2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ya bende çok hazımsızlık şişkinlik var böyle çok aşırı yemişim gibi midem bi tuhaf. Sizlerde de var mı böyle şikayetler? 4+2 deyim bugün
Canım bende şuan öyle bise yok. Zaten kişiden kişiye de değişiyor. Çok rahatsız ederse bi doktora görün

Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler

Bende bugün ssağlkm ocağına gittim tekrar beta ve diğer kan tahlillerimi yaptırdım aynı gün öğleden sonra hep çıkıyordu internetten bakardım bugün nedense çıkmadı yarın gel dediler

Aynen ben de internetten bakayım dedim belki çıkmıştır diye ama çıkmamış yarın yine bakıcam

Benim de kasıkta batma oluyor ama akıntim çok yok bu ay yeni başladık çalışmaya ilk aydan olmaz gibime geliyor onun rahatligimi bilemedim daha test yapmadım var bat a 2 gün var birde mide şişliğim var hazımsızlık gibi

Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Canım ben o silik çizgi için 7 sene bekledim ama ilk defa bu ay gördüm şükürler olsun demekki bebiş var yoksa o silik çizgi hiç çıkmazdı emin ol hemen gidip bi kan ver bakalım:)

Bata 2 gün var, yapmicam dedim ama test yaptım silik ötesinin de ötesi ikinci çizgi 4 aydır olmuyor olmuyor, sizlere öyle çok imreniyorum ki...
Silik bir çizgi çıktıysa vardır böyle uzulme lütfen icine dogur ki buradasin anneler yanılmaz hadi gülümse sabah ilk idrarinla testini tekrarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…