Hadi gözün aydın balımdarısı keseye ve kalp atisina
Çok şükür canım inşallah gelir sağlıkla bebiko :)
Amin inşallah kızlar sagolun hepiniz artmayacak diye korkuyordum cokGünaydın benim de adetten 2 gün once 30 çıkmıştı Beta hcg.Saglikla aliriz kucagimiza inşallah
Günaydın kızlarrGünaydın kızlar
Bende bugün gidicem tahlillerime betaya bakarken baktı ama vardır belki ekleyeceği ilaç vericek ilk kontrolümü felan yapar boy kilo vs yarında tekrar betaya bakarKolay gelsin canimm:))
Sağlık ocağında ebe mi varSağlık ocağına gebeliği bildirmek gibi birşey duydum ama benim hiç bilgim yok bilen bilgilendirirse seviniriz
Ay ne güzel bide ben rahatlasam yükseldiğini görüp maşallah canım inşallah darısı başımaGünaydın kızlar
Bugün beklenen adet günümdü iki gun once beta 30 idi bugun cok şükür 112 olmus biraz daha rahatladim cok şükür..
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım tup bebek sonucu bu ay Rabbim dogal yollarla nasip etti inşallah devamida gelir
Canım benim adetten 1 hafta önce bulantı ve baş dönmesi başladı. Özellikle ayakta durunca hemen başım donuyorBulantı için biraz erken sanırım :) 8. Haftada başlamıştı benim ilk hamileligimde 14. Haftaya kadar devam etmişti
Canım sat 29 mart:) seninde mi oyleGünaydın sanırım sizinle Sat'ımız aynı.Insallah dogru sekilde cevaplayabildim forumda ve Kadinlar Klubunde yeniyim dun uye oldum da
Bende iki defa beta baktırdım bugün doktora gideceğim folik asitten başka birşey kullanmıyorum bakalım 4te randevum var eğer farklı birşey verir işe yazarım sizlereKızlar ben daha kadın doğuma gitmedim hiç beta yi takip ediyorum aile hekimliğinde o kadar. Folik asit kullanıyorum dr başka ilaçlar verdi mi size
Tamam canım hadi güzel haberlerini bekliyoruzz:)Bende iki defa beta baktırdım bugün doktora gideceğim folik asitten başka birşey kullanmıyorum bakalım 4te randevum var eğer farklı birşey verir işe yazarım sizlere
Canım ben evdeyim ona rağmen tefon sürekli elimde. Bende merak ediyorum zararı olur mu diyeKizlar gebelikte telefon ve bilgisayar kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Malum ilk haftalar organ gelisimi icin kritik donemler. Ben isim geregi surekli pc basindayinm tel de sık sık elimde. Bu yuzden tedirgin oluyorum ama elimden de bit sey gelmiyor :/
Sağlık ocağında görevli hemşire ama ebelik mezunu :) sekizinci haftaya kadar bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirmek gerekiyo diye biliyorum onlar aşıları falan takip ediyorlar kayıt tutuyorlarKolay gelsin canimm:))
Sağlık ocağında ebe mi varSağlık ocağına gebeliği bildirmek gibi birşey duydum ama benim hiç bilgim yok bilen bilgilendirirse seviniriz
28 Mart benim.Canım sat 29 mart:) seninde mi oyle
Benimde ilk canım ama daha gitmedim dr a. Haftaya giderm28 Mart benim.Geçtiğimiz Cuma gittim jinekologa Cumartesi keseyi görmek için çağırdı bakalım ikinci gebeliğim ama ayni heyecan ve sabırsızlık Hakkımızda hayırlısı olsun
Doğru canm banada 6 hafta da gelmemi soyledirSağlık ocağında görevli hemşire ama ebelik mezunu :) sekizinci haftaya kadar bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirmek gerekiyo diye biliyorum onlar aşıları falan takip ediyorlar kayıt tutuyorlar
Bende bunu merak ediyordum sabah baktım da bilinen bir zararı yokmuş, okul döneminde cocuklard7îKizlar gebelikte telefon ve bilgisayar kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Malum ilk haftalar organ gelisimi icin kritik donemler. Ben isim geregi surekli pc basindayinm tel de sık sık elimde. Bu yuzden tedirgin oluyorum ama elimden de bit sey gelmiyor :/
:) Tamamdır canım teşekkürler :)Sağlık ocağında görevli hemşire ama ebelik mezunu :) sekizinci haftaya kadar bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirmek gerekiyo diye biliyorum onlar aşıları falan takip ediyorlar kayıt tutuyorlar
Bende de tokluk hissi var canım, isteğim kapandı eskiden surekli atistirirdim ağzım boş durmazdi, birde hazmedemiyorum gibi yediklerimi deKızlar ya bende çok hazımsızlık şişkinlik var böyle çok aşırı yemişim gibi midem bi tuhaf. Sizlerde de var mı böyle şikayetler? 4+2 deyim bugün
Canım sat nedir?
Bhcg baya iyi çıkmış
Sağlıkla gelsin bebeğin