiden çok şekerliydi, regl olduğum ilk gün baktığımda çok hafif şekerlimsi tat geliyordu. Ben de irmik helvası yaptım yedim, tadı kıvamı yerine geldi sütün. Biraz daha düzgün emmeye başladı, huysuzluğu da azaldı. Benimkinin huysuzluğu süte bağlıymış yani sen de bi bak istersen

Evet Ya aşırı sinirli ve stresliydim günlerdir, Diyetteyim ama kısmadım çok kendimi gene bi başka insana göre çok çok fazla yiyorumdur ben ekmek ve tatlı şeyleri çıkardım bi de pilav makarna bi tabak değil de artık bir iki kaşık koyuyorum sadece, sütümde azalma vs hissetsem hemen bırakırım zaten suyu çok içiyorum ama tabi tadı değişmiş midir tatlı şeyleri azaltınca sütün onu bilemiyorum

Benim süt miktarım azalmadı çünkü ben yiyorum muhakkak ki doyup kalkıyorum sofradan, tabi o olabilir bak sütün tadı değişmiştir belki tatlı hiç bişey yemiyorum günlerdir

S Sevimlipanduf hadi gozunaydin. Ben de asiri sinirli oluyorum regl oncesi valla herkesi siraya diziyorum ilk regl benimde asiri yogundu yani hem tampon hem ped vardi 1saat de gidiyordu. Sonra duzene girdi

Benim süt miktarım azalmadı çünkü ben yiyorum muhakkak ki doyup kalkıyorum sofradan, tabi o olabilir bak sütün tadı değişmiştir belki tatlı hiç bişey yemiyorum günlerdir

Bunların hiçbiri olmayıp sadece regl gerginliğin bebeğine yansımış da olabilir

Aktardan aldim. Marka gozetmeksizin aldim valla simdi yatak odasinda kizim uyuyor bakamıyorum:)
Kartanesinin dr u demis burda soylemisti. Ondan duyarak aldim bende
Birşey olmaz heralde, zaten tukuruguyle yıkadı yagi bisey kalmadı

Teşekkür ederim canım faydasını gördün mü?

İyi olmuş reglin canım stresin azalır bir kaç gündür stesLiydin belki de sebebi buydu

Evet benim ark hamile

Ben hamile olmAyı ve hamileliğimi özledim canım yaa

Gunaydin anneler bugun 180. Günümüz ee oğlum bi yarim mum üflemeyi haketti bence

Maşallah yarı yaşı hayırlı olsun. Sağlık huzur getirsin canım

Bb de özledim ama bir daha öyle güzel olmayacak bu bebisler sagolsun❤

Günaydın ❤
Hepimizin bebelerine bi haller oldu. Benimki uyuyan ve sakin bi bebekti, bi haftadır falan uykusu gitti huysuz bi bebek oldu. Hepsinin aynı dönemde olması ya dişten, ya sıcaklardan ya da büyüme atağından. Gün geçmiyor ki yeni bir sorunumuz olsun. Ama yine de binlerce kez şükürler olsun

Aralık annelerindeki kız mı senin arkadaşın ? Valla allah yardımcısı olsun hamile olabilir miyim korkusu bile yetti bana
Evet kuzum ya en son konuştuğunda bebeği 5 aylık falan di galiba 2 aylık hamile idi. Çok fena bunalımda bir de eşi annem gelip kalacak demiş yanında iyice fena oldu

canım her çocuk bir degilki bilşyosun benim 2 numaramda uykusuz mız mız ama 1. böyle degildi millet artık söylüyordu hep uyuyor bu sorun mu var gibisinden saati belliydi

Evet kuzum ya en son konuştuğunda bebeği 5 aylık falan di galiba 2 aylık hamile idi. Çok fena bunalımda bir de eşi annem gelip kalacak demiş yanında iyice fena oldu
Ya ama daha iyi olmaz mı biri kalsa gerçekten yanında tabi daha erken olabilir gebelik 6. Ayından sonra karnı büyümeye başladıkça kendi ister belki yanında biri kalsın çocuğu kaldıramaz koşturamaz peşinde çok yorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…