Gözün aydın canım cok güzel bir haber bu darısı bizlerin başına inşallahKızlar iyi akşamlar benim bugün doktor randevum vardı ve keseyi gördük çok şükür Kese gebelik haftamla uyumlu çıktı. 1 hafta 10 gün icinde kalp atışı için gideceğim. Darısı başınıza inşallah.Saglikla gelsin minik yavrular
Çıkmayabilir. Yumurtlamam hep 14. gün olur ve ben iki gebeliğimi de adetim iki gün geçince öğrenebildim. Öncesi hep negatif.Kızlar yarın adet tarihim bu sabah test yaptım eczaneden alıp silik çizgi bile çıkmadı sanirim hamile değilim hiçte adet olacak gibi degilim. Bata bir gün idrarda çıkardı dimi?
Çok teşekkür ederim amin inşallahG
Gözün aydın canım cok güzel bir haber bu darısı bizlerin başına inşallah
Dr a sorunca bizede yaz canm sana zahmetÇok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz güzel haberler alalımGüneş kremi benim de aklımda doktora soracağım ben de az kimyasal içeren güvenilir bir marka.Ama Lr da Alman malı sonuçta guven veriyor yine de emin olamıyor insan
Gerçekten mi canm çok sevindim çünkü çok memnunum bırakmak istemiyormİt nin aloe vera serisi kimyasal içermez hem uygun hemde güzeldir için rahat kullanabilirsin canım
Canım bende biobelinda nin güneş kremi kullanıyorum iyi diye aldım sizce de iyi mi değiştirsem miKızlar bise danışmak istiyorum, güneş kremi lr nın aloe vera özlü olanı kullanıyordum. Sizce bi zararı olur mu? Ya a başka bi marka mi alayım?
Bakalım adetim gecikirse bir daha yaparım. Tuaf olan kendimi çok halsiz hissediyorum hasta gibi yatıyorum ve tansiyon düşüklüğü yasiyorum. Ben oğlumda adete 3 gün varken öğrenmiştim silik çıkmıştı. Hayırlısı artık ocak annesi olamasakta şubat oluruz insallahÇıkmayabilir. Yumurtlamam hep 14. gün olur ve ben iki gebeliğimi de adetim iki gün geçince öğrenebildim. Öncesi hep negatif.
Hakkımızda hayırlısı olsun :)Bakalım adetim gecikirse bir daha yaparım. Tuaf olan kendimi çok halsiz hissediyorum hasta gibi yatıyorum ve tansiyon düşüklüğü yasiyorum. Ben oğlumda adete 3 gün varken öğrenmiştim silik çıkmıştı. Hayırlısı artık ocak annesi olamasakta şubat oluruz insallah
aynen canım stres yapma bak ne güzel bi evladın varmış zaten Rabbim bağışlasın yinede bekle belki geç döllenmedir :)Bakalım adetim gecikirse bir daha yaparım. Tuaf olan kendimi çok halsiz hissediyorum hasta gibi yatıyorum ve tansiyon düşüklüğü yasiyorum. Ben oğlumda adete 3 gün varken öğrenmiştim silik çıkmıştı. Hayırlısı artık ocak annesi olamasakta şubat oluruz insallah
Cok güzel haber kat be kat artsın anneliğini üzmesinGünaydın kızlar bugün testimi tekrarladım 3 Gun önce batırmıştım en son 112 idi bugun 510 çıkmış çok şükür
Insallah canim sagolasin Insallah darısı keseye kalp atışlarına olsun hepimizinCok güzel haber kat be kat artsın anneliğini üzmesin
Dr a sorsak onlar anlaşmalı olduğu markaları oneriyoCanım bende biobelinda nin güneş kremi kullanıyorum iyi diye aldım sizce de iyi mi değiştirsem mi
çok iyi mâşâAllah canımGünaydın kızlar bugün testimi tekrarladım 3 Gun önce batırmıştım en son 112 idi bugun 510 çıkmış çok şükür
Amin canim Insallahçok iyi mâşâAllah canımsağlıkla kalp atışını da görelim hepimizin İnşâAllah
Bence iyi canım mâşâAllahKızlar merhaba aylardır üye olmadan siteye bakıp dururdum ve çok şükür ki hamileyim ben de artık :) Son regli tarihim 31-03 dü reglim 4 gün geçtiğinde beta hcg 881 di iki gün sonra tekrarladım 2178 çıktı yarın doktora gideceğim sizce değerlerim nasıl?
Çok teşekkür ederim seninle aramızda 1 gün var sanırım :) ben de bel ağrısı oluyor ve kasık ağrısı sende durumlar nasıl doktora gittin mi?Bence iyi canım mâşâAllah