2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım bence sen folık asitini iç

maşallah maşallah enişteye senin eşinle aralarındaki fark benim eşimi dürtmem gerek
hep şu modda aman sen yorulma sen yapma dışarda yeriz sen yapma kadın alırız yeterki o yapmasın modunda oda olmaz kiii

yapsın canım yaa sonuçta sende onun canını taşıyorsun rahat ol üzülmeni gerektirecek birşey değil bu ben oğlumda hiç nazlanmadım üzmedim eşimi ondan rahata alıştı benimki

Ya ne biliyim bebe aspirinine falan başlasam mı kendiliğimden bi zararı yokmuş baktım, uff darlanıyorum galiba gene gene

Canım ben ilk defa kullanıyorum az önce burdum kanadı normal mi damara mı denk geldi yanlış mı yaprım korkuyorum
Cnm benim genelde kanamıyor ama ilk yapıldığında kanatabiliyorsun çünkü acemi olduğumuz için kanatabiliyoruz zaten nokta kadar kanıyor. Tedirgin olma birşey olmaz.

Ya ne biliyim bebe aspirinine falan başlasam mı kendiliğimden bi zararı yokmuş baktım, uff darlanıyorum galiba gene gene
ben coraspirini kullanma işini sordum ister kullan ister kullanma dedi canım pıhtılaşmayı önleyici bir etkisi olduığunu düşünmüyorum iğne olsa neyse derim dedi

rahat ol lütfen allaha emanetler elimizden birşey gelmiyor bu konularda

İnşaallah inşaallah hep dua ediyorum mübarek günlerdeyiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

kızlar bana dr 12. haftaya kadar ilişki yasak dedi
saç boyamada

hadi ilişki önemli değilde ama bu boya işi nasıl olacak bilmem benim saçımda beyazlar çok yaaa

Canım sprey boyalar var birsüre onlarla idare etsen o da yasak mı acaba? İlişki neden yasak kaçıncı haftandaydın?
onu düşündüm ama dr sormadım eşim deriden oda geçerki dedi içime kurdu saldı bir kere
ben 5-1im bilmiyorum neden yasak dün heyacandan sormayı unuttum bu iki konuyu
hemşireye yazdım oda dr sordu bu şekilde dönüş yaptı hemşire bana

Ben bebe asprini kullanıyorum canım. Kayıptan sonra başladım hiç bırakmadım.

Ben de iki haftadır sormayı unutuyorum doktora ilişkiyi bu paZartesi tekrar gideceğim inşallah unutmazsam soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…