2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Amin canım ne güzel şükret haline mâşâAllah benim ki tüp bebek tüplerimde sıvı birikmesi varmış çok geç öğrendim ve aldırdım ikisinide maalesef o yüzden tüp tek şansımdı bi daha ki aya İnşâAllah sizde bizde sağlıkla büyüyelim teyzesi:)
Olsun tatlım üzme kendini bi daha ki sefere İnşâAllah beta kaç çıkmıştı

Canımm yıkıcı bir durum ama lütfen güçlü ol ben kimyasal gebelik yaşadığımda doktorum rahmin tertemiz oldu bu kimyasal ile cok kolay hamile kalacaksın dedi ve dediğide olmus ben 1 ay sonra gebe kalmıştım burdan birçok arkadaşım kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelikleri oldu önümüzdeki ay seni heyecanla aramıza bekliyoruz

Her zaman dualarimdasniz canım inşallah doğum oldu kucağımda haberinizide almayı nasip etsin Rabbim

Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar inanin cok uzuldum adiniza kalbim bir tuhaf carpti daha gecen ayin 3 unde tüp bebek ttansferi sonra önce sevinio 2 gun sonra kimyasal oldugunu öğrenip üzülmüştüm ama bir arkadaşında yazdığı gibi kimyasal sonra gebelik şansı artiyor inanciyla yilmadim ovulasyon takibi yaptim ve Rabbim bu ay dogal nasip etti. Insallah bir daha ki ay tekrar nasip eder Allah.. Hem ocak ayi uzun daha bizimkiler basinda gec kalmis sayilmazsiniz yetisirsiniz bize Allah in izni ilr

Sağol canım benim benim 2 genim homozigot ama doktorum tedbirli olmak istiyor kimi doktor bu genler tek başına düşük sebebi değil diyor kimi doktorda sebep budur diyor bende anlam veremedim ama doktoruma güveniyorum cleaxsan 04lük verdi canım benimde oğlumda bişey yoktu 3 düşük olunca bu testler yapıldı ve sonuc bu inşallah bu defa hüsrana ugramayız

Kızlar merhaba benim gebelik kimyasal çıktı malesef ilk denemeydi Rabbim hayırlısını versin sizler inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Aaa geçmiş olsun canım benimde en çok korktuğum şey 2 tanede bende var
Hiç bırakma arasını kimyasaldan sonra hemen hamile kalanları duydum

hangi genler homozigot? ınsallah bu kez cok saglıklı bır gebelıgın olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…