2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mthfrc677t ve mthfra1298c bunlar homozigot canım inşallah bu defa sağlıklı olur allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

Kızlar gece uyuyamıyorum ya Bir üstüme bir sıcak basma oluyor ki genelde ayaklarım çok usuyor, bir tüm vücudum hasta gibi iliklerim agriyor, özellikle gece oluyor bunlar Birde benim sadece sağ gogsumde ağrı oluyor solda çok bir belirti yok, Var mi bu tarz şeyler yaşayan

Dido44 @Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ @MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Sizler sağlıkla kavuşun insaAllah
Dido44 @Papatyalardaguzel @Katrina_ Strongmom_ @MarV-el
Buraya kadarmis, kimyasalmis meger, kan değeri dusmus kanamam da şiddetli olarak devam ediyor. Yapacak bişey yok...
Sizler sağlıkla kavuşun insaAllah
Canım ya şimdi okudum, çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede toparlarsin

Gece uykusuzlul yada gecenin bir yarisinda uyanip uyuyamak bunlar hep gebelikten bendede var gece 2 de uyanip 4 e kadar yatakta dönüyorum yada sabah normlade ise gider 7-7.30 gibi uyanmam gerekiyot 5.30-6 gibi uyaniyorum son 3-4 gündür

Valla 1 haftadir ben de geceleri hep terleyerek uyaniyorum. Hic huyum degildir normalde dana gibi uyurum :) hormonlarin etkisi iste.

Teşekkür ederim kızlar icimi rahatlattıniz , doktora mi gitsem diye düşünüyordum gitmeyin boşuna erkenden beklemeye devam

Mthfrc677t ve mthfra1298c bunlar homozigot canım inşallah bu defa sağlıklı olur allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
benim ki heterozigot canım ama yine de verdiler bunlar aslında genetik kalp krizi geçirme olasılığımızmış Allah korusun homozigotta pıhtılaşma olasılığın olmasın diye vermiştir doktorun bende kullanıyorum clexane 0.4 İnşâAllah sağlıkla doğarlar

İnşallah kuzumm şifa olur bebişlerimize

Kızlar d vitaminim düşük çıkmış bazıları hamilelikte kullanılmaz diyor d vitamini bazıları kullanılır diyor sizin kaç bi bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…