Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ben de bi update vereyim: Şimdi bir kaç gündür yürüyüş yapmaya çalışıyorum, ama o iki ay yatmanın etkisi hemen gitmeyecek belli. İnanır mısınız 10 dk yürüyorum pilim bitiyor. 3000 adım zar zor yürüdüm, 10.000in altına düşmezdim ben. Normal yürürken nabzım ne kadar yükseliyorsa akıllı saat antreman olarak algılıyor 🤣 sonra eve geliyorum ve tüm gün yatıyorum kendime gelemiyorum o kısa yürüyüşten. Dün akıllandım akşama doğru çıktım, en azından bir süre sonra uyumaya gidebildim jajajajaj. Benim acilen karbonhidrat bataklığından kurtulmam lazım. Yoksa durumlar böyleyken olacaklar belli 🥹🥹🥹🥹🥹 annemlerin yanına gideceğim oradan döneyim karabuğday’a, glutensize, şekersize döneceğim 🥲🥲🥲 haftada bir gün ödül maması günü yaparım artık

Simoşşşş mesajın beni çok keyiflendirdi resmen günümü aydınlattı 😍😍 evladın her türlüsü candır bence yaa
Vallahi o kadar iyi geldi ki ozellikle erkek bebege denk gelmek 🩵🥹 esime dun aksam diyorum ki sanirim sütüm geldi ahahahah🤣🤣 analik yukleniyormus gercekten de vucuda ya kalbim simsicak oldu eridim bittim giderken en son pijama giydi arabada uyuycakmis uyku oyuncagina sarilmis bana baybay demeye geldi🥰 opebilir miyim diyip bir yanak aldim dayanamadim tum gun artik o sekerlige 💙
Yanaklarin cok tatli diyorum eee krem surdu annem diyor ahahahaha

Vallahi o kadar iyi geldi ki ozellikle erkek bebege denk gelmek 🩵🥹 esime dun aksam diyorum ki sanirim sütüm geldi ahahahah🤣🤣 analik yukleniyormus gercekten de vucuda ya kalbim simsicak oldu eridim bittim giderken en son pijama giydi arabada uyuycakmis uyku oyuncagina sarilmis bana baybay demeye geldi🥰 opebilir miyim diyip bir yanak aldim dayanamadim tum gun artik o sekerlige 💙
Yanaklarin cok tatli diyorum eee krem surdu annem diyor ahahahaha
yaa bu çocuklar çok alemler gerçekten de nerden buluyorlar bu lafları böyle 🤣🤣 kesinlikle yüklendi yaa ben de hissediyorum göbüş büyüdükçe elimi göbekten çekemiyorum resmen 😍

Ama mesela dunyalari oturdum yedim aksam onlarla millet dicek ki uyduruyo ahdjfjjfjf
Of napiyim bazi seylere cok tutuldum bu surecte 🤣 mesela somon bezelye yumurta ezeli dusmanlarim sndjfjfjf
Ay yumurta da aşırı önemli ama yaaa bende hiç yiyemiyorum ne zaman normale döncez acaba 😂
bu arada senin karnın tam belirginleşmiştir artık demi

Ay yumurta da aşırı önemli ama yaaa bende hiç yiyemiyorum ne zaman normale döncez acaba 😂
bu arada senin karnın tam belirginleşmiştir artık demi
kızlar simlumina simlumina yumurta önemli hiç yiyemiyorsan pankek yap krep yap o şekilde tüket ama hergün mutlaka birşekilde tüket canım. Patatesli omlet yap biberli yap değiştir şeklini

yaa bu çocuklar çok alemler gerçekten de nerden buluyorlar bu lafları böyle 🤣🤣 kesinlikle yüklendi yaa ben de hissediyorum göbüş büyüdükçe elimi göbekten çekemiyorum resmen 😍
Yani akillarina sasip kaliyorum gercekten. Buldozer o vinc degil filan diyor araba resimlerine bakiyoduk aktivite kitabindan🤣🤣
Ayyy ben de sizofren gibi elim gobegimde bebekle konusuyorum, ama hissediyorlarmis napiyim ne kadar pozitif basarsak kar mantigiyla hep seviyorum 😅💘

canımm ben de epeydir detaylı duramadım buralarda iyi olmana sevindim kuzum. Benim de Cuma günü kontrolüm var inşallah güzel güzel bebişlerimizi görüp sevinçlerimizi paylaşırız 😍

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, ahh ben de gidip görsem özledim vallahi az kaldı

Tünaydın canım, al benden de o kadar hala salak gibiyim ruhum sallanıyor resmen

Simoşşşş mesajın beni çok keyiflendirdi resmen günümü aydınlattı 😍😍 evladın her türlüsü candır bence yaa

canım tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişin 🧿
gözün aydın 😍🙏

hahaha takılmasınlar yahu bu kadar yaşa başa bende 39um ama nedense öyle hissetmiyorum 🤣🤣🤣

biz senin kafayı zaten düzeltmemişmiydik kızzz iki gün girmedim buralara sana ne olduuu 🤣🤣
Bacım düzeltmiştik hersey cok iyiydi ta ki baş ağrısı başlayana kadar 😂 tansiyonum hafiften bi yükselme ivmesi kazanınca biraz kadınlar kulübünde tansiyonla alakalı şeyler okudum aman yarabbi okumaz olaydım.. ileri haftada bebeğini kaybedenler, düşük doğum kiloları, gebelik zehirlenmeleri neler neler. Çok taktım kafaya aklımdan çıkaramıyorum psikoloğa gitcem en son😂😂 sende ilgilenmezsen böyle olur işte kaybolma şurdan😂😂😂😂

kızlar simlumina simlumina yumurta önemli hiç yiyemiyorsan pankek yap krep yap o şekilde tüket ama hergün mutlaka birşekilde tüket canım. Patatesli omlet yap biberli yap değiştir şeklini
Oyle yapmaya calisiyorum tatlisim ya, kayinvalidem de köyden siparis etmis hususi benim icin artik dun de yedim bugun de bol baharatlayip haslanmis halde yedim🥲ama yutarken gormen lazim icimden dua filan okuyorum cikarmiyim allahim diye

Bugün aksam yemeğinde patatesli omlet yapayım bari iyi fikir, yumurta girsin vücuda
bak ben onu patatesler kavrulurken üstüne soğan ekliyorum soğanlarda karamelize oluyor sonra yumurtayı ekliyorum çok iyi oluyor dene mutlaka 😋 refikanın tarifi bakarsın videosuna olmazsa 🤣🤣 tam bir akşam yemeği

Bacım düzeltmiştik hersey cok iyiydi ta ki baş ağrısı başlayana kadar 😂 tansiyonum hafiften bi yükselme ivmesi kazanınca biraz kadınlar kulübünde tansiyonla alakalı şeyler okudum aman yarabbi okumaz olaydım.. ileri haftada bebeğini kaybedenler, düşük doğum kiloları, gebelik zehirlenmeleri neler neler. Çok taktım kafaya aklımdan çıkaramıyorum psikoloğa gitcem en son😂😂 sende ilgilenmezsen böyle olur işte kaybolma şurdan😂😂😂😂
tamam daaa senin tansiyonun henüz sınıra bile çıkmamışken bu panik neden? Tansiyonun da psikoloji ve stresle doğru orantılı olarak etkilendiğini zaten biliyorsundur. Sal gitsin ya bazen benim de başım ağrıyor uyuyorum geçiyor. Hormonlarımız içerde organlara takla attırıyor kızım normal bunlar takılma böyle herşeye seni boş bırakmaya gelmiyor sakin beybi sakin 🤣🤣

Ben de bi update vereyim: Şimdi bir kaç gündür yürüyüş yapmaya çalışıyorum, ama o iki ay yatmanın etkisi hemen gitmeyecek belli. İnanır mısınız 10 dk yürüyorum pilim bitiyor. 3000 adım zar zor yürüdüm, 10.000in altına düşmezdim ben. Normal yürürken nabzım ne kadar yükseliyorsa akıllı saat antreman olarak algılıyor 🤣 sonra eve geliyorum ve tüm gün yatıyorum kendime gelemiyorum o kısa yürüyüşten. Dün akıllandım akşama doğru çıktım, en azından bir süre sonra uyumaya gidebildim jajajajaj. Benim acilen karbonhidrat bataklığından kurtulmam lazım. Yoksa durumlar böyleyken olacaklar belli 🥹🥹🥹🥹🥹 annemlerin yanına gideceğim oradan döneyim karabuğday’a, glutensize, şekersize döneceğim 🥲🥲🥲 haftada bir gün ödül maması günü yaparım artık
Başta ben de öyleydim canım yürüdükçe yürüdükçe açıldım. Eşim sağolsun zorla da olsa götürdü. Aygın baygın çıktığım evden enerjik bir şekilde geri döndüm. Yürüyüşü bırakma devamm:)

