- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende şuan öyle bise yok. Zaten kişiden kişiye de değişiyor. Çok rahatsız ederse bi doktora görünKızlar ya bende çok hazımsızlık şişkinlik var böyle çok aşırı yemişim gibi midem bi tuhaf. Sizlerde de var mı böyle şikayetler? 4+2 deyim bugün
Canım bende şuan öyle bise yok. Zaten kişiden kişiye de değişiyor. Çok rahatsız ederse bi doktora görün
Cok üzgünüm doktorunla konustunmuBnm kanamam başladı
Olabilir canmBiraz erken gibi geldi bana da böyle şikayetler için ama belki üşütmüşdür ondan da olabilir.
Yerleşmedir belkiBnm kanamam başladı
Yogun kanama mi? Acile git istersen inş ciddi bir sey degildir.Bnm kanamam başladı
Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dedilerGünaydın herkese
Ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum dün orda bi ebe var samimi olduğum ona söyledim yarın sabah aç karına gel bütün tahlillerine bakalım dedi. Sonuçlar pazartesi çıkarmış ama acelem yok zaten
Bu arada ben de kimseye söylemedim iş yerindeki yakın iki arkadaşım dışında. Düşükle sonlanan hamileliğimi de hiç kimseye söylememiştim kürtaj olduğumu bile bilmiyo annemler falan
Ama bu sefer keseyi görünce söylemek istiyorum bakalım kısmet..
Allah korusun canım hemen bi doktora gitseydin yerleşme kanamasıdır kanı kesmek için verebilirlerBnm kanamam başladı
İnternetten nasıl bakıkıyo cnmBende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler
Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler
İnternetten nasıl bakılıyo acaba ?Aynen ben de internetten bakayım dedim belki çıkmıştır diye ama çıkmamış yarın yine bakıcam
Sağlık ocağındaki kayıt numarası alıyorsun hemşireden canımİnternetten nasıl bakıkıyo cnm
Aynen ya çok merak ettim hala çıkmamış hayırlı güzel sonuçlar alırız İnşâAllahAynen ben de internetten bakayım dedim belki çıkmıştır diye ama çıkmamış yarın yine bakıcam
Tüh onu almadım ben ya neyse öğrenmiş oldum teşekkürlerSağlık ocağındaki kayıt numarası alıyorsun hemşireden canım
Aynen ya çok merak ettim hala çıkmamış hayırlı güzel sonuçlar alırız İnşâAllah
Benim de kasıkta batma oluyor ama akıntim çok yok bu ay yeni başladık çalışmaya ilk aydan olmaz gibime geliyor onun rahatligimi bilemedim daha test yapmadım var bat a 2 gün var birde mide şişliğim var hazımsızlık gibiBugün sağ kasığımda batma başladı aslında sürekli ayakta çocuklarla uğraşılan bir işim olduğu için kendimi dinleme fırsatım olmuyor psikolojik mi acaba desem. Birdenbire bıçak saplanıp çıkıyor gibi oluyor. Akıntım yok henüz. Bat a 9 gün var. Böyle beklemek çok sıkıcı. Başka göze batan bir belirtim yok ya da daha erken bilmiyorum. Göğüslerimle ilgili bir belirti de yok mesela
Silik çıktıysa bir daha yap canım yarın. Benimde aynı bat 2 gün var belirtim var mi senin benim sislik var ve kasıkta batma.Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Canım ben o silik çizgi için 7 sene bekledim ama ilk defa bu ay gördüm şükürler olsun demekki bebiş var yoksa o silik çizgi hiç çıkmazdı emin ol hemen gidip bi kan ver bakalım:)Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Silik bir çizgi çıktıysa vardır böyle uzulme lütfen icine dogur ki buradasin anneler yanılmaz hadi gülümse sabah ilk idrarinla testini tekrarla :)Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...