Canım doktora git hemen progestan falan başlatırlar... Hemen kötüyü düşünme ... İnşallah seninledir bebeğin...Bnm kanamam başladı
Karamsar olma ne olur bak ,silik çizgi çıkmış işte ... İnşallah hamilesindir hayırlısı ile :) hem 4 ay öyle uzun bı sure degilki hemen karamsarlığa kapanıyorsun :) oğluma 2sene sonunda hamile kaldım :) şimdiki de 11 aydır korunmuyoruz kısmet olmadı daha vakti gelmedi demek ki :) hem hamile isen uzulerek bebeğini de üzüyorsun annesi :)Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Canım inşallah tez vakitte kavusursun mucizene dualarımdasınBata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Bu arada bugün doktora gittim kese gözükmedi ki gözükmez diyerek bile bile muayne etti rahim kalınlaşmısmı die baktı ve kesenin oluşacağı yerin bile belli oldugunu pazartesi kesin göreceğimizi söyledi ben daha önce düşükler yaşadığım için tedbir amaçlı progesteron verdi pıhtılaşma eğilimim olduğu için cleaxsan iğne verdi 5 kg den fazla ağırlık kaldırma 20 dakikadan fazla ayakta durma eşyaları itme çekme bol bol dinlen dedi kızceler
Amin canım hepimizin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Google da sağlık ocağı tahlil sonuçları diye arattım ordan bi link buldum çıkan yere TC kimlik numarası ve sağlık ocağından verdikleri barkoddaki örnek no.yu girdim öyle baktım canım. Normal kan sonuçlarım çıkmış da hormon sonuçları çıkmamış daha az önce tekrar baktım.İnternetten nasıl bakılıyo acaba ?
Benim bata üç gün kala hayalet gibi bi çizgi çıkmıştı o da test kuruduktan sonra üstüne bi de yerleşme kanaması yaşadım kesin adet olucam diye bekledim ama battan bir gün sonra ikinci çizgi anında çıktı o yüzden ümidini kaybetmen için hiçbir sebep yok bat günü testi tekrarla benceBata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
İnşallah kesenizi saglikla görürsünüz.. Cok şükür olumsuz birşey söylememiş doktorunuz pazartesiye ne kaldiki surada:)Bu arada bugün doktora gittim kese gözükmedi ki gözükmez diyerek bile bile muayne etti rahim kalınlaşmısmı die baktı ve kesenin oluşacağı yerin bile belli oldugunu pazartesi kesin göreceğimizi söyledi ben daha önce düşükler yaşadığım için tedbir amaçlı progesteron verdi pıhtılaşma eğilimim olduğu için cleaxsan iğne verdi 5 kg den fazla ağırlık kaldırma 20 dakikadan fazla ayakta durma eşyaları itme çekme bol bol dinlen dedi kızceler
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz ilerleriz hep beraber bata 5 kala 134 iki gün sonra 392 bugün yarın bat günümdü gittim doğal olarak gözükmedi sabah kan vermemi istedi pazartesi göreceğiz dedi benim doktorumda aynını dedi 1500 2000 arasın vajinal ultrasonla görmemiz lazım dedi inşallah görürüzİnşallah kesenizi saglikla görürsünüz.. Cok şükür olumsuz birşey söylememiş doktorunuz pazartesiye ne kaldiki surada:)
Birsey soracagim en son beta hcg yi ne zaman baktirdiniz ve kac cikti bana doktorum 2000 ini gecince bakariz dedi de kese icin ondan sordum
Iğne kaclik verdi? Hemen vermiş bazıları kalp atışını duymadan vermiyor. Bende iğne kullancam senin heterozigot mu homozigot mu ? Benim tek gen heterozigot oğlumda bir sıkıntı yoktu düşükten sonra tahlillerden sonra cıktı pıhtılaşma. Düşük bundan kaynaklı mi bir şey diyemeyiz dedi doktor. Senin düşük pıhtılaşmadanmis mi? Bu arada canm senin adına sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniBu arada bugün doktora gittim kese gözükmedi ki gözükmez diyerek bile bile muayne etti rahim kalınlaşmısmı die baktı ve kesenin oluşacağı yerin bile belli oldugunu pazartesi kesin göreceğimizi söyledi ben daha önce düşükler yaşadığım için tedbir amaçlı progesteron verdi pıhtılaşma eğilimim olduğu için cleaxsan iğne verdi 5 kg den fazla ağırlık kaldırma 20 dakikadan fazla ayakta durma eşyaları itme çekme bol bol dinlen dedi kızceler
Evet canım bende 1 Mayıs'ta gittim beta 674 falan çıkmıştı hesapladı 7 Mayıs'ta gel o zaman görürüz İnşâAllah dedi bende clexane ve crinone jel kullanıyorum progesteron içerikli İnşâAllah sımsıkı tutunur bebişlerimizBu arada bugün doktora gittim kese gözükmedi ki gözükmez diyerek bile bile muayne etti rahim kalınlaşmısmı die baktı ve kesenin oluşacağı yerin bile belli oldugunu pazartesi kesin göreceğimizi söyledi ben daha önce düşükler yaşadığım için tedbir amaçlı progesteron verdi pıhtılaşma eğilimim olduğu için cleaxsan iğne verdi 5 kg den fazla ağırlık kaldırma 20 dakikadan fazla ayakta durma eşyaları itme çekme bol bol dinlen dedi kızceler
Benim hâlâ hiç biri çıkmamış siz hangi şehirdesşnizGoogle da sağlık ocağı tahlil sonuçları diye arattım ordan bi link buldum çıkan yere TC kimlik numarası ve sağlık ocağından verdikleri barkoddaki örnek no.yu girdim öyle baktım canım. Normal kan sonuçlarım çıkmış da hormon sonuçları çıkmamış daha az önce tekrar baktım.
Hadi canım İnşâAllah güzel sonuçlarla gelirsinKizlaaaar yarın tekrar beta baktirmaya gidecemmmm çok heyecanlayımmmm
Yine olur tatlım mâşâAllah bi tane evladınız var çok şükür Rabbim bağışlasın tüp bebek mi normal mi olduKızlar merhaba benim gebelik kimyasal çıktı malesef ilk denemeydi Rabbim hayırlısını versin sizler inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Insallahhh canmmm:)Evet canım bende 1 Mayıs'ta gittim beta 674 falan çıkmıştı hesapladı 7 Mayıs'ta gel o zaman görürüz İnşâAllah dedi bende clexane ve crinone jel kullanıyorum progesteron içerikli İnşâAllah sımsıkı tutunur bebişlerimiz
Benim hâlâ hiç biri çıkmamış siz hangi şehirdesşniz
Hadi canım İnşâAllah güzel sonuçlarla gelirsin
Evet canım bende 1 Mayıs'ta gittim beta 674 falan çıkmıştı hesapladı 7 Mayıs'ta gel o zaman görürüz İnşâAllah dedi bende clexane ve crinone jel kullanıyorum progesteron içerikli İnşâAllah sımsıkı tutunur bebişlerimiz
Benim hâlâ hiç biri çıkmamış siz hangi şehirdesşniz
Hadi canım İnşâAllah güzel sonuçlarla gelirsin
Şükürler olsun aynen öyle canım bir evladım var normal oldu canım oda ilk denemede olmuştu buda öyle oldu sandım ama olmadı Rabbim hayırlısını versin eşim çok istiyordu aslında daha 20aylik bebeğim ilk öğrendiğimde moralim bozulmuştu nasıl olacak diye ama şimdi bunu yaşayınca kendime kızıyorum Rabbim aratmasin herkese nasip etsin inşallahYine olur tatlım mâşâAllah bi tane evladınız var çok şükür Rabbim bağışlasın tüp bebek mi normal mi oldu
Geçmiş olsun canım sakın stres yapma. Umar im çok daha guzel bi gebelik nasip olurrrKızlar merhaba benim gebelik kimyasal çıktı malesef ilk denemeydi Rabbim hayırlısını versin sizler inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz