Inşallah canım.inşallah sizler hiç sıkıntı çekmeden kucağınıza alın bizlerde arkanızdan geliriz inşallahGeçmiş olsun canım sakın stres yapma. Umar im çok daha guzel bi gebelik nasip olurrr
Evet canım bende 1 Mayıs'ta gittim beta 674 falan çıkmıştı hesapladı 7 Mayıs'ta gel o zaman görürüz İnşâAllah dedi bende clexane ve crinone jel kullanıyorum progesteron içerikli İnşâAllah sımsıkı tutunur bebişlerimiz
Gebeliginiz hayirli olsun. Neden clexane kullaniyorsunuz?ben de onceki gebeliklerimde hibor 0.5lik kullandim. Coraspirini kortizonu vardi bir de. Suan sadece corasprin ve folik asite basladim.
Pazartesi doktora gidecem insaallah. Henuz kan verip betahcg baktirmadim.
Allah daha hayirli bir gebelik nasip etsin. Cok uzuldum. Allah sabir versinDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Sizler sağlıkla kavuşun insaAllah
Aminnn Allah razı olsun sizi de sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun insaAllahAllah daha hayirli bir gebelik nasip etsin. Cok uzuldum. Allah sabir versin
Gecmis olsun canim. Allah tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin insallah.Dido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Geçmiş olsun canım benimde kimyasal çıktı 10a düştü bugün değerim inşallah bir daha ki ay nasip eder RabbimDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Amin canım ne güzel şükret haline mâşâAllah benim ki tüp bebek tüplerimde sıvı birikmesi varmış çok geç öğrendim ve aldırdım ikisinide maalesef o yüzden tüp tek şansımdı bi daha ki aya İnşâAllah sizde bizde sağlıkla büyüyelim teyzesi:)Şükürler olsun aynen öyle canım bir evladım var normal oldu canım oda ilk denemede olmuştu buda öyle oldu sandım ama olmadı Rabbim hayırlısını versin eşim çok istiyordu aslında daha 20aylik bebeğim ilk öğrendiğimde moralim bozulmuştu nasıl olacak diye ama şimdi bunu yaşayınca kendime kızıyorum Rabbim aratmasin herkese nasip etsin inşallah
Olsun tatlım üzme kendini bi daha ki sefere İnşâAllah beta kaç çıkmıştıDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Canımm yıkıcı bir durum ama lütfen güçlü ol ben kimyasal gebelik yaşadığımda doktorum rahmin tertemiz oldu bu kimyasal ile cok kolay hamile kalacaksın dedi ve dediğide olmus ben 1 ay sonra gebe kalmıştım burdan birçok arkadaşım kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelikleri oldu önümüzdeki ay seni heyecanla aramıza bekliyoruzDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Her zaman dualarimdasniz canım inşallah doğum oldu kucağımda haberinizide almayı nasip etsin RabbimAmin canım ne güzel şükret haline mâşâAllah benim ki tüp bebek tüplerimde sıvı birikmesi varmış çok geç öğrendim ve aldırdım ikisinide maalesef o yüzden tüp tek şansımdı bi daha ki aya İnşâAllah sizde bizde sağlıkla büyüyelim teyzesi:)
Olsun tatlım üzme kendini bi daha ki sefere İnşâAllah beta kaç çıkmıştı
İnşâAllah canım hep beraber burda doğum oldu haberlerini veririz sağ SalimHer zaman dualarimdasniz canım inşallah doğum oldu kucağımda haberinizide almayı nasip etsin Rabbim
Canım benim yaa çok uzuldüm... Rabbim sağlıklı gebelik nasib etsin inşallah...Dido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Saol. Canım benim ınsInşallah canım.inşallah sizler hiç sıkıntı çekmeden kucağınıza alın bizlerde arkanızdan geliriz inşallah
Canım allah gönlünüze göre daha güzelini nasip etsin. Üzme kendini lütfennnDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
Sağol canım benim benim 2 genim homozigot ama doktorum tedbirli olmak istiyor kimi doktor bu genler tek başına düşük sebebi değil diyor kimi doktorda sebep budur diyor bende anlam veremedim ama doktoruma güveniyorum cleaxsan 04lük verdi canım benimde oğlumda bişey yoktu 3 düşük olunca bu testler yapıldı ve sonuc bu inşallah bu defa hüsrana ugramayızIğne kaclik verdi? Hemen vermiş bazıları kalp atışını duymadan vermiyor. Bende iğne kullancam senin heterozigot mu homozigot mu ? Benim tek gen heterozigot oğlumda bir sıkıntı yoktu düşükten sonra tahlillerden sonra cıktı pıhtılaşma. Düşük bundan kaynaklı mi bir şey diyemeyiz dedi doktor. Senin düşük pıhtılaşmadanmis mi? Bu arada canm senin adına sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Aaa geçmiş olsun canım benimde en çok korktuğum şey 2 tanede bende varKızlar merhaba benim gebelik kimyasal çıktı malesef ilk denemeydi Rabbim hayırlısını versin sizler inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Sizede çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip eder inşallahDido44 Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ MarV-el
hangi genler homozigot? ınsallah bu kez cok saglıklı bır gebelıgın olur canımSağol canım benim benim 2 genim homozigot ama doktorum tedbirli olmak istiyor kimi doktor bu genler tek başına düşük sebebi değil diyor kimi doktorda sebep budur diyor bende anlam veremedim ama doktoruma güveniyorum cleaxsan 04lük verdi canım benimde oğlumda bişey yoktu 3 düşük olunca bu testler yapıldı ve sonuc bu inşallah bu defa hüsrana ugramayız