En son 9+ 5 de gittim kontrole. Cinsiyeti de merak etmiyorumcanım neden heyecan yok cinsiyeti öğrendin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 9+ 5 de gittim kontrole. Cinsiyeti de merak etmiyorumcanım neden heyecan yok cinsiyeti öğrendin mi![]()
Seninde ilk gebeligin degilmiBen hissedemiyorum canım 20. haftayı bekliyorum açıkçası hissetmek içinhissetmek için de sabırsızım
9 haftalık bi kaybım var canım öncesindeSeninde ilk gebeligin degilmi![]()
Bende pilates yapmayı dusunuyorum175 boy; 62.7 kiloydum, su an 65.5-65.9 arasinda gidip geliyorum.
ben kendim icin de soyle dusunuyorum; biraz fazla kilo alabilirim ama yedigim yiyecekler saglikliysa icim daha rahat oluyor, ki hamileligimden beri surekli ev yemegi; sebze/ot agirlikli yiyorum. yogurdumu bile kendim yapiyorum vs. yuruyus yapmaya ozen gosteriyorum. mide bulantilarim bu hafta ilk defa hafiflemeye basladi, en sonunda! belki ufak ufak pilates yapmaya baslarim. dogumdan sonra ihtiyacim olacak diye dusunuyorum zira. bizi zorlayacak/sagligimizi bozacak kadar kilo olmadigi surece bir sey olmaz bence ufak fazlaliklardan![]()
Sabırlısın baya canımEn son 9+ 5 de gittim kontrole. Cinsiyeti de merak etmiyorumbugün 15. Haftaya başlıyoruz. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Çok zor geçti bu haftaya kadar kusmalar aşırı yordu sadece hasta hissediyorum. Bilmiyorm neden hevesim yok.
ilk gebelik oysa
![]()
Anladim kuzum İnşallah saglicakla alirsin kucagina miniğini9 haftalık bi kaybım var canım öncesinde
Benim oturduğum binada 30 senelik evet o depremde bende çok korktm evdeydik eşimleCanım normalde uyuyorum sadece yan yattığımda felan bebeği hissediyorum baya rahatsız olmakda değilde uyuyamıyor bazen insan
Şuan hepsi bir yana ben deprem korkusundan uyuyamıyorum
Evim 99 yılında yapılmış. Bağcılarda oturuyorum burda evler hep birleşik birbirine sokak boyu
Çok korkuyorum, çok sallandık geçenki depremde
4baby baktim gecen gun gayet uygun fiyati 3.500tl arkadaşimda kullaniyormuş memnun o markadan tek eksisi iki yönlü değil ben iki yönlü olmasinida istiyordum ama o genelde cok agir modellerde varmis bende hafif bi araba olsun istiyorum toplu taşima kullandigim icin kolaylik olur.Canım gerçekten öyle ya. Benim kızımdan bebek arabası kalmadı maalesef vermiştik ihtiyacı olan birine evimde yer yoktu koymak için
Mecbur almak zorundayım malum büyük şehirlerde yaşayan kişiler için ulaşım zor, bebek arabası şart
Ben tam 20. Haftada giricem doktorum öyle söylediŞuan ben tam olarak 19. Haftamdayım
Nisanın 8 ine randevu aldım detaylı ultrason için perinatolojiden
Erken değil dimi ?
Bizim burda (ankara) belediyelerin kültür merkezlerinde hamile pilatesi vs yapılıyo ben de ona yazılmayı düşünüyorumBende pilates yapmayı dusunuyorum
Ama doktoruma yinede sorcamBu arada youtube da onerebileceğiniz pilates videosu varmi
Birkaç gün öncesine kadar çok şiddetliydi kan kusuyorum en son.Sabırlısın baya canımben çok heyecanlı ve stresliyim hayırlısı bakalım cinsiyet ne öğrenirsin artık kusmalar in hiç azalmadı mi
İnş geçer kusmalarin bu haftalardan sonra ilaç işe yaramıyor mu ya kusma çok zorBirkaç gün öncesine kadar çok şiddetliydi kan kusuyorum en son.prilam kullanıyorm sabah akşam.
Siz öğrendiniz mi cinsiyeti![]()
Sabah sağlık ocağında aç karnına tartıldım 58kilo olmuşum 2 kilo almışım ama karnım tokken öğle saatlerinde 59-60 çıkıyor hemşirede aç karna tartıldığında çıkan sonucu baz alacaksın dediKizlar kaç kilo aldiniz Ben bir anda almaya başladim kilo umarim boyle hizli almaya devam etmem![]()
İnşallah kuşum hepimiz allahın izniyleAnladim kuzum İnşallah saglicakla alirsin kucagina miniğini![]()
Ben iyiyim canım sen nasılsın her şey yolundadır umarımMerhaba kızlar nasılsıniz.
İyi olmanıza sevindim. Hareketlerini hissetmeye başladınmi. Bizde iyiz şükür yolunda her şey.Ben iyiyim canım sen nasılsın her şey yolundadır umarım![]()