2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım sat tarihin ne zamandı kese gördün mü benim mide bulantım yok ekşime var arada o kadar
ben tam 5 haftalık oldum 5+0
Merhaba canım 7+4 olduk çok şükür kalp atışını duyduk ama mide bulantısı azalınca telaş yapıyor insan inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği :KK24: senin de kese görünür inşallah hayırlı olsun şimdiden :nazar:

Kızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan o_O

Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)

Merhaba canım 7+4 olduk çok şükür kalp atışını duyduk ama mide bulantısı azalınca telaş yapıyor insan inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği :KK24: senin de kese görünür inşallah hayırlı olsun şimdiden :nazar:

maşallah maşallah darısı bize olsun benim oğlumda mide bulantım olmamıştı rahat ol
inşallah görürüz keseyi sağlıkla

Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)

canım senin sat ne zamandı maşallah görmüşsünüz keseyi bende bu gün hayırlısı ile görürüm
inşallah sağlıkla devam ederiz

kızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di

X