Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ben tartılmıyorum bile korkudan çok feci göbeğim. Aslında diyetisyen mantıklı bir doktora gideyim de diyetisyene başlayabilirim
3lü rakamlı kilolarla doğuma gidenlere şaşıyordum insan nasıl 40-50 kilo alır diyordum şimdi anlıyorum çok rahat şişilebiliyor :) diyetisyeni zorunlu tutacak gibi benim doktor, mantıklı ama benim bu ara elim kolum kalkmıyor ki diyetisyenin istediği gibi yemekleri nasıl yapçam onu düşünüyorum

Benimde 14 aylık oğlum var aynı durumu yaşıyoruz ben biraz korkmuyor değilim 😀😀 bir de benim bulantılarım da başladı zorluyor beni
Ya sen de miii 🥰 destek oluruz birbirimize ya bir sürü bebekli hamiş var grubumuzda. İnşallah hepimiz sağlıkla kavusalim da bir şekilde büyüyecekler. Ama biz bebeklerimizden çok ağlayacağız büyütürken o kesin 🤣🤣

Ay bende cok korktum gerçekten. Ben magnezyum aldim bir tane agrim olunca. Gebelikte kullaniliyor ya gittiginde sorabilirsin acil durumlarda insani rahatlatiyor 🙏 aynen seffaf iyi baska renkler oldugunda kontrol lazimmis.
Agri oluyor rahim büyüyor ya ama iste bazen sert agri oluyor o zmn insan endise ediyor iste
İleriki haftalarda magnezyuma başlamıştım ama bu haftalarda da kullanılıyor mu bilmiyorum. Ben cuma günü bı sorayım doktoruma

Kızlar benim göbeğim de şu an 5 aylık hamile gibi. Gebelikte sağlıklı beslenip zayıflayanlar varmış instagramda görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz zayıflayabilir miyiz?
Hamilelik öncesi 17 kilo verdim diyet ile şu an verdiklerimi geri alırım diye çok korkuyorum hala çok fazlalığım var kiloluyum ben de diyetisyene başlamak istiyorum hamilelikte tekrar. Ayrıca ben de gebelik şekeri de var zaten diyet yapmam gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya gerçektennn 😂 bi de daha kimseye söylemedim ama görseler zaten çok net yani hamile olduğum
Benim de pazartesiii senin daha yakınmış güzel haberlerini bekliyorum 🥰
İnşallah canım🙏🏼☺️ benim de ufak ufak bulantım başladı bunu iyiye yoruyorum ama yine de kalp atışını görmeden rahat nefes alamıyorum

Kızlar ben dün yoğun bir kanama yaşamıştım. Bugün doktorla görüştüm ve düşük yapmışım maalesef. Beni silebilirsiniz listeden. Hepinize sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Vücudun alismisken hemen hamile kalırsın yine inşallah canım. Allah en hayırlı zamanda versin 🙏🏼♥️

ben de bugün tam 5+4 üm . 5+0 da randevum vardı keseyi gördük 0,5cm dedi normal bu hafta için dedi . 10 gün sonra tekrar gel dedi ve bi kaç kan ve idrar tahili istedi. kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum inşallah her şey yolundadır. Diyetisyeni ben de sormustum 68,5 ile başladım şimdi değil de 3.aydan sonra diyetisyen olur dedi. Onun dışında forumda diğer konuşulanlara göre kanama almadıkça her türlü ağrı sancı normaldir bu süreçte ama kanama olursa mutlaka gel dedi. folik asit ve d vitamini kullanıyorum ben de sadece .

Canım benim 5+1 ama tabi benim hesaplamama göre böyle çarşamba günü doktora gideceğim bende . En son betan kaçtı
Canım ben gittim doktor baktı ama kese göremedi henüz çok küçük olduğu için. Beta istedi 1108 çıktı betam. Göremememiz normal henüz çok küçük dedi perşembe çağırdı tekrar görürüz o gün dedi.

Şu an 5+4teyim. 6+2de gitmis olacağım. Korktum biraz ama şu an daha iyiyim akşam bi ara baya ağrıdı. Kızımda bazı şeyleri not almadığıma pişmanım ya. Ağrım oldu mu bulantım ne zaman başladı gibi şeyleri not alsam iyi olacakmış. Üzerinden çok zaman da geçmedi ama yine de unutmuşum herşeyi 😀 şeffaf akıntı iyi bişey diye biliyorum bu arada
merhaba, bende 5+4 teyim ve 6+2 de bende gidicem inşallah bebeği görcez, bir şey sormak istiyorum keseyi ne zaman görmüştünüz

İnşallah canım🙏🏼☺️ benim de ufak ufak bulantım başladı bunu iyiye yoruyorum ama yine de kalp atışını görmeden rahat nefes alamıyorum
Ben de bu hamilelikte bulantı olmayacak sanırım diye seviniyordum benim de başladı hafiften 😶
bi gitsek de görsek hiçbişey belli değil gibi ben kese de görmedim daha. Haftaya ilk defa gitmiş olucam kötü bişey duymaktan da korkuyorum

Canım ben gittim doktor baktı ama kese göremedi henüz çok küçük olduğu için. Beta istedi 1108 çıktı betam. Göremememiz normal henüz çok küçük dedi perşembe çağırdı tekrar görürüz o gün dedi.
Evet canım çok küçük şuan benimde öyle çarşamba günü görünür mü bilmiyorum 1500 olur değer tahminimce

Evet benimki de tam 1 yaşında tüp bebek ile olmuştu 😊 ben hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum
Evet benimki de tam 1 yaşında tüp bebek ile olmuştu 😊 ben hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum
Ya bu gebeliğin kendiliğinden mi oldu benimde öyle ilki tüp bebek bu normal gerçi henüz kese ve kalp atışı için gitmedik beklemedieyiz

Back
X