- 1 Nisan 2025
- 113
- 79
- 13
- 24
- Konu Sahibi annabelica
- #2.501
Ben tiroid ilacı kullanıyorum bide folik asitBende de diş eti ve burun kanaması oluyor kan sulandirici kullanıyorum o biraz yaparmış sen de mi kullanıyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tiroid ilacı kullanıyorum bide folik asitBende de diş eti ve burun kanaması oluyor kan sulandirici kullanıyorum o biraz yaparmış sen de mi kullanıyorsun ?
Ben kesiblikle alttan mauyene ye önyargılı gittim ve dr um beni cok guzel sakınlestırdı. Bj muayenr olması gerellıymıs zaten rahim agızında bişey var mı diye yara vs kadar bakıyorlar bu durumda o yuzden hic endise etme bence olması gereken bişeyKızlar bu hafta sonu hastane randevum var ilk kez muayeneye gitmiş olucam, 1. sorum yapılacak testleri sağlık ocağında yaptırsam acaba doktor kabul eder mi yada sağlık ocağı hepsini yapıyor mu? 2. sorum da olur da kalp atışı falan duyulmazsa henüz erken vs diye alttan muayene yaptırmalı mıyım yaptırmasam bir hafta sonra gitsem de olur mu sanırım alttan muayeneden korkuyorum![]()
Aramıza hoşgeldin cnmKızlar 6+1 bulantılarım bugün itibariyle başladı![]()
Gec döllenme olabilir ama normal zamaninda döllenmeyse hem bebeğin hem kalp atışının vajinal ultrasonda görünmesi lazım artıkMerhaba! Arkadaşlar 6 + 3 haftalık hamıleyım ama bugün vajınal bebek görünmedı erkenmı vajınal görünmesi gerekırmıydı bılgısı olan varmı
12. Haftaya kadar sürebilir ama kızımda sanki 10-11. hafta gibi pek kalmamıştı benim diye hatırlıyorumçok iyi anlıyorum seniiçimi hiçbişey almıyor beklicez artık nezaman biter bu bulantılar canım
![]()
Amin teşekkür ederim. Devlet hastanesi var da çalışıyorum izin olayı sıkıntı bizde yaa nasıl yapcam diye düşünüyorum.Yakında devlet hastanesi varsa hepsini tek seferde ver bence uğraşma ayrı ayrı.
Yani karından kese gözükür ama kalp atışı biraz zor gibi benim 5+3 vajinal kalp atışı görülebildi, karından görülemedi. Şimdiden hayırlı sonuçlarla gel inşallah![]()
Ssanırım gidip bilgi verilmesi gerekiyormuş tabi ne zaman gidebilirseniz heralde yaKızlar ben hala saglık ocagına gitmedim gitmemiz gerekli mi? 8. Haftadayım dr a gidiyorum kadın doguma
Çok üzüldüm canım kaybın için. Allah bu bebişine uzun ömürler versin. Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar, adet gecikmesiyle test yaptım üzerinden 3 gün geçmişti ve anne oluyorum, bu ikinci bebeğim, ilkini doğum yaptıktan 1 ay sonra kaybettim maalesef ki, üzerinden 14 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim, henüz doktora gitmedim, kalp atışını da duymak için geç gitmeyi düşünüyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah
![]()
hmm şimdi sanki bende biraz rahatladım teşekkür ederimBen kesiblikle alttan mauyene ye önyargılı gittim ve dr um beni cok guzel sakınlestırdı. Bj muayenr olması gerellıymıs zaten rahim agızında bişey var mı diye yara vs kadar bakıyorlar bu durumda o yuzden hic endise etme bence olması gereken bişey
Yeni gebeliğin hayırlı olsun canım. Kaybın için de çok üzgünüm inşallah bu bebiş size çok mutluluk getirsin.Bu arada bugün 4+5' im, bir önceki hamileliğim de kolestaz yaşadım ve korkuyorum, iyi düşünüyorum ve iyi olacak inşallah![]()
Gec döllenme Evt cunku yumurtlamamı takıp edıyordum ben Mart 10 dan sonra oldu ama vajınal görünmemesi korkuttuGec döllenme olabilir ama normal zamaninda döllenmeyse hem bebeğin hem kalp atışının vajinal ultrasonda görünmesi lazım artık
Çok üzüldüm canım kaybın için. Allah bu bebişine uzun ömürler versin. Aramıza hoşgeldinlistemize eklememi istersen bilgilerini yazabilirsin
![]()
Kalp atışı duyduktan sonra kayıt yapıyorlar gitmeseniz bile arayıp bir söyleyin olmazsaKızlar ben hala saglık ocagına gitmedim gitmemiz gerekli mi? 8. Haftadayım dr a gidiyorum kadın doguma
Yeni gebeliğin hayırlı olsun canım. Kaybın için de çok üzgünüm inşallah bu bebiş size çok mutluluk getirsin.
Ben de ilk gebeliğimde kolestaz geçirdim. İnşallah bu hamileliğimizde olmaz. Kolestazdan dolayı 36+4te sezaryen olmuştum. Bakalım bu gebelikte bizi neler bekliyor
Tamamdır canım güzel haberini bekliyoruz o zaman en kısa zamandaTeşekkür ederim, çokça hoş buldumAmin inşallah, kalp atışını duyduktan sonra yazalım lütfen, daha yeni, haber vereceğim gidince
![]()
Aramıza hoşgeldin cnm![]()
Ya benimde acikinca ve sıvı fazla tükenince bi karisiyor midem ama öğürme veya kusma gibi birsey hic yasamadim. Sevineyim mi bilmiyorum.Mide bulantım aciktigimda oluyor zaten sürekli açım bide sürekli et aseriyorum dogurana kadar fil gibi Olcam kusma yok çok şükür aman olmasın bebeğim ne güzel iste
Teşekkür ederim canım. Ben perinatologu düşünmedim ama doktorumuz bu durumu bilirse kan tahlili vererek önlem alabiliriz diye düşünüyorum.Teşekkür ederim, senin de gebeliğin hayırlı olsun, amin inşallah, bu beni endişelendiriyor ama inşallah geçirmeyiztekrarlar diyorlar tabi ama iyi düşünmek istiyorum
Tek kafama takılan şu, perinatologa mı gitmek yoksa aklımda olan doktorum var lâkin perinatolog değil onunla mı devam etmek, sen ne düşünüyorsun canım
kız bebek ve erkek bebek belirtileri benziyormu sence?12. Haftaya kadar sürebilir ama kızımda sanki 10-11. hafta gibi pek kalmamıştı benim diye hatırlıyorum