- 9 Temmuz 2016
- 2.098
- 2.179
- 33
INS ÖYLEDİR AKSAM COK KÖTU OLDUM AĞLA AĞLA MORALİM SIFIR OLDU ANLATIP PAYLAŞABILCEGIM KIMSE YOK KIMSEYE SOYLEMEDIM ANNEMLER UMREYE GITTI ONLAR YANIMDA YOK COK KOTU OLDUM SANIRIM HAMILELIK PSIKOLOJISINDEN :)Ya canım benim sen niye stres oldun ki geç döllenme olmuştur değerin çok iyi. Zaten beta hcg 2000i geçince kese görünmeye başlıyor. Lütfen sıkma canını ve olumlu düşün. 2 günde 2 katı yükselir zaten beta hcg seninki çok normal. Ayrıca geç döllenmenin sebebi ovulasyon günün geç olmuş. Reglde olsaydın geç regl olurdun zaten. Korkma lütfen daha çok erken kese görmek için. Bak benimde 631 regl günümün akşamıydı. Reglim geçeli 3 gün olmuştu 2049 çıkmıştı. Kimyasal gebelik geçiren biri olarak ödüm kopuyordu ama içinde rahattı. Çünkü kimyasal geçirdiğimde reglimi 2 gün geçmişti beta hcg 27 çıkmıştı. Öyle olsan çoktan düşürürdün. 1600lerde kese görüldüğünü daha duymadım ben. 4+4 te dr a gittim muhtemelen beta hcg 2800 falandır öyle kese görüldü. 2 gün sonra başka bi dr a git görün sıkma canını.
YA SIMDI BEN REGLIYE 8 GUN KALA KAN TESTI YAPTIRDIM GEBELIK YOKTU BETA OZMN 2 CIKTI MUHTEMELEN GEÇ DÖLLENME