tamam daaa senin tansiyonun henüz sınıra bile çıkmamışken bu panik neden? Tansiyonun da psikoloji ve stresle doğru orantılı olarak etkilendiğini zaten biliyorsundur. Sal gitsin ya bazen benim de başım ağrıyor uyuyorum geçiyor. Hormonlarımız içerde organlara takla attırıyor kızım normal bunlar takılma böyle herşeye seni boş bırakmaya gelmiyor sakin beybi sakin 🤣🤣
Oh be işte duymaya ihtiyaç duyduğum cümleler bunlar bacım allah bin kere razı olsun 😂😂 eşim de diyor elinin altında ilacın var yükselirse içer geçersin ne bu tantana😂
bak ben onu patatesler kavrulurken üstüne soğan ekliyorum soğanlarda karamelize oluyor sonra yumurtayı ekliyorum çok iyi oluyor dene mutlaka 😋 refikanın tarifi bakarsın videosuna olmazsa 🤣🤣 tam bir akşam yemeği
soğanlı hiç denememiştim bu akşam öyle yapayım valla kesin güzel olur yanına da açık bi çay oh oldu bitti

Oh be işte duymaya ihtiyaç duyduğum cümleler bunlar bacım allah bin kere razı olsun 😂😂 eşim de diyor elinin altında ilacın var yükselirse içer geçersin ne bu tantana😂

soğanlı hiç denememiştim bu akşam öyle yapayım valla kesin güzel olur yanına da açık bi çay oh oldu bitti
aynen öyle canım artık panik dönemlerimiz bitti öyle düşün 😍😍 bir çay peynir zeytin misss afiyet olsun şimdiden kuzum patates yemeyeli çok oldu özledim ama nişastalı diye yemiyorum benim yerime de ye 😍😍

Yaa ben hiç yürüyemiyorum. Dün delikanlılık yaptım tek başıma yürüyüş yapıcam dedim. Yolda Allahım bir yerde otursam da beni gelip alsa mi acaba dedim kendi kendime. Gitmiyor bacaklarım. Sürünerek döndüm eve. Sanki kilometrelerce yürüdüm. Yürümeyen bir insanda değilim. Çok severim yürüyüş yapmayı. Kondisyonum da fena değildir. Dedim bu vücut benim değil, bu bacaklar benim olamaz. Biri değiştirmiş olmalı 🙃

aynen öyle canım artık panik dönemlerimiz bitti öyle düşün 😍😍 bir çay peynir zeytin misss afiyet olsun şimdiden kuzum patates yemeyeli çok oldu özledim ama nişastalı diye yemiyorum benim yerime de ye 😍😍
Senin bu sıkı diyet listesi doğum yapana kadar devam mı canikom? Fit anne olcan böyle giderse😂

Kızlar geçen gün idrar tahlili sonuçlarımı atmıştım buraya. Bazı arkadaşlarla konuştuk hatta. Kimisinin tahlili daha kötüydü falan. Bugün doktor yine tek kullanımlık ilaç verdi. Bol bol su iç dedi. Ama enfeksiyon düşüğe de sebep olabilir dedi. Yani size böyle diyen oldu mu hiç yoksa bu doktorlar hep en kötüyü mü söylüyorlar? 9+6’dayım. Rahat nefes alamadım bir türlü.

Eklentiler

• IMG_0125.webp
    IMG_0125.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0124.webp
    IMG_0124.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 24

Kuzucum okuma artık ya. En başından beri okuduk da ne oldu. Stresten başka birşey yaşamadık. Bak artık bebiş büyüdü herşey yolunda , tansiyonun da kontrol altında.
Varya ben lekelenme yaşadıktan sonra artık herşeye önceki kadar stres yapmayı bıraktım.
O lekelenme ayrı bir boyuttu. Dün gece bile rüyama girdi.
Sakin ol…🫶😘

Back
X