Bırakmicam inşallah canim Allah bir daha yasatmasin sağlıkla nasip etsin inşallah cumlemizeAaa geçmiş olsun canım benimde en çok korktuğum şey 2 tanede bende var
Hiç bırakma arasını kimyasaldan sonra hemen hamile kalanları duydum
Mthfrc677düşüğe neden oluyor diye biliyorum bende o heterozigot pai homozigotMthfrc677t ve mthfra1298c bunlar homozigot canım inşallah bu defa sağlıklı olur allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
Neyse biz yinede kötü düşünmeyelim evrene güzel mesajlar yollayalım bu defa güzel olacak hepimiz için diyelimMthfrc677düşüğe neden oluyor diye biliyorum bende o heterozigot pai homozigot
Aynen zatn doktorun kan sulandırıcı vermiş bence hiçç bir sorun olmayacak sağlıklı bir gebelik geçireceksinNeyse biz yinede kötü düşünmeyelim evrene güzel mesajlar yollayalım bu defa güzel olacak hepimiz için diyelim
Dido44 @Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ @MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Sizler sağlıkla kavuşun insaAllah
Canım ya şimdi okudum, çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede toparlarsinDido44 @Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ @MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Sizler sağlıkla kavuşun insaAllah
Gece uykusuzlul yada gecenin bir yarisinda uyanip uyuyamak bunlar hep gebelikten bendede var gece 2 de uyanip 4 e kadar yatakta dönüyorum yada sabah normlade ise gider 7-7.30 gibi uyanmam gerekiyot 5.30-6 gibi uyaniyorum son 3-4 gündürKızlar gece uyuyamıyorum yaBir üstüme bir sıcak basma oluyor ki genelde ayaklarım çok usuyor, bir tüm vücudum hasta gibi iliklerim agriyor, özellikle gece oluyor bunlar Birde benim sadece sağ gogsumde ağrı oluyor solda çok bir belirti yok, Var mi bu tarz şeyler yaşayan
Valla 1 haftadir ben de geceleri hep terleyerek uyaniyorum. Hic huyum degildir normalde dana gibi uyurum :) hormonlarin etkisi iste.Kızlar gece uyuyamıyorum yaBir üstüme bir sıcak basma oluyor ki genelde ayaklarım çok usuyor, bir tüm vücudum hasta gibi iliklerim agriyor, özellikle gece oluyor bunlar Birde benim sadece sağ gogsumde ağrı oluyor solda çok bir belirti yok, Var mi bu tarz şeyler yaşayan
Çok heyecanlı, inşallah görünür bebik kesesiBu arada bugun 16:30 da doktora gidecegim. Cok heyecanliyim, Allah utandirmasin...
Bizede haber ver canım malum hepimiz tetikteyiz :)Bu arada bugun 16:30 da doktora gidecegim. Cok heyecanliyim, Allah utandirmasin...
benim ki heterozigot canım ama yine de verdiler bunlar aslında genetik kalp krizi geçirme olasılığımızmış Allah korusun homozigotta pıhtılaşma olasılığın olmasın diye vermiştir doktorun bende kullanıyorum clexane 0.4 İnşâAllah sağlıkla doğarlarMthfrc677t ve mthfra1298c bunlar homozigot canım inşallah bu defa sağlıklı olur allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
İnşallah kuzumm şifa olur bebişlerimizebenim ki heterozigot canım ama yine de verdiler bunlar aslında genetik kalp krizi geçirme olasılığımızmış Allah korusun homozigotta pıhtılaşma olasılığın olmasın diye vermiştir doktorun bende kullanıyorum clexane 0.4 İnşâAllah sağlıkla doğarlar
Amin İnşâAllahİnşallah kuzumm şifa olur bebişlerimize
Bugun tam 5 haftaligiz. Tam bir hafta once beta 604 tu. Her sey yolundaysa goruruz diye umuyorum. Insallah yani :)Çok heyecanlı, inşallah görünür bebik kesesi