2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
G
Gözün aydın canım cok güzel bir haber bu darısı bizlerin başına inşallah

Kızlar yarın adet tarihim bu sabah test yaptım eczaneden alıp silik çizgi bile çıkmadı sanirim hamile değilim hiçte adet olacak gibi degilim. Bata bir gün idrarda çıkardı dimi?
Çıkmayabilir. Yumurtlamam hep 14. gün olur ve ben iki gebeliğimi de adetim iki gün geçince öğrenebildim. Öncesi hep negatif.

Dr a sorunca bizede yaz canm sana zahmet

Merhaba kızlar, beklenen adet tarihine yakın kan testi sonucum 2.0 . Hep 0,... çıkardı oysa. Bu şekilde değeri yükselen oldu mu aranızda

Çıkmayabilir. Yumurtlamam hep 14. gün olur ve ben iki gebeliğimi de adetim iki gün geçince öğrenebildim. Öncesi hep negatif.
Bakalım adetim gecikirse bir daha yaparım. Tuaf olan kendimi çok halsiz hissediyorum hasta gibi yatıyorum ve tansiyon düşüklüğü yasiyorum. Ben oğlumda adete 3 gün varken öğrenmiştim silik çıkmıştı. Hayırlısı artık ocak annesi olamasakta şubat oluruz insallah

Hakkımızda hayırlısı olsun :)

aynen canım stres yapma bak ne güzel bi evladın varmış zaten Rabbim bağışlasın yinede bekle belki geç döllenmedir :)

Kızlar merhaba aylardır üye olmadan siteye bakıp dururdum ve çok şükür ki hamileyim ben de artık :) Son regli tarihim 31-03 dü reglim 4 gün geçtiğinde beta hcg 881 di iki gün sonra tekrarladım 2178 çıktı yarın doktora gideceğim sizce değerlerim nasıl?

Bence iyi canım mâşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…