Değeriniz gayet güzel yarın umuyorum ki Insallah keseyi görürsünüz saglikli bir gebelik gecirmenizi diliyorumKızlar merhaba aylardır üye olmadan siteye bakıp dururdum ve çok şükür ki hamileyim ben de artık :) Son regli tarihim 31-03 dü reglim 4 gün geçtiğinde beta hcg 881 di iki gün sonra tekrarladım 2178 çıktı yarın doktora gideceğim sizce değerlerim nasıl?
Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şimdi çok daha fazla tedirginim :/ inşallah dediğiniz gibi yatın keseyi görürüzDeğeriniz gayet güzel yarın umuyorum ki Insallah keseyi görürsünüz saglikli bir gebelik gecirmenizi diliyorum
Benim de sat 1 nisan 4 gün gecikme ile 879 çıktı çok yakın değerlerimiz :)Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şimdi çok daha fazla tedirginim :/ inşallah dediğiniz gibi yatın keseyi görürüz
Hepimize sağlıklı gebelikler inşallah bel ya da kasık ağrılarınız oluyor mu sizinde?Benim de sat 1 nisan 4 gün gecikme ile 879 çıktı çok yakın değerlerimiz :)
Hepimiz de var tedirginlik. İyi düşünelim adım adım ilerleyelim
İlk gebeliğimde de dr kese için çağırmadı bunda da haftaya ilk kalp atışını duyacağız inşallah
Sağlıklı gebelikler dilerim
Amin inşallahHepimize sağlıklı gebelikler inşallah bel ya da kasık ağrılarınız oluyor mu sizinde?
Allah hepimizin yardımcısı olsun meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah
İlk gebeliğim de hiç belirtim yoktu. Şimdi kasık ve karın ağrısı var. Hatta baş ağrım da çok.
Evet bi gün var benim sat 5 nisan :) benimde belim ağrıyo ara ara karnım ağrıyo bazen hafiften yarın sabah gidicem kese için siz gittiniz mi?Çok teşekkür ederim seninle aramızda 1 gün var sanırım :) ben de bel ağrısı oluyor ve kasık ağrısı sende durumlar nasıl doktora gittin mi?
Gayet iyi canm hadi gözünüz aydin:)Kızlar merhaba aylardır üye olmadan siteye bakıp dururdum ve çok şükür ki hamileyim ben de artık :) Son regli tarihim 31-03 dü reglim 4 gün geçtiğinde beta hcg 881 di iki gün sonra tekrarladım 2178 çıktı yarın doktora gideceğim sizce değerlerim nasıl?
Ben de yarın sabah gidicem kusmet olursaEvet bi gün var benim sat 5 nisan :) benimde belim ağrıyo ara ara karnım ağrıyo bazen hafiften yarın sabah gidicem kese için siz gittiniz mi?
Çok teşekkür ederimmmGayet iyi canm hadi gözünüz aydin:)
İnşâAllah güzel haberlerle döneriz canımBen de yarın sabah gidicem kusmet olursa
Merhaba incede olsa silikte olsa ikinci çizgi var ise gebelik var demek diye biliyorum ben umarım vardır :) Yarın sabah ilk idrarınla birdaha tekrarla istersen hayırlı haberlerini bekliyorımarkadaslar merhaba hamileligini ogrenenler icin hayirli olsun umarim ben ve benim gibi isteyenlerinde bi ay kucaklari bos kalmaz. simdi benim bat 10 mayis iki kez kimyasal gebelik gecirdim gectigimiz yaz. hala denemelerdeyim. ama bu ay 10 gun kaladan itibaren icimden bi his test yap deyip duruyordu ki yaptim:) ilk yaptigimda hic cizgi yok. ertesi gun birdaha yaptim yani iki gun once sadece ben bakinca goruyorum o derece. sonra test kurudu haliyle ve ince cigi tamda benim goruyorum dedigim yerde bana bakiyo simdi ben inanayim mi inanmayayim mi bilemedim bi akil verin nolur
İnşallah canım doktordan döner dönmez yazacağım gelişmeleriİnşâAllah güzel haberlerle döneriz canım
Canm benim ara ara var ve yorulunca baş donmeside oluyoSelam kızlar bulantılarıniz başladımı bide ben şimdi 4+0 dayim 18 mayısa randevu aldım 5+5 olucaz Allah nasip ederse bebeğide görürmüyüzki
Canım biz senle ayniyiz benimde bugün 4. Hafta oldu 13 Ocakta görünüyor doğum , bizim supheli iliskide 18 NisandiSelam kızlar bulantılarıniz başladımı bide ben şimdi 4+0 dayim 18 mayısa randevu aldım 5+5 olucaz Allah nasip ederse bebeğide görürmüyüzki
Ben yarın tam 5 haftalık oluyorum arada bi baş dönmesinde n başka bi durum yok inşallah böylede devam eder ama mide bulantısı için erken demişti doktorum 6.7. Haftadan sonra kendini hisetirirSelam kızlar bulantılarıniz başladımı bide ben şimdi 4+0 dayim 18 mayısa randevu aldım 5+5 olucaz Allah nasip ederse bebeğide görürmüyüzki
İnşallah vardır canım bende aynı şeyi yaşadım ertesi gün doğru düzgün yapınca net çıktı önceki gün hayal falan görüyorum uyduruyorum sanmıştım umarım seninde öyle olur çıkar netce :))arkadaslar merhaba hamileligini ogrenenler icin hayirli olsun umarim ben ve benim gibi isteyenlerinde bi ay kucaklari bos kalmaz. simdi benim bat 10 mayis iki kez kimyasal gebelik gecirdim gectigimiz yaz. hala denemelerdeyim. ama bu ay 10 gun kaladan itibaren icimden bi his test yap deyip duruyordu ki yaptim:) ilk yaptigimda hic cizgi yok. ertesi gun birdaha yaptim yani iki gun once sadece ben bakinca goruyorum o derece. sonra test kurudu haliyle ve ince cigi tamda benim goruyorum dedigim yerde bana bakiyo simdi ben inanayim mi inanmayayim mi bilemedim bi akil verin nolur