2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın herkese :anneadayı:

Ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum dün orda bi ebe var samimi olduğum ona söyledim yarın sabah aç karına gel bütün tahlillerine bakalım dedi. Sonuçlar pazartesi çıkarmış ama acelem yok zaten :KK76:

Bu arada ben de kimseye söylemedim iş yerindeki yakın iki arkadaşım dışında. Düşükle sonlanan hamileliğimi de hiç kimseye söylememiştim kürtaj olduğumu bile bilmiyo annemler falan :KK48:
Ama bu sefer keseyi görünce söylemek istiyorum bakalım kısmet..
Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler

Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler

Aynen ben de internetten bakayım dedim belki çıkmıştır diye ama çıkmamış yarın yine bakıcam

Bugün sağ kasığımda batma başladı aslında sürekli ayakta çocuklarla uğraşılan bir işim olduğu için kendimi dinleme fırsatım olmuyor psikolojik mi acaba desem. Birdenbire bıçak saplanıp çıkıyor gibi oluyor. Akıntım yok henüz. Bat a 9 gün var. Böyle beklemek çok sıkıcı. Başka göze batan bir belirtim yok ya da daha erken bilmiyorum. Göğüslerimle ilgili bir belirti de yok mesela
Benim de kasıkta batma oluyor ama akıntim çok yok bu ay yeni başladık çalışmaya ilk aydan olmaz gibime geliyor onun rahatligimi bilemedim daha test yapmadım var bat a 2 gün var birde mide şişliğim var hazımsızlık gibi

Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi :KK43: 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Canım ben o silik çizgi için 7 sene bekledim ama ilk defa bu ay gördüm şükürler olsun demekki bebiş var yoksa o silik çizgi hiç çıkmazdı emin ol hemen gidip bi kan ver bakalım:)❤️

Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi :KK43: 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Silik bir çizgi çıktıysa vardır böyle uzulme lütfen icine dogur ki buradasin anneler yanılmaz hadi gülümse sabah ilk idrarinla testini tekrarla :)

X