Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GözünaydınÇok şükür herşey yolundaymis minigimin kalp atışlarını duydum elhamdulillah hasretle bekleyen herkes güzel haberler aldı İnşallah 6+4 diye biliyordum ultrasonda 6+3 çıktı
Ben basladim canim hamile oldugumdan suphelendigim an basladim evde vardi zatenFolik asite başladı mı herkes?
Bende bugün alıp başladım hemen geç mi kaldım diye düşündüm. Pazar günü öğrenmiştim zaten ama heyecandan aklıma gelmemiş almak :)Ben basladim canim hamile oldugumdan suphelendigim an basladim evde vardi zaten
Planli bi hamilelik olmayinca oncesinde baslayamadim malesef ilkinde niyetlendigimiz gibi kullanmaya baslamistim. Tahlilde bakildi saglik ocaginda yaptirmistim cok sukur deger iyiydiBende bugün alıp başladım hemen geç mi kaldım diye düşündüm. Pazar günü öğrenmiştim zaten ama heyecandan aklıma gelmemiş almak :)
Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah yarın :)Planli bi hamilelik olmayinca oncesinde baslayamadim malesef ilkinde niyetlendigimiz gibi kullanmaya baslamistim. Tahlilde bakildi saglik ocaginda yaptirmistim cok sukur deger iyiydi
Ben Bayadır içiyordum zaten hamileliği düşündüğümüzden beriFolik asite başladı mı herkes?
Canım kalp atışı için erken bence görünmesse telaş yapmaMerhaba arkadaslar bende 4+5 de kan tahlili verdim degerim 1088 cikti yarin imsallah iyidir ultarasyon icin yarina gun aldim yarjn 36.gun oluyor acaba kalp atisi duyulur mu yoksa sadwce kese mi gorulur.
8 aydır içiyorum :)Folik asite başladı mı herkes?
Çin takvimine göre Erkekherkes etiketlesin yavaş yavaş düzenlerim ben hatta çin takvimi cinsiyetini de eklesin herkes süper olur
Güzel haberlerini bekliyoruzYarin 14.50de doktor randevum var ilk defa bakilcak ultrasonla heyecanliyim merakliyim ne durumda bebis diye.Rabbim hayirli guzel haberler almayi nasip eder insaallah
kalp atışı genelde 7. Hafta içinde duyuluyor burada ki çoğu arkadaşın da 6+... larda duyulmuş. Kese ve bebek gözükür inşAllah kalp atışını da duyarsınız. Ama telaş yapma küçükler daha.Kızlar kalp atışı ne zaman duyulur ben de çarşambaya aldım randevuyu ama sadece kese mi gözükür acaba
kalp atışı içim erken canm benim geçen hafta 5+2 di beta 9000 lerdeyken sadece kese göründü bebeği bile göremedik.Kalp atışı 7. Hafta civarı daha net duyuluyor. Telaş yapma kalp atışı duyulmazsa.Merhaba arkadaslar bende 4+5 de kan tahlili verdim degerim 1088 cikti yarin imsallah iyidir ultarasyon icin yarina gun aldim yarjn 36.gun oluyor acaba kalp atisi duyulur mu yoksa sadwce kese mi gorulur.