Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkçası bende böyle biliyorum oğlumdan kalan borcun 16 günü kala duruyor onu kaza etmiştim o zamanKızlar böyle bişiy olduğuna emin misiniz yAni gebelik ömür boyu sürecek bir şey değil ki Allah'ın izniyle önümüzdeki yıl tutmaya başlarız maksimum 2 yılımızı etkileyecek bir durum parasını vermenin kabul olduğunu bilmiyorum çünkü gebeliğimiz geçecek sonra kazalarımızı tutacağız yani, tutulamayan oruçların parasını verme olayı ömür boyu sürecek iyileşme durumu olmayan hastalıklar için değil mi şeker hastalığı gibi mesela
Evet canım bir kaybım var bunu ilk gebeliğim olarak düşünüyorum aşırı uyku hali ve bel ağrısı yaşıyorum :)canım ilk gebeliğin mi benim oğlumda ilk dört ay kafayı nereye koysam uyurdum orda eşim ne olur artık uyuma canım sıkılıyor derdi :))
Kızlar ben evde hergün idrar testi yapıyordum bi önceki testten koyu çıkarsa rahatlıyordum dün okuldan geldim 1 litreye yakın su içtim 1 saat sonra tekrar gebelik testi yapayım dedim. Ama bi öncekinden açık çıktı biraz tedirgin oldum (2 tane kimyasal gebeliğim var benim buarada) adetin 25. Günü salı 31 çıktı. 26. Günü Çarşamba 84 çıktı 28.cuma Günü 241 çıktı.30. Günü pazar 600 çıktı. sonra dayanamadım 3.30 gibi dün Yani Dr gittim varsa kese vajinadan görülebilir dedim 4+4 tü dün. Dr vajinadan bakmak istemedi karından bastırarak baktı kese oluşmaya başlamış dedi. Fotosunu da çekti verdi ama kesenin boyutunu demedi bana. Bende o heyecanla unuttum kullanacağım ilaçları söyledi. Ağır kaldırma vs dedi. Sonra paket yapıp gönderdi bizi. Özel ücret ödeyerek gittiğimiz doktor. Ya kafamda soru işaretleri oluştu neden kesenin boyutunu demedi bize??? Bir daha beta testi yapayım mı ??? Buarada göğüslerimde ağrı sızı var mide bulantımda çok hafif var. Tedirginim ama???? Ne yapsam kızlarrrr ????
Öyle mi cnm ??? 25 mayısta tekrar gel dedi. Evham yaptım ya. Ondan demiştir değil mi ????Bence tekrar test yapmana gerek yok. Kese henüz oluşuyor demiş o nedenle boyutunu söyleyemez canım. Boşa endişe etme 1 hafta sonra tekrar gittiğinde keseyi rahatlıkla görürsün daha erken
Cnm ben eczaneye sordum sorun değil dedi. Oda sıcaklığında muhafaza edebilirsin dedi.Clexan kullanan arkadaşlarım nasıl muhafaza ediyorsunuz.oda sıcaklığında duruyor benimkiler ama sıcaklarda sorun olur mu ki
Öyle mi cnm ??? 25 mayısta tekrar gel dedi. Evham yaptım ya. Ondan demiştir değil mi ????
Gunes almicak yere koyuyorum dolaba vs..ole duruyo.Clexan kullanan arkadaşlarım nasıl muhafaza ediyorsunuz.oda sıcaklığında duruyor benimkiler ama sıcaklarda sorun olur mu ki
Bugun bendede var sabah bas donmemde vardi...cok degil ama hissedilir derecede...simdi daha iyiyim.mide ekşimesi yanması hafif bulantı hissi bende başladı oğlumda çok rahattım ya
lavaboya gitsem sankı çıkaracak gibiyim
Aman paşaların rahatı bozulmasın!Ay ne şanslısınız benim eşimde sağolsun artık kendi suyunu kendi alıp içmeye başladı bu bile benim gözümde eşim adına bi devrim kıymetini bilin
Normalde hamileliğin başından beri kadınlar hissetmezlermiş ama dağa tırmanın bir dağcı gibi çalışıyormuş vucudumuz :) ben de iki adım yürüyüp yoruluyorum kalbim küt küt sürekli:)Benim doktorum oruc tutmayi uygun gormuyoruz hamilelikte dedi. Gerci tutmak istesem de yerimden kalkamam sanırım aksam işten eve gidince zaten oruçlu gibi nefes nefese bi halde oluyorum
Aynıları ben de var canım. Gece de 3 kez uyandığım oluyor ve çok uykum var. Gece 12-1 de uyuyan biriyim 10 da uyuyorum sabah 8de kalkıyorum iş yerinde bir uykum geliyor sanki 3 gün uyumamışım gibi gözüm kapanıyorYeni gelenler hoş gelmişşşş keseleri görenleree maşallah :) Kızlar sık idrara çıkma durumunuz var mı ben gece uykumdan uyanıyorum Birde ben de çok uyku hali var normal mi acaba?
Ahhaha canım ya maşallah size :)) Dün de eşim oruç oruç işten geldiğinde süpürmüş evi ben işteydim bilmiyordum çok üzüldüm sanki ona yük oluyorum gibi hissediyorum. Eskiden ona yaptırcam die bir sürü oyun çevirirdim şimdi o ben demeden yapıyor ya bir tuhaf oldum :)bencede arkadaşlar kıymetini bilsinler :) benim eşim kendini yormayan rahatına düşkün biri ama bu hafta sonu boncuk boncuk ter dökerek evi süpürdü (bunun için söylendi ne hallere düştük filan ama neyse)
artık yapacak birşey yok onlarında canı taşıdığımız hele kayıplar varsa daha kıymetli bu kuzular şimdi onlar için
canım bana hap verdi fitil olarak kullanacağım progestan içerikli birde kanaman olursa bir iğne yazılorum reçete ile git hemen vurdur dedi ama isimlerini bilmiyorum eczaneye öğlen verdim akşama alacağım depqodan gelecekmiş ilaçlarKızlar öncesinde bir kayıp yaşayanlar 2. Bebekleriniz için aldığınız bir önlem var mı yani doktorlarınızın tavsiyesi falan, benimki bekleyeceğiz diyor hiç bişiy yapmadı herhangi bi ilaç iğne vs vermedi, çok tedirgin tedirgin beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki
Canım bana doktor progestan verdi ama leke kanama olursa iç dedi. Doktorunda yapabileceği extra bişe yok zaten sonuçta sadece bi kese gördü. Allah’ın izniyle inşallah hepimiz iğneye vs gerek kalmadan sağlıkla dünyaya getiririz :)Kızlar öncesinde bir kayıp yaşayanlar 2. Bebekleriniz için aldığınız bir önlem var mı yani doktorlarınızın tavsiyesi falan, benimki bekleyeceğiz diyor hiç bişiy yapmadı herhangi bi ilaç iğne vs vermedi, çok tedirgin tedirgin beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki