Ben de bundan önce gebe olmadığım halde çok sey hissediyordum ama şimdi testte çıktı ama ben de belirti yok yaYumurtlama gunumden bir kac gun sonra yasamaya basladim ben kesinlikle farkli seyler oluyordu vucudumda hissediyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bundan önce gebe olmadığım halde çok sey hissediyordum ama şimdi testte çıktı ama ben de belirti yok yaYumurtlama gunumden bir kac gun sonra yasamaya basladim ben kesinlikle farkli seyler oluyordu vucudumda hissediyordum
Yarın sabahtan sağlık ocağına gidip vereceğim canım :) artık netleşsinBenim adete 4 gun kala cikti canim kanda
Inşallah güzel haberler alırsın bende yarin kan testi yapamaya gitmeyi düşünüyorumGünaydınlarr benimde yarın adet günüm hala bir belirti yok. Ben de çok umutluyum. Mayıs ayında 7 haftalık kalbi duran bebeğimi almışlardı. Allah hepimize hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah. Valla zor tutuyorum kendimi tahlil yapmamak için. Geçen seferkini adetten önce öğrenmiştim Allahım günler geçmek bilmedi. Nasip olursa bu kez daha sakin kalmayı ve uzun süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Zira geçen hafta annemin bir komşusu bebek almışsınız hayırlı olsun dedi. Bebek almışsınız ne demektir :) biz bebeği kaybettik dedim. O nedenle bir süre saklamaya çalışıcam. 12 ağustos eşimin Doğum günü pozitif olur ve o zamana kadar dayanabilirsem ona bir sürpriz yapmayı planlıyorum:) çok yazdım :) günümüz aydın olsun çalışanlara hayırlı işler:)
Çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınSelam kızlar dün kesemizi gördük çok şükür
Amin canım isteyen herkes sağlıkla alsın kucağınaÇok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde son adet tarihim 27 haziran ama yumurtlama geç oldu diye tahmin ediyorumkızlar merhaba,
eğer sağlıklı bir gebeliğim olursa tahmini doğum tarihim 4 nisan benimde,
adetim gecikti 3 gün ve 3. gün verdiğim kan hcg 25,9 çıktı , perşembe gün tekrar yaptıracağım
pkos'um
son adet tarihim 27 haziran
ilişki tarihleri sadece 15 temmuz ve 17 temmuz
değerim düşük ama sabırla bekliyorum
kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var
Amin inşAllah. Bat kaç tı senin? Yakınız sanırım. Ama benim sat 4 temmuzInşallah güzel haberler alırsın bende yarin kan testi yapamaya gitmeyi düşünüyorum
Geçen haftalarda keseyi görmüştük pembe renkli kanamam olunca 1-2 damla tekrar gittim kese etrafında kanama yok demişti progestan kullanıyorum arada yine oluyor bazen kahverengi oluyor.Düşük olmasından yada gebeliğin boş olmasından korkuyorum.Perşembe doktora gidiyorum 6+4 olacak.Göğüs ağrılarım azaldı şişlik sanki gitti.Moralim baya bozulduHayırlı olsun canım sen duydun mu :)
Gözünaydın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah. Bat kaçtı sizin?Selam kızlar dün kesemizi gördük çok şükür
Merhaba hoşgeldin:) geç döllenmeden dolayı beta düşük olabilir perşembe daha yüksek çıkar inşAllah merak etme.kızlar merhaba,
eğer sağlıklı bir gebeliğim olursa tahmini doğum tarihim 4 nisan benimde,
adetim gecikti 3 gün ve 3. gün verdiğim kan hcg 25,9 çıktı , perşembe gün tekrar yaptıracağım
pkos'um
son adet tarihim 27 haziran
ilişki tarihleri sadece 15 temmuz ve 17 temmuz
değerim düşük ama sabırla bekliyorum
kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var
Amin canım benim son adet tarihim 24 haziran beklenen adet tarihim 20TemmuzGözünaydın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah. Bat kaçtı sizin?
Bende tam emin değilim canım 27 haziran di ama yumurtlama çok geç oldu diye tahmin ediyorumAmin inşAllah. Bat kaç tı senin? Yakınız sanırım. Ama benim sat 4 temmuz
Bende tam emin değilim canım 27 haziran di ama yumurtlama çok geç oldu diye tahmin ediyorumAmin inşAllah. Bat kaç tı senin? Yakınız sanırım. Ama benim sat 4 temmuz
Selam kızlar dün kesemizi gördük çok şükür