2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Yabancı birine bırakmak gerçekten çok zor Allah vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsin ınsallah,ikinci içinde cok iyi olmuş çok sevindim senin adina
 
Ne yesem çıkıyor boş mideye su içsem dahi durmuyor
Hastaneye gitmeli miyim öğlenden beri böyleyim

Devam ederse gitmelisin, açlık önemli değil ama susuz kalmamalısın doktorum içtiğin suyu da kusarsan gel serum takmamız gerekir demişti.
Ateşin normal canım yetişkinlerde 37,2 ye kadar ateş yok sayılıyor.
Bir an önce geçer umarım.
 
Teşekkür ederim canım eşim geliyor yolda onu bekliyorum. Gidicez yinede hastaneye
 
Ne yesem çıkıyor boş mideye su içsem dahi durmuyor
Hastaneye gitmeli miyim öğlenden beri böyleyim
Nazar mı değdi canım belirli yok diyordun ya bende hiç iyi değilim ama allahtan çıkarmıyorum sabahtan beri mide bulantım geçmedi beyaz leblebi yiyorum bastırıyor biraz
 
Sağlık ocağında toxoplazma bakıyorlar mi , o testte bebeğe bakteri geçip geçmediğini mi söylüyorlar. Hemen yrn bi gideyim sorayim.
Evet evet.Sende o mikrobun olup olmadığına bakiyorlar ama.

Benim de bahsettiğim o simartma işte.ozellikle anne babanın istemediği şeylerin serbest kılınması.Ama biryere kadar müdahale edebilir insan diye düşünüyorum.Bisekilde büyüyecekler artık.Mecbur kalıp bırakmak zorunda olan anne cok.

Kızlar cinsiyet oylamasina katilanlar var galiba.Anlaşılan bebişler kendini belli etmeye başlamış.Bu arada erkek fazla gibi duruyor.
Sanırım onların çoğunun kimliği belirsiz

Ben o yazımı arkadaşın anane, banane dedeler hakkındaki endişesi üzerine yazdım zaten.Ucuncu kişiler derken onu kast ediyorduk.Bakici konusu gecmedi bile.Ayrica bakıcı anne babanın düzenini devam ettiriyor zaten.Buyuk ebeveynlerin yetistirme konusunda anlasmazlik da bu konuda cikiyor.İmkan varsa bakıcı öneriyor pedagoglar.Cunku anane banane vs ile olan çatışma balıkciyla yasanmiyor.

Tebrik ederim o zaman.Bakan kişi anne babanın kural, düzen ve yasaklarına uyulduğu sürece neden bir problem olsun ki.Biz orada şımartılmaktan bahsediyorduk ama konu baska yerlere gelmiş.

Yanlış anlama fakat genellemen hiç hoş değil.
Bu genellemeyi pedagoglar, çocuk doktorları dahi yapmıyor.
Konuyu anlayarak mi yazdın acaba sen yorumunu? Büyük ebeveynler tarafından simartilan, anne-babanin hayır dediğine evet denen bir yetiştirme tarzından bahsediyoruz biz orada.ikimiz de ne demek istediğimizi anladık zaten.Bu çocuk doktorunun konusu da değil.Kac pedagog kaç psikiyatrist takip ettin, kaç tane çocuk gozlemledin bilmiyorum ama benim 5 yılım çocuk psikiatristleriyle konsültasyon yaparak, iletisim halinde gecti.Benim yazdığım konuyla senin anladığın çok farklı.Ozellikle ilk 5 yıl kişiliğin karakterin oturduğu donemde,çocuğun bakımıyla sorumlu olan kişilerin kimler olması yada nasil bor tutumda olmasi gerekir, birisinin hayır dediğine diğerinin evet dediği ebeveynlerin arasinda kalan çocuklar için ne söylüyor pedagoglar mesela?fikrin var mıydı bu yorumu yazarken?Sen kimsin ki gibi birşey olmuş yorumun.Kusura bakma ama buda hoş degil.Cok şükür emek verdiğim ve çok sevdiğim bir mesleği aşkla yaptım.Yapacagim da tekrar insallah, bu ülkenin mesleğini seven insanlara ihtiyacı var.Kimseye de bu konuda böyle acımasızca konuşma hakkı vermiyorum.
 
Son düzenleme:
Konuştuğumuz şeyin ne olduğunu anlamadan yazmış herkes. benbilmem buyukler daha şimdiden konuşuyorlar, çok da yakınız dediği için arkadas,şımartılmak üzerine konustuk biz.Ama çocuğu olan anneler bu yorumu genel olarak algılayıp bir savunmaya geçmiş.Konu yetistirilirken simartilmakti arkadaşlar tekrar yazayım.
 
melike222 yarın ikili için gideceklerden biri de bendim canim.insallah güzel haberlerle geliriz.tansiyonum ve nabzım dusuk olduğu için bayılıyorum ben.Birsey olacak diye korkuyla geçiyor vakit kontrole kadar.Kalp ilacimi da kullanamıyorum cok zorluyor.insallah güzel şeyler duyarız yarın hepimiz
 
Merhabalar bana da nuba gore bir tahminde bulunabilir misiniz rica etsem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…