2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim 4+6 yım cuma 4+2 de 1211
4+4 3224 HCG idi bizde merak ediyoruz yarın öğreneceğiz insallah
Insallah canim
amin canım inşş

Canım rahat olmaya çalış, herşey allahtan. Teslimiyetçi olursan daha rahat geçer inş
canım kalp atışı İçin beni taa 3 hafta sonraya çağırdı, daha çok erken seninki de sıkma canını

canım benim değer de 3 katladı, ama onla alakalı değilmiş ..

O çok zor işte ya, benim de korkarak beklediğim dönem diyebilirim.. ben bol bol kraker yiyordum. İyice ilerleyince dramamine içmek zorunda kaldım birkaç hafta
ben de adete göre 5+3 felanım galiba, ama dün kese 4+5 idi, geç döllenme yani ama ona rağmen kese karından çok rahat göründü canım, bence senin de görünür artık ☺️
degil mi bende oyle dedim yani bence normal

:KK200:
Bende de acayip bir mide bulantısı var ne yesem çıkarıyorum iki gündür... ilaç fln da almadım bakalım devamı nadil gelecek..
Allah kolaylık versin canım bende çok kötüyüm geçmiyor bi saniye bile
Canım ben de dün gittim doktora benimde kalp atışını dinletemedi doktor haftaya pazartesi tekrar çağırdı 14 mm kese haftanla uyumlu dedi endişelenme inşallah haftaya ikimizde duyarız o dünyanın en güzel sesini
İnşâAllah canım :dua::anneadayı::anne:

inşallah sıkıntısız atlatırsın bu zamanı sağlıkla
Çok sağol canım amin İnşâAllah hepimiz için kolay geçer:KK200:

Kendi kendime nazar ettim cok feci bulantın var ama kusma yok beni beter eden baş dönmem oldu boşlukta yürüyor gibiyim kızlar dr 6 haftadan sonra belirtiler tam manasıyla bal gösterir demişti sanırım şu dakika o zamanlara gelmiş durumdayım allah yardımcımız olsun

Ben tutmicam ama.nasil su icicem bilmiyorum.isyerindekilere soylemedim. Bide gizli gizli giriyorum iceri.bi guvenlik biliyo cihazdan gecmedigim icin :) :KK45:
hamileyken cıhazdan gecılmıyor mu ben avmye gırerken gectım uyarı falan da yok genelde hamıleyken gecılmez dıye

Kendi kendime nazar ettim cok feci bulantın var ama kusma yok beni beter eden baş dönmem oldu boşlukta yürüyor gibiyim kızlar dr 6 haftadan sonra belirtiler tam manasıyla bal gösterir demişti sanırım şu dakika o zamanlara gelmiş durumdayım allah yardımcımız olsun
Başladı galiba 6 ya 7 ye girenlerde Allah sabır versin bende öyleyim inanki

Gecilmiyor diye biliyorum canim.bende onlem amacli gecmiyorum..avm ve metrodayada giriyorum hergun ordada gecmiyorum cihazdan....
arastırdım bırcok dr bızım gectıgımız bolumun radyasyon yaymadıını cantaların konuldugu bolumun xray oldugunu ve onun da cokcokaz radyasyon barındırdıgını yazmıs normal guvenlık kapısından gecebılırmısız metaller ıcın ötuyor ya ozten. vallahı cok korktm bıan bebegımı gormeden de haftasonu da gecmıstım gerçi

geçmiş olsunn benm de 2gun once öğürtü oldu sun hafıf midem karıstı gb oldu bugün ıyıym hıc olmadı ben dr devam edecek herlde dedm ama etmedı şükür inşallah senjn de hemen gecerr

arastırdım bırcok dr bızım gectıgımız bolumun radyasyon yaymadıını cantaların konuldugu bolumun xray oldugunu ve onun da cokcokaz radyasyon barındırdıgını yazmıs normal guvenlık kapısından gecebılırmısız metaller ıcın ötuyor ya ozten. vallahı cok korktm bıan bebegımı gormeden de haftasonu da gecmıstım gerçi
Canim zaten bikere gecmeyle bisey olmaz.) Ne bilim ben hep gorurdum.gebeler kenardan gecerdi..ole aklimda kalmis

